Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Na PSPUPDATES sa objavila novinka ako sprave spusit R&C Size Matter aby vam islo vsetko aj zvuky aj multiplayer takze vsetko nastavime v Recovery takto:

Configuration:

• Game folder homebrew (currently: 3.XX Kernal)
  • Use NO-UMD (currently: Disabled)
  • Fake region (currently: America)
  • Free UMD region(currently: Enabled)

Advanced -advanced configuration-

• Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled)

CPU Speed

• Speed in UMD/ISO (currently:333)

Plugins

• Vsetky Disabled!

Odesláno
skvělá hra...akorát mám big problém s posledním challenge v 2. Clankově aréně (2. planeta s destruction derby atd.) s disciplínou "lemmings":-)
Ty poslední minihry jsou trochu krutý! Ale spíše mě vadí ,že se mi neobjeví tajný portál do High Impact museum:má být na planetě Metalis u titanového šroubu od 11-03am místního času.Ale at nastavuji hodiny PSPčka jak chci ,tak se ještě neobjevil?!Asi je to fáma-možná neexistuje.
Odesláno

Tak ja som si stiahol verziou od Whiteona a hudba mi nejde, co ma vsak stve viac je, ze mi to na druhej planete, ked mam otvorit tu tu budovu s Clankom, vojdem do nej, prejdem ju a pred tymi dverami vnutri je cervene tlacitko. Stupnem na neho a Clank sa objavi opat na Ratchetovom chrbte a dvere su zatvorene. Je to blbe iso alebo mam prestavit recovery menu??

Odesláno
Tak ja som si stiahol verziou od Whiteona a hudba mi nejde, co ma vsak stve viac je, ze mi to na druhej planete, ked mam otvorit tu tu budovu s Clankom, vojdem do nej, prejdem ju a pred tymi dverami vnutri je cervene tlacitko. Stupnem na neho a Clank sa objavi opat na Ratchetovom chrbte a dvere su zatvorene. Je to blbe iso alebo mam prestavit recovery menu??
jak sem už říkal,zkus přes devhook,mě to přes jde v pohodě na 222,bez devhooku mi taky nešla hudba
Odesláno
Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim.
Asi záleží co jsi stáhnul za ISO.Já jsem stáhnul plný obraz UMD disku a v recovery jsem jen změnil takt na 266Mhz a funguje vše! A ten Artur je docela fajn hra-to ano.Ale Ratchet je prostě Ratchet.
Odesláno
Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim.
Asi záleží co jsi stáhnul za ISO.Já jsem stáhnul plný obraz UMD disku a v recovery jsem jen změnil takt na 266Mhz a funguje vše! A ten Artur je docela fajn hra-to ano.Ale Ratchet je prostě Ratchet.
placku nechtel bys to upnout?
Odesláno
placku nechtel bys to upnout?
dit tu je na edisku,co víc si přát

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu