mansda36 Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Ja to mam taky s Edisku a hudba mi de vpoho.Takže nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Mam z torrentu a hudba tam neni :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 mam z torrent a hudba tam je :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 tak to vyřešil stařičký hybrid devhook kde hra běží i na 266 a hudba hraje v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Takze asi budu müset pouzivat taky devhhok protoze jsem zjistil v jednom levelu chce najet video a ono se to sekne jako to kdysi delal tony 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 lidičky,sem ted v místě kde se mi zdá nějakej sen či co a je tam proti mě velkej clank a já prostě nevim co mám dělat,nevíte někdo? heh,tak nic,takový easy to bylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Na PSPUPDATES sa objavila novinka ako sprave spusit R&C Size Matter aby vam islo vsetko aj zvuky aj multiplayer takze vsetko nastavime v Recovery takto: Configuration: Game folder homebrew (currently: 3.XX Kernal) Use NO-UMD (currently: Disabled) Fake region (currently: America) Free UMD region(currently: Enabled) Advanced -advanced configuration- Plain modules in UMD/ISO (currently: Enabled) CPU Speed Speed in UMD/ISO (currently:333) Plugins Vsetky Disabled! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Neseka se vam to nekomu pri tom videu? 2 shadow: timhle nastavenim nam ale nemusi jit zase jine hry nebo muzou docela blbnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Neseka se vam to nekomu pri tom videu?2 shadow: timhle nastavenim nam ale nemusi jit zase jine hry nebo muzou docela blbnout Mě funguje naprosto plynule.Dohrál jsem ji už 3x-asi 25 hodin.V pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 skvělá hra...akorát mám big problém s posledním challenge v 2. Clankově aréně (2. planeta s destruction derby atd.) s disciplínou "lemmings":-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 skvělá hra...akorát mám big problém s posledním challenge v 2. Clankově aréně (2. planeta s destruction derby atd.) s disciplínou "lemmings":-)Ty poslední minihry jsou trochu krutý! Ale spíše mě vadí ,že se mi neobjeví tajný portál do High Impact museum:má být na planetě Metalis u titanového šroubu od 11-03am místního času.Ale at nastavuji hodiny PSPčka jak chci ,tak se ještě neobjevil?!Asi je to fáma-možná neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Tak to Museum existuje,ale je třeba udělat všech 25 skillů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 hele jak nejlíp zabíjet ty malý parchanty?myslim že se jmenujou technomiti nebo nějak tak,vždycky když mě zasáhnout tak mi uberou hrozně moc zdraví a spotřebuju na ně hrozně moc munice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 Nejlepší je mít RYNO.To je lék na všechny nepřátele!A jinak jsem už zmáknul hru na 100% i speciální mod HardCore.Kdyby někdo chtěl radu-není problém.(ale hra je to poměrně lehká) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Tak ja som si stiahol verziou od Whiteona a hudba mi nejde, co ma vsak stve viac je, ze mi to na druhej planete, ked mam otvorit tu tu budovu s Clankom, vojdem do nej, prejdem ju a pred tymi dverami vnutri je cervene tlacitko. Stupnem na neho a Clank sa objavi opat na Ratchetovom chrbte a dvere su zatvorene. Je to blbe iso alebo mam prestavit recovery menu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Tak ja som si stiahol verziou od Whiteona a hudba mi nejde, co ma vsak stve viac je, ze mi to na druhej planete, ked mam otvorit tu tu budovu s Clankom, vojdem do nej, prejdem ju a pred tymi dverami vnutri je cervene tlacitko. Stupnem na neho a Clank sa objavi opat na Ratchetovom chrbte a dvere su zatvorene. Je to blbe iso alebo mam prestavit recovery menu??jak sem už říkal,zkus přes devhook,mě to přes jde v pohodě na 222,bez devhooku mi taky nešla hudba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 No to nic moc, to je moj prvy problem s custom FW. Je to zaujimave, na novom Devhooku funguje aj infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Co naplat ratchet se bohuzel pres DH musi hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 tak jsem se podíval na obrázky Ratchet & Clank:Size Matters a určitě to stahovat nebudu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Co naplat ratchet se bohuzel pres DH musi hrat Nevím kam na to chodíte,ale hraji to na 3.03 OE-C bez problému.Všechno funguje.Mám plnou verzi z www.nemix.ru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 tak jsem se podíval na obrázky Ratchet & Clank:Size Matters a určitě to stahovat nebudu:)Děláš chybu-jedna ze tří nejlepších her na PSPčko.(dle gamerankings a IGN).Jen je krátká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim. Asi záleží co jsi stáhnul za ISO.Já jsem stáhnul plný obraz UMD disku a v recovery jsem jen změnil takt na 266Mhz a funguje vše! A ten Artur je docela fajn hra-to ano.Ale Ratchet je prostě Ratchet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim. Asi záleží co jsi stáhnul za ISO.Já jsem stáhnul plný obraz UMD disku a v recovery jsem jen změnil takt na 266Mhz a funguje vše! A ten Artur je docela fajn hra-to ano.Ale Ratchet je prostě Ratchet.placku nechtel bys to upnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim. Asi záleží co jsi stáhnul za ISO.Já jsem stáhnul plný obraz UMD disku a v recovery jsem jen změnil takt na 266Mhz a funguje vše! A ten Artur je docela fajn hra-to ano.Ale Ratchet je prostě Ratchet.placku nechtel bys to upnout?dit tu je na edisku,co víc si přát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.