Brento Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Tak jsem zjistil,že tahle hra jako první využívá takt 266Mhz.Načte si to přímo z UMDčka.Taky je to jedna z nejlepe vypadajich her! Ted zacnou pomalu procpavat vyssi takty, az pak hry na konci roku budou vypadat lip jak z PS2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 jj vsak i kdyz to pustite jako ISO tak musite nataktovat na 333 Mhz, ale i tech 266 myslim staci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 jj vsak i kdyz to pustite jako ISO tak musite nataktovat na 333 Mhz, ale i tech 266 myslim staci :) Já ho pouštím na 222 a vůbec se mi neseká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 jj vsak i kdyz to pustite jako ISO tak musite nataktovat na 333 Mhz, ale i tech 266 myslim staci :) Já ho pouštím na 222 a vůbec se mi neseká :D Tobě funguje Ratchet na 222Mzh? To se mi nezdá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 jj vsak i kdyz to pustite jako ISO tak musite nataktovat na 333 Mhz, ale i tech 266 myslim staci :) Já ho pouštím na 222 a vůbec se mi neseká :D Tobě funguje Ratchet na 222Mzh? To se mi nezdá! jj úplně v pohodě, stejně jako demo :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Tak to seš asi jediný.A jaký máš firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Tak to seš asi jediný.A jaký máš firmware? ofiko 2.71 + hybrid devhook EDIT: zkoušel sem udělat video Motorolou V3i, ale nebylo na tom nic vidět :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Tak to seš asi jediný.A jaký máš firmware? ofiko 2.71 + hybrid devhook EDIT: zkoušel sem udělat video Motorolou V3i, ale nebylo na tom nic vidět :( Hm..zajímavý?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Tak tohle je fakt dobrá gameska. Začal jsem ji hrát ve škole a nemůžu se od ní odtrhnout. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 potreboval bych poradit sem nekde na sedmy planete tam kde se zmensim a jdu do Clanka a nevim jakou zbran pouzit na ty co slehaj ten elektrickej proud. Prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 potreboval bych poradit sem nekde na sedmy planete tam kde se zmensim a jdu do Clanka a nevim jakou zbran pouzit na ty co slehaj ten elektrickej proud. Prosim poradteNejlepší je ten Elektrický raketomet.A neboj na konci téhle planety přijde LORD OTTO a ten je brutálně silnej!Zvláště ta poslední fáze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 potreboval bych poradit sem nekde na sedmy planete tam kde se zmensim a jdu do Clanka a nevim jakou zbran pouzit na ty co slehaj ten elektrickej proud. Prosim poradteNejlepší je ten Elektrický raketomet.A neboj na konci téhle planety přijde LORD OTTO a ten je brutálně silnej!Zvláště ta poslední fáze. sem ted trosku dal tam jak sou ty roboti Ratchetove, ale to je silene tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 To není těžké.Kup si ochranu.Na 4 stupní je to Repulser Field a projdeš jak po másle.Ale ten OTTO je daleko těžší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 jak to mam pls rozbehnout? mam 3.03.oe-b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 jak to mam pls rozbehnout? mam 3.03.oe-b V recovery menu nastav takt na 266Mhz.A jinak už jsem to dohrál! Je to výborná hra,ale pár nedostatků bohužel má: a to- je velmi krátká(jen 8 planet),závody nestojí za mnoho,některé zbraně z předchozích dílů mi chybí.je vidět ,že to neděla kompletní tým Insomniacu-Ti se připravují na nového Ratcheta na PS3.Škoda.Hodnocení-90%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 v devhooku ? ja ho nemam(nevim kterej pouzit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Vždyť más 3.03 OE,ne? Drž při startu tlačítko R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 aha.. :) dik moc o recovery menu jsem nevedel :D mam nove 3.03 OE :D dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 BOMBA HRA, pánové..:grin: cekal jsem na ni ani nevim jak dlouho a tedk kdyby to šlo, tak nehraju a nedělám nic jiného! :grin: Baví mě o hodně víc než Daxter (je o hodně rozmanitější) a to už je co říct, protože Daxtera hraju taky ještě pořád..:-) (moje recenze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Mam takove mini-dilema panove. 8 partu Daxter 8 partu R&C: SM Nevim pro co se rozhodnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Mam takove mini-dilema panove. 8 partu Daxter 8 partu R&C: SM Nevim pro co se rozhodnout.... možná usnadním :D http://czshare.com/download_file.php?id=36387&file=RaCSM.part1.rar http://czshare.com/download_file.php?id=36397&file=RaCSM.part2.rar pass: user986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Mam takove mini-dilema panove. 8 partu Daxter 8 partu R&C: SM Nevim pro co se rozhodnout.... možná usnadním :D http://czshare.com/download_file.php?id=36387&file=RaCSM.part1.rar http://czshare.com/download_file.php?id=36397&file=RaCSM.part2.rar pass: user986 Baski je to odskousene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Mam takove mini-dilema panove. 8 partu Daxter 8 partu R&C: SM Nevim pro co se rozhodnout.... možná usnadním :D http://czshare.com/download_file.php?id=36387&file=RaCSM.part1.rar http://czshare.com/download_file.php?id=36397&file=RaCSM.part2.rar pass: user986 Baski je to odskousene? jj na 100% :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Mam takove mini-dilema panove. 8 partu Daxter 8 partu R&C: SM Nevim pro co se rozhodnout.... Stáhni oboje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 nevíte proč mi nehraje hudba?mám to stažený odsud z edisku,pokud si dobře pamatuju v demu hrála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.