Brento Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim. Asi záleží co jsi stáhnul za ISO.Já jsem stáhnul plný obraz UMD disku a v recovery jsem jen změnil takt na 266Mhz a funguje vše! A ten Artur je docela fajn hra-to ano.Ale Ratchet je prostě Ratchet.placku nechtel bys to upnout?dit tu je na edisku,co víc si přátNo, ale tady porad nekdo rve, ze mu nejde hudba, videa ci co... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim. Asi záleží co jsi stáhnul za ISO.Já jsem stáhnul plný obraz UMD disku a v recovery jsem jen změnil takt na 266Mhz a funguje vše! A ten Artur je docela fajn hra-to ano.Ale Ratchet je prostě Ratchet.placku nechtel bys to upnout?dit tu je na edisku,co víc si přátNo, ale tady porad nekdo rve, ze mu nejde hudba, videa ci co... :roll:někomu jo a někomu ne no,ale pár kliknutí přes devhook neni tak těžká práce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim. Asi záleží co jsi stáhnul za ISO.Já jsem stáhnul plný obraz UMD disku a v recovery jsem jen změnil takt na 266Mhz a funguje vše! A ten Artur je docela fajn hra-to ano.Ale Ratchet je prostě Ratchet.placku nechtel bys to upnout?dit tu je na edisku,co víc si přátNo, ale tady porad nekdo rve, ze mu nejde hudba, videa ci co... :roll:někomu jo a někomu ne no,ale pár kliknutí přes devhook neni tak těžká práce :DVim je to duvod, kterej se zda jako kdybych vystoural z ucha. Ale ja se vsema hrama pocitam z douhodobejsiho hlediska a pocitam s tim, ze mi vsechny jednoduse pres CF pujdou. Nechci si psat do denicku: "Muj mily denicku. Dnes se mi prihodila zvlastni vec. PSP hra mi z menu nefunguje korektne! A co je horsi, uz ani nepujde! Budu muset pouzit ten zaprdeny Devhook. Sem z toho spatny a jdu spat. Ahoj"Kdyz se tak na to divam tak to asi pres ten Edisk risknu :mrgreen: a kdyz se nezadari, tak si to do denicku nenapisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Aj tak nerozumiem tomu, preco to niekomu cez custom FW ide bez problemov aj s hudbou a niekomu to vystraja taketo vsivakoviny. A nastavil som recovery podla navodu a stale mi ta hudba nejde. No a podla mna je Arthur trosku lepsi, nez toto. Ale v Ratchetovi som na tretej planete, tak uvidim. Asi záleží co jsi stáhnul za ISO.Já jsem stáhnul plný obraz UMD disku a v recovery jsem jen změnil takt na 266Mhz a funguje vše! A ten Artur je docela fajn hra-to ano.Ale Ratchet je prostě Ratchet.placku nechtel bys to upnout?Bohužel na tohle nemám kapacitu.Moje 4 PC běží naplno skoro celý den-ale zabývají se pracovními úkoly apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvoSek Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Stahl jsem to a dal do psp do slozky iso ... Nejede mi to . Objevi se mi jen cerna obrazovka nic . Ostatni Iso hry mi jedou ... nvm proc mi toto nejede ... mam FW 3.10A' . PLS Poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Stahl jsem to a dal do psp do slozky iso ... Nejede mi to . Objevi se mi jen cerna obrazovka nic . Ostatni Iso hry mi jedou ... nvm proc mi toto nejede ... mam FW 3.10A' . PLS Poradte a mas v umd mechanice nejaky umd?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Máš tam takt minimálně 266Mhz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Mam problem v teto naprosto skvele hre. Asi v poslednim levelu (jako nepratele jsou ratchetove) Vyhopsat pres nejaky mechanismus barelu jez vylezaji a zalezaji z fialovych laseru (ve tvaru kruhu). Pomozte. Jinak jedna ze 3 nej her, mozna i nejlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Mam problem v teto naprosto skvele hre. Asi v poslednim levelu (jako nepratele jsou ratchetove) Vyhopsat pres nejaky mechanismus barelu jez vylezaji a zalezaji z fialovych laseru (ve tvaru kruhu). Pomozte.Jinak jedna ze 3 nej her, mozna i nejlepsi. počkej až bude projíždět ten válec a hned potom rychle skoč na protější zed a odraž se na další platformu a zase znova až nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Mam problem v teto naprosto skvele hre. Asi v poslednim levelu (jako nepratele jsou ratchetove) Vyhopsat pres nejaky mechanismus barelu jez vylezaji a zalezaji z fialovych laseru (ve tvaru kruhu). Pomozte.Jinak jedna ze 3 nej her, mozna i nejlepsi. počkej až bude projíždět ten válec a hned potom rychle skoč na protější zed a odraž se na další platformu a zase znova až nahoruTo zkousim a neuspesne. Valec je dole rychlejc nez na nej dokazu naskocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Mam problem v teto naprosto skvele hre. Asi v poslednim levelu (jako nepratele jsou ratchetove) Vyhopsat pres nejaky mechanismus barelu jez vylezaji a zalezaji z fialovych laseru (ve tvaru kruhu). Pomozte.Jinak jedna ze 3 nej her, mozna i nejlepsi. počkej až bude projíždět ten válec a hned potom rychle skoč na protější zed a odraž se na další platformu a zase znova až nahoruTo zkousim a neuspesne. Valec je dole rychlejc nez na nej dokazu naskocitna válec právě neskákej,to sem taky zkoušel,musíš hned jak to bude možná skočit na tu zed napravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Skoč v okamžiku když ten válec sjíždí dolů.A hned se odraž ode zdi a přichyť se plošinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Dobre, uz sem uz Otta. Mam na nej zbran (vytvori stit, kdyz strilite) na 3. urovni, tak uvidime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Dobre, uz sem uz Otta. Mam na nej zbran (vytvori stit, kdyz strilite) na 3. urovni, tak uvidime....jo laser na třetim je podle mě docela dost good zbran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Dobre, uz sem uz Otta. Mam na nej zbran (vytvori stit, kdyz strilite) na 3. urovni, tak uvidime....jo laser na třetim je podle mě docela dost good zbranOtto to pred chvili poznal :lol: Stacilo se jen parktat vyhnout a uz zral banany (kdo nedohral, nepochopi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Dobre, uz sem uz Otta. Mam na nej zbran (vytvori stit, kdyz strilite) na 3. urovni, tak uvidime....jo laser na třetim je podle mě docela dost good zbranOtto to pred chvili poznal :lol: Stacilo se jen parktat vyhnout a uz zral banany (kdo nedohral, nepochopi) S opičkou-Skrančem papal banány.Tak běž hrát challenge mód:tam budou další nové zbraně a monster bude více a budou daleko tužší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Dobre, uz sem uz Otta. Mam na nej zbran (vytvori stit, kdyz strilite) na 3. urovni, tak uvidime....jo laser na třetim je podle mě docela dost good zbranOtto to pred chvili poznal :lol: Stacilo se jen parktat vyhnout a uz zral banany (kdo nedohral, nepochopi) S opičkou-Skrančem papal banány.Tak běž hrát challenge mód:tam budou další nové zbraně a monster bude více a budou daleko tužší!Super! Uz sem myslel, ze s cisticem (vyse zminovan) nenaberu 4 levl. Bylo by super, kdyby vysel na PSP dalsi dil, ale sony da urcite prednost PS3, nemyslite? Nebude dalsi pridavny obsah?. No nic zacnu pomalu stahovat Daxtera a tesit se na dalsi skvele hopsaci dobrodruzstvi (Ratchet vydrzel 4 dny a to mam skoro vsechny sroubky, ach jo. Kdyby bylo planet 18, jak placek psal jeje to by bylo!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo666 Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 nahram to iso, a ked xem spustit hru tak sa to kusne, ale do menu mozem odist tak fakt neviem co je tomu :(. mam 3.03-OEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 nahram to iso, a ked xem spustit hru tak sa to kusne, ale do menu mozem odist tak fakt neviem co je tomu :(. mam 3.03-OEC Je to tady napsany nejmin 100x...:lol: Musis pretaktovat na 266MHz...:wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Dobre, uz sem uz Otta. Mam na nej zbran (vytvori stit, kdyz strilite) na 3. urovni, tak uvidime....jo laser na třetim je podle mě docela dost good zbranOtto to pred chvili poznal :lol: Stacilo se jen parktat vyhnout a uz zral banany (kdo nedohral, nepochopi) S opičkou-Skrančem papal banány.Tak běž hrát challenge mód:tam budou další nové zbraně a monster bude více a budou daleko tužší!Super! Uz sem myslel, ze s cisticem (vyse zminovan) nenaberu 4 levl. Bylo by super, kdyby vysel na PSP dalsi dil, ale sony da urcite prednost PS3, nemyslite? Nebude dalsi pridavny obsah?. No nic zacnu pomalu stahovat Daxtera a tesit se na dalsi skvele hopsaci dobrodruzstvi (Ratchet vydrzel 4 dny a to mam skoro vsechny sroubky, ach jo. Kdyby bylo planet 18, jak placek psal jeje to by bylo!) Ratchet je fajn na PSPčko.Ale je to s tou délkou jako nějaký Datadisk k velkým dílům na PS2.No nic Insomniac vydává 11.11.2007 další plnohodnotný díl na Playstation 3.(tools of destruction)V nové grafice to bude mela! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Kdo poradi bliznimu svemu? Sem na druhy planete a v miste kde hraju poprvy za malyho robota a ratchet ceka prede dverma mam problem. S robotem to cely projdu, nakonci nahazim 6 robotu do nejaky nevim a otevre se brana kde vede cesta dolu. Mimochodem tam projizdi kolem porad velika koule. No a nakonci cesty dolu je tlacitko kterym by se mela otevrit ta brana a Ratchet muze dovnitr, stoupnu robotem na tlacitko, scerna obrazovka a robot visi Ratchetovi na zadech ale brana je zavrena a sem tam kde sem byl, jak se tam dostat? A potom se chci zeptat jestli to ma neco spolecnyho s daxterem? Me to prijde skoro stejny, litani skoky, brouci ale daxter se mi libil trochu vic, je tam par odlisnosti ale prijde mi ze od sebe kopirovali, nebo nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Fakt nikdo neporadi s Ratchetem viz. muj prispevek nahore? Potrebuju vedet jestli mam spatnou verzi hry nebo neco delam spatne. Vcera sem smazal save a zacal to hrat znova a porad to nejde. To je jako bych mel demo ci co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Nëvim tuhle pasaz sem vpohode presel (staci hazet mini-robutky do takovych teleportu, vtip je v tom prenest jich nekolik pres valici se kameny).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Noo, ne nekolik ale sest a nahazet je to takovejch budek, pak se otevre brana, ja tam vejdu, na konci je tuplik, na nej slapnu a objevim se Ratchetovi na zadech a nic, proste se nic nedeje, ja predpokladam ze jak slapnu na ten tuplik mela by se objevit animace jak se otevira ta brana kvuli ktery sem tam lezl, ale jen zcerna obrazovka a sem zpatky na zadech a vubec nic se nedeje. Je to teda chyba ve hre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Vadný soubor.Není to náhodou nějaký RIP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.