VINC Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Jo tak diky, rip to neni, ja sem se na to teda vyprd a letel sem na jinou planetu a od ty doby v pohode, ale stahnu teda neco jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Jo tak diky, rip to neni, ja sem se na to teda vyprd a letel sem na jinou planetu a od ty doby v pohode, ale stahnu teda neco jinyho Stahni tu z ,,Rapidshare je nám Fuk" ta funguje na 100% v 3.10 OE-A´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 OK, diky, stahnu. Ale stejne mi to prijde jako kopie Daxtera s tim ze Daxter je lepsi, ale je to dobra hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gil2003 Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Mám zásek. Tak zadam o radu.:-)Nejdrive bezim polem a strili na me nejake letadlo, pak skacu přes kameny a pronasleduje me kombajn :-), pak spadnu na plosinu a padaj ze skaly nejaky sutry a pak to prijde. Souboj s "bosem" a nevim jak na to, tak snad mi nekdo poradi, dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 Mám zásek. Tak zadam o radu.:-)Nejdrive bezim polem a strili na me nejake letadlo, pak skacu přes kameny a pronasleduje me kombajn :-), pak spadnu na plosinu a padaj ze skaly nejaky sutry a pak to prijde. Souboj s "bosem" a nevim jak na to, tak snad mi nekdo poradi, dik. Musis se sousredit na uhybani jejich strel, vsak ja ji taky nedal napoprve :) btw sem rad, ze i ted tuto vytecnou hru nekdo hraje :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 No poslednich par tucnych mesicu vyustilo ve zvyseny zajem o PSP. Co to znamena praxi?? Dobre zpravy! Secret Agent Clank je pokracovani, toho skveleho titulu. Check this --> http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3162960 & http://www.gametrailers.com/player/25096.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 No poslednich par tucnych mesicu vyustilo ve zvyseny zajem o PSP. Co to znamena praxi?? Dobre zpravy! Secret Agent Clank je pokracovani, toho skveleho titulu. Check this --> http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3162960 & http://www.gametrailers.com/player/25096.html Jsem zvědavý jestli bude Clank osvobozovat Ratcheta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoulaH Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 chci se zeptat nevi nekdo jak ziskam vschny skilly ? ja mam 3 a vubec nevim kde sezenu dalsi, dekuji za odpoved... jo a jeste pls nemuzu vzit sroubek na te planete jak Ratchet sni, nevite jak na nej ? a kde se nachazi ? Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 mrkni na gamefaqs...je tam pomerne detailni navod jak hru dojet na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Zdar... nevíte někdo, jak s Ratchetem porazím toho velkého Clanka ve snové úrovni? Někdo se tady o tom zmínil, ale nenapsal řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clickman Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Čus,poradíte mi někdo,jak přetaktovat psp na 333,aby mi na tom běhal Ratchet and Clank v ISO,díky,mám firmware 3.40 OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Tak jsem se konečně dokopal k zahrání si této hry a .... zásek :blink: .... absolutně mi nejde ten závod na těch skateboardech na třetí planetě .... zatím se mi na několikanásobný pokus vyhrát v první závodě a ejhle...oni jsou tu ještě tři další :dozey: .... není nějakej fígl , ptám se zkušenějších (BRENTO a další) jak to oni přešli ;) .... poraďte prosím, protože jinak se moje psp asi prolítne:lol: EDIT: tak postupuju zatím dál, znamená to, že k postupu mi stačí vyhrát pouze ten první závod?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Tak jsem se konečně dokopal k zahrání si této hry a .... zásek :blink: .... absolutně mi nejde ten závod na těch skateboardech na třetí planetě .... zatím se mi na několikanásobný pokus vyhrát v první závodě a ejhle...oni jsou tu ještě tři další :dozey: .... není nějakej fígl , ptám se zkušenějších (BRENTO a další) jak to oni přešli ;) .... poraďte prosím, protože jinak se moje psp asi prolítne:lol:EDIT: tak postupuju zatím dál, znamená to, že k postupu mi stačí vyhrát pouze ten první závod?:blink: Jasně.Ostatní jsou jen o další ceny.(šroubky apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Muze mi nekdo poradit(konretne playcek) kde sezenu ten papraliser nebo tak nejak?? vsechny mise predesly mam splneny, a ted mam Destroy Technomate city nebo tak nejak a abych se dostal do te budopvy tak musim mit ten paralyser...Kde ho dostanu ?? prossiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 ten secret agent clank podla mna bude dost divny ptz tam nebude ratchet a to mi nesedi:P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Muze mi nekdo poradit(konretne playcek) kde sezenu ten papraliser nebo tak nejak?? vsechny mise predesly mam splneny, a ted mam Destroy Technomate city nebo tak nejak a abych se dostal do te budopvy tak musim mit ten paralyser...Kde ho dostanu ?? prossiiiimParylyzer vyhraješ tuším v bojové aréně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Paralyzer musíš vyhrát v bojové aréně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellstranger Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Lidi poradte mi jak na toho Otta...mam ho v posledni fazy s tim stitem a uz sem bezradnej....zkousim to snad tejden....vzdycky mu stahnu zivot tak na pulku ale vic ani tuk pak me proste utluce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Chci se zeptat na vase nazory na hru Secret Agent Clank? Size matters sem dohral a byla to pecka, ale u tohodle hodne vaham. Tak poradte jestli to ma vubec cenu stahovat, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Nemohl by sem prosim někdo hodit odkaz na demo na tuhle hru?...nechce se mně stahovat z ofic, protože nemám kabel...a ani nemůžu flashnout...Díky dám THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Mate tuhle (podle mne) super hru?! Jaky na ni mate nazor? Pojde pokecat o kladech a zaporech. Ja, jelikoz mam SIZE MATTERS pack jsem to zacal hrat. Moc me to nebavilo, lae po chvilce jsem tomu prisel na chut. Libi se mi grafika, ukoly jsou taky zajimavy a celkove mi hra dost vyhovuje (ovladani..) ;) Tak piste! EDIT: Moderatori zrejme spojili muj new topic s timto starsim, tim se stalo, ze muj prispevek ztraci na logice... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Jo celkem to dokázalo pobavit, dostal jsem to k PSP jako ty při koupi v nějaký edici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Na jasne...je to dost dobra hra ale skoda ze sem ju este nedohral je podla mna lepsi nez Crash Bandicoot 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 je to good a najme infrastructure multiplayer !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 zdarec mohl bych poprosit toho kdo to dohral jak dal OTTA? uz to delam 3 dny a furt ho nemuzu dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.