razziel Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 čus nvm jestly tenle topic je alen ennašel sem ho dneska sem hrál chtěl sem posunout monitorr vypojil se mně hdmi kabel hrál sem assasin creed a pak 3 červený a eror 74 nevýte někdo co tenhle problém znamená ?.a jak se to dá opravit..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 zdar,mrkni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=7251 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 tam sem se právje nic nedozvěděl kámoš mně řikal že je nějak posranej chip a že to prej de opravit tak že se veme magnet a da se an něj izolepa a dá se na ten chip alen prej to funguje jen na 50 % a vjetšinou u xka kde neni hdmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 může to být problém s kabelem nebo s grafickým čipem GPU..pokud je to kabel stačí vyměnit..pokud je to GPU můžeš zkusti teplovodivou pastu..ale nejspíš ti zase po nějakým čase odejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Zkus nejdříve vyměnit pastu,pak budeme chytřejší. S tím magnetem to raději nezkoušej. Jestli nevíš tak mrkni sem , je to sice v Ej ale dá se to.http://rrodcure.blogspot.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 dík za rady zjistim tet vubec nějak v cem je chyba jestly v tom grafickém čipu nebo kabelem atd ..? jinak právje xko sem zapojil do zdroje a zapnul a nic prostě jelo a když jsem tam zapojil hdmi kabel tak 3 červený znamená to že je teda chyba v kabelu hdmi ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 E74 je chyba v AV kabelu, ne HDMI. Pokud to s tou pastou provedes spravne, mohlo by to pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 mno tak proč se mně ring of death spusti až když připojim hdmi kabel ?.jinak tu pastu asin nebudu zkoušet rovnou to hodim na reklamaci až koupim plombu kupovat pastu se mně nechce když nvm jestly to bude fungovat zasen do toho dávat peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Aha, tak to je divne, no kazdopadne, kdyz to mas v zaruce, nevim, proc to vubec resis, hned bych to tam poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Mno resim to protože nechci přijít o flash a navíc bych musel za 200 koupit microsoft znamku dneska sem zkoušel to zapojit přez av cabel xko naběhlo 1 červený světlo jen a to vlevo dole(když xko stojí) a taky E74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Kod 74 je predevsim chyba AV kabelu (nezalezi na tom, jestli to je scart, VGA nebo HDMI). Mozna se ti pri tom "vyskubnuti" kabelu poskodily nejake kontakty. Zkus sehnat jiny kabel a ten prubni. I kdyz pokud by byl problem je v tom kabelu, tak by ti to uz s tim AV kabelem bezelo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 seeker: nemas pravdu, je to chyba AV kabelu, ale v 90% je to chyba na chipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 ja to mel skousel jsem vselijaky helfy ale pomohl jen mrkvosoft a UPS ten kabel jsem skousel jiny a nic proste Jasna volba kam volat supermana mrkvosofta !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 nemáte někdo číslo na linku microsoftu ?.. kámoš mně dal jen 800142365 prej to ma bejt linka microsoftu alen když tak volám tak mě to napíše nemáte přístup nebo něco takovýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Provozní doba: Pondělí – pátek: 09:00-17:00 800 142 365 2390 00 459 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 halen jen se chci zeptat jestly tam někdo volal to první číslo mě nejde a 2 jo alen kolik stoji 1minuta aby to nebylo 50 kč minuta:D dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 I to druhe je zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Já mám taky E74 Jednou za 4-5 se mi to objeví, přehřeju to a zase funguje, delam to tak mesic ;) Je to problém s grafickou kartou, když to přehřeješ budeš hrat tři, čtyry dny uvidíš nasledek nebo pokud chceš mužu ti ukazat jak to vypadá, když si řekneš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Já mám taky E74Jednou za 4-5 se mi to objeví, přehřeju to a zase funguje, delam to tak mesic ;) Je to problém s grafickou kartou, když to přehřeješ budeš hrat tři, čtyry dny uvidíš nasledek nebo pokud chceš mužu ti ukazat jak to vypadá, když si řekneš ;) No zajímalo by mě jak dlouho ti tadle metoda ještě vydrží, protože tímhle xko dost zatěžuješ a tím postupně ztrácíš životnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 higgins to je to nejhorší co můžeš pro xbox udělat do měsíce ti odejde uplně trochu sem goglil a našel sem http://1224.neigh.345.pl/ akorát si to musim přeložit myslim že by tam něco mohlo bejt za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 jednoduchy proste to neopravis hlavne neprehrivej tim to muzes uplne skonit protoze prdne takovy drate a si v haji nejlepsi je volat supermrkev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 No zajímalo by mě jak dlouho ti tadle metoda ještě vydrží, protože tímhle xko dost zatěžuješ a tím postupně ztrácíš životnost. Vim že brzo skončim, ale nic jiniho mi pro tuhle chvíli nezbejvá než přehrejvat, nekdy se mi stane že to vyhodí chybu, restartnu konzoli a zase jede, jinak na youtube je milion navodu jak tohle spravit, musíš to jenom rozdelat, což se mi ted rozhodne kvuli zaruce nechce, snad to vyřešíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Mno do xka sem dal cca 6 tisic a chci to nějak opravit no :Dtak se ptam no halen když mám flash a budu mít nepoškozenou plombu microsoft tak to projde nebo ne?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 pokud sou to 3red.. tak ve vetsine pripadu mechaniku nekontrolujou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 jelikoz to je e74 a neudelas si odflash tak ti nauctujou dopravu opravu a mozna i soud kvuli poruseni nejakych tech podminek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 No ja bych to z flashem na MS neposilal to je dost sebevrazda. i kdyz ti primo neodejde mechanika. A nehlede na to ze udajne menej zaklad. desku i amechanikou za Desky s mechanikou Liteon. "svine". Rozdelat a opravit viz: http://rrodcure.blogspot.com/ zrovna tu jedno Xko na opravu mam ktery prej sviti cervene "jeste sem ho nezapinal" tak nevim co to presne je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
razziel
čus nvm jestly tenle topic je alen ennašel sem ho dneska sem hrál chtěl sem posunout monitorr vypojil se mně hdmi kabel hrál sem assasin creed a pak 3 červený a eror 74 nevýte někdo co tenhle problém znamená ?.a jak se to dá opravit..?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
39 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.