Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Eror 74

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Já mám taky E74

Jednou za 4-5 se mi to objeví, přehřeju to a zase funguje, delam to tak mesic ;)

Je to problém s grafickou kartou, když to přehřeješ budeš hrat tři, čtyry dny uvidíš nasledek nebo pokud chceš mužu ti ukazat jak to vypadá, když si řekneš ;)

No zajímalo by mě jak dlouho ti tadle metoda ještě vydrží, protože tímhle xko dost zatěžuješ a tím postupně ztrácíš životnost.

• 0
Odesláno
No zajímalo by mě jak dlouho ti tadle metoda ještě vydrží, protože tímhle xko dost zatěžuješ a tím postupně ztrácíš životnost.

Vim že brzo skončim, ale nic jiniho mi pro tuhle chvíli nezbejvá než přehrejvat,

nekdy se mi stane že to vyhodí chybu, restartnu konzoli a zase jede, jinak na youtube je milion navodu jak tohle spravit, musíš to jenom rozdelat, což se mi ted rozhodne kvuli zaruce nechce, snad to vyřešíš

• 0
Odesláno

No ja bych to z flashem na MS neposilal to je dost sebevrazda. i kdyz ti primo neodejde mechanika. A nehlede na to ze udajne menej zaklad. desku i amechanikou za Desky s mechanikou Liteon. "svine".

Rozdelat a opravit viz: http://rrodcure.blogspot.com/

zrovna tu jedno Xko na opravu mam ktery prej sviti cervene "jeste sem ho nezapinal" tak nevim co to presne je.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu