razziel Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 čus nvm jestly tenle topic je alen ennašel sem ho dneska sem hrál chtěl sem posunout monitorr vypojil se mně hdmi kabel hrál sem assasin creed a pak 3 červený a eror 74 nevýte někdo co tenhle problém znamená ?.a jak se to dá opravit..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Mno mě svítí jen jedno světlo alen tak přece když budu mít plombu microsoftu tak mě nemůžou nic říct dit i některé eshopy to prodávaly s flashem ne..?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Divil by ses, ale muzou, sam jsem uz slysel, jak kluci prisly o zaruku, protoze mely flash a to mely neco jen s deskou, mechanika byla vpohode a i tak to kontrolovali. Co si myslis, ze budou zkoumat plomby skrabance a zniceny sroubky? Pro ne je jednoudussi kouknout na na plombu a vrazit tam palenku. Tim zjisti nejrychlej, jestli byl v konzoli zasah nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Mno co já sem slyšel tak prej záleží jestly to xko pude do německa nebo čech mno a prej že to moc nekontrolujou že se s tim neserou daj prej novou základní desku a je to řikal mě to jeden kámoš jeho mlada prej praacuje v microsoftu mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Kdyz vyplnis reklamaci, tak ti u UPS vygeneruji stitek a adresa je do nemecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 mno v pondělí tam du volat tak sem zvědavej co mě řekne když mě řekne že mám záruku tak koupim tu microsoft plombu a pošlu to tam i když mám flash a když mě ho nevyreklamujou tak ho asin prodám na NH a kopim nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Tak to se radsi stav a trosku to poupravim, aby to proslo :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Mno halen 1000kč na opravu fakt halen nemám tet semrád že mám vubec na autobus do školy:D + samozřejmě cesta vlakem do brna z pardubic nebo pošta :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LiQidEk Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Dnes se mi objevila taky chyba E74, ale s tím rozdílem, že mi neblikají červené diody, ale pouze oranžová vpravo dole. Je v tom nějaký rozdíl? Našel jsem sice pár stránek kde se to řeší, ale pořád se tam blábolí o červených diodách a to není můj případ. Zná tuto chubu někdo? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Dnes se mi objevila taky chyba E74, ale s tím rozdílem, že mi neblikají červené diody, ale pouze oranžová vpravo dole. Je v tom nějaký rozdíl?Našel jsem sice pár stránek kde se to řeší, ale pořád se tam blábolí o červených diodách a to není můj případ. Zná tuto chubu někdo? :bash: spis bych rekl ze mas poruchu vnímaní barev:) nebo ti tam někdo omylem namontoval oranžové diody:blink:..... xbox oranžové oranžové diody normálně nemaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 mno hale mě taky svíti jenom jedno červený a to v pravo dole hod sem fotku sem ještěn eda nevyděl že by to někomu svítilo oranžově:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Nesvítí mu oražove, akorad blbe vidí ;) Až to nejak vyřešíš s tou reklamací řekni jak to dopadlo. :) Kdybych mel čas odflashnout si mechaniku posílal bych to hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Mno já jsem si tet koupil další xbox kterej nemá flash a je asin rok a třičtvrtě v záruce tak si jen někomu řeknu nebo aby mě poradil a pžehodim si mechaniky a pak to tam pošlu no a nebo to prodám na nd a je to :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marif Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Hoj borci taky jsem mel chybu e -74 a mám x box flashlej a po záruce díval jsem se na video jak se to opravuje ale stejne jsme na to přišel sám je to tím že pasivák na grafice uz nechladí jak má hodil jsem tam normal aktivni vetrak na procesor co se pouziva v kompu a jede to už v klidu jen to nemuzu slozit :) ale to neni problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 když nejde obraz ani zvuk,čím to je ,nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
razziel
čus nvm jestly tenle topic je alen ennašel sem ho dneska sem hrál chtěl sem posunout monitorr vypojil se mně hdmi kabel hrál sem assasin creed a pak 3 červený a eror 74 nevýte někdo co tenhle problém znamená ?.a jak se to dá opravit..?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
39 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.