Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

ahojky, vcera mi prisel PS2(90004) a prehral original hry. dnes jsem chtela pouzit swap magic 3.8., nainstalovala jsem zaslepky dle navodu a vlozila Swap dvd a nenacetlo to. zaslepky jsem vyndala a tyky nic. nenacte to ani originalni hry:( .. nevim co s tim, musim reklamovat? nebo mate figl? moc prosim o pomoc, diky

tak orig hry uz sem to rozbehla.. :) ale ted nevim jak ty zalohovane. dam tam swap az nabehne a prestane se tocit vymenim za hru, dam normal a pak pal? je to tak spravne? ja to vycetla na nakym foru ale nic se mi nespusti.. :( poradte prosim

• 2 months later...
Odesláno

Jasny musis mit DVD nebo CD pokud mas hru vypalenou na DVD dej tam DVD swap magic a nemusis davat pal staci kdyz das to prostredni ono to automaticky pozna pa by se ti mela hra tocit pokud se ti netoci zkus zatlacit ten plisek co mas v zadu pritlcho ci ho zkus posunou nejak na stranu pokud ani to nepomuze a vyndas vsechny veci jsou moznosti bud mas spaleny moturek nebo si tam neco pretrhla a to spravi opravdu jen reklamace pokud PS2 mas jeste v zaruce

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu