andre06 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Zdarec, mám prosbu, najde se tu někdo, kdo by mi udělal nějaký pěkný wallpaper s těmito požadavky? 1. Na wallpaperu musí být napsáno Breakdance forum 2. Breakdance tematika 3. Kontaktní údaje (viz ukázka) 4. že vstoupí do fora kliknutím na obrázek Něco jsem sám tvořil ale nejsem grafik a je to nic moc :( (ten obrázek jsem si stáhl dodělal jsem jen detaily) tady je ukázka: http://i535.photobucket.com/albums/ee358/andreangel06/pokus2.jpg Pokud by to šlo, tak se to pokuste barevně sladit s mým forem. tady je link: www.bboy-forum.ic.cz To znamená spíše převládající oranžová a černá Rozměry by měli být přibližně 1000 x 800 nebo 1200 x 800. Jde o to, že přecházím na vlastní hosting a potřebuji úvodní stránku, protože to lépe vypadá a myslím to s forem vážně, tak se snažím odvést dobrou práci. Děkuji všem, co se pokusí něco stvořit. :) Jsem ochoten poslat veškeré mé kredity, jinak nevím co bych mohl nabídnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.