plp Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 :) Cau ,potreboval bych se zeptat o kolik se v druhym pololeti muze clovek zhorsit v predmetech ...napr.kdyz mam na pololeti ZS v 9 tride. za dva z fyziky,muzu mit 4 na konci roku?(jen jestli se to nekam nepise na skolu nebo tak neco):blink: Blbej dotaz , ale dik za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 podle toho jestli des na prijimacky nebo talentovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 zhoršit se můžeš jakkoliv ;) známky se z prvního pololetí na druhý pololetí neponechávaj...jedeš tzv. 'nanovo' btw...v 7. třídě jsem měl 13 pětek z fyziky.....a druhý pololetí jsem byl z fyziky nejlepší ze třídy, asi 5 jedniček.....takže vízo z pětky na jedničku ;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 píše se 2. pol. z 8. a první z 9. .. druhý bys asi nestih napsat když jsou přijímačky nekdy...v březnu/dubnu ? tuším :D...jinak když na to budeš hodně sr** tak dostaneš klidně za 5 x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 nám učitelka říkala že je to potřeba když se přestupuje na jinou školu , ale nevím jestli je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Já jdu teď na střední taky. Já jedu pořád naplno, až budu mít ve schránce ( BYL JSTE PŘIJAT ) tak na to kašlu, jen nesmim propadnout. :) Prostě dokud ti nenapišou, že si přijat jeď pořád dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Zhoršit se mužes asi o hodně, ale žeprej se zlepšit můžeš jen o 2 stupně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 no druhy pololeti z 9 tridy se ti jiz na prijimacky nepise ...... to Han3: no to je jak kde ... nekteri ucitele berou v potaz i prvni pol. v celkove znamce ... a jeste bych chtel rict, ze kdyz sem v 9 vedel, ze 2 pol. uz se nepise na prijmacky, tak sem na to dost "sral" .. a nakonec lepsi znamky nez v prvnim pololeti :D .. fakt sem nechapal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 píše se 2. pol. z 8. a první z 9. .. druhý bys asi nestih napsat když jsou přijímačky nekdy...v březnu/dubnu ? tuším :D...jinak když na to budeš hodně sr** tak dostaneš klidně za 5 x'D Já myslím spíš,že se píše 1. a 2.pololetí z osmičky a 1.pololetí z Devítky. To_plp: 2.pololetí devítky určitě ne. Teda nesmíš propadnou to je jasný..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Já myslím spíš,že se píše 1. a 2.pololetí z osmičky a 1.pololetí z Devítky.To_plp: 2.pololetí devítky určitě ne. Teda nesmíš propadnou to je jasný..:D jj, presne ... v 8 se pisou obe pololeti ... tekken to nepsal spatne :P :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 no to vim ze se to nepise :D ,a na prijimacky taky nejdu ,proste skoly bez prijimacek...takze druhy pololeti nic....?takze na to ser*. ALE kamos me rikal ze se muzu zhorsit jenom o jeden stupen ze znamky co sem mel v 1 pololeti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Já myslím spíš,že se píše 1. a 2.pololetí z osmičky a 1.pololetí z Devítky.To_plp: 2.pololetí devítky určitě ne. Teda nesmíš propadnou to je jasný..:D jj, presne ... v 8 se pisou obe pololeti ... tekken to nepsal spatne :P :) no bóže..to je strašný, že jsem to napsal blbě...kdo si to má pamatovat... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 to Han3: no to je jak kde ... nekteri ucitele berou v potaz i prvni pol. v celkove znamce ... jo, ale nesměj to brát tak vážně, jinak by to bylo proti pravidlům (i když nevím jakejm :D) mě učitel řeknul, že mám známku mezi 2-3 tak že mi dá trojku a pak další pololetí mi tu známku zlepší...asi jsi to myslel tímhle způsobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 píše se 1.pol a 2. pol z 8cky i z 9ky a ale dulezity je jen kon 8cky a pololeti 9ky ... konec devitky se tam pise jen aby se vedeli ze si prosel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 konec devitky se nikde nepise... tak nekecej kraviny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 hej ale jestli delas talentovky (nevim na co chces jit) tak se pise i 2 pol ze sedmicky. Ja to znam u talentovi skousky to tak je vzdycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 mi to mame ,ze se muzes zhorsit zlepsit max o dva stupne takze ja uz jsem v klidu nepropadnu ani za nic samozrejme se na to nevykaslu :) to bych pak na ty SS byl pekne v haji kdybych se od brezna na nic nekoukl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 hej ale jestli delas talentovky (nevim na co chces jit) tak se pise i 2 pol ze sedmicky. Ja to znam u talentovi skousky to tak je vzdycky. ee ja tajten rok delal talentovky a psalo se pouze 1. a 2.pol. 8cky konec devitky se nikde nepise... tak nekecej kraviny.... Pise se to tam aby se vedele ze si nepropad !!! ale pisou to tam poze k INFU ne aby te vzaly nebo nevzaly :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 konec devitky se nikde nepise... tak nekecej kraviny.... No,nepíše,ale jen se to musí zkontrolovat,jestli nepropadnul. To nám taky ve škole říkali. Prostě na druhým pololetí(pokud nepropadne)nezáleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 No,nepíše,ale jen se to musí zkontrolovat,jestli nepropadnul.To nám taky ve škole říkali. Prostě na druhým pololetí(pokud nepropadne)nezáleží. přesne tak jsem to myslel :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 akorat ze to si kontroluje uz stredni. Nikde se to nepise. Tak az zas bude priste myslet, tak rekni to co myslis a ne aby to rikali za tebe ostatni a jeste blbe pak tlamujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 krystofe ale ja chci taky na talentovky a me ucitelka rikala ze tam je i za 2 pol 7 (je videt ze sou vymatlany:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 myslim že to je nějak když se zhoršíš o dva stupně děláš opravky (když tě samozdřejmě přijmou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 No ted je to pekne na srac** protoze tenhle rok nejsou CERMATY takze se bude prihlizet na prumer popripada talentovky bo primacky Takze kdyz napr. jako ja byste chteli jit nekam z gymplu tak ses v pekny nevyhode sice jenom se na gymplu znamkujue prisnejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 taky jsem v 9 .. prvni pololeti jsem makal budu mit pravdepodobne vyznamenani na druhy pololeti kaslu uz na nem nezalezi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.