Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prospěch

plp

Recommended Posts

:) Cau ,potreboval bych se zeptat o kolik se v druhym pololeti muze clovek zhorsit v predmetech ...napr.kdyz mam na pololeti ZS v 9 tride. za dva z fyziky,muzu mit 4 na konci roku?(jen jestli se to nekam nepise na skolu nebo tak neco):blink: Blbej dotaz , ale dik za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zhoršit se můžeš jakkoliv ;)

známky se z prvního pololetí na druhý pololetí neponechávaj...jedeš tzv. 'nanovo'

btw...v 7. třídě jsem měl 13 pětek z fyziky.....a druhý pololetí jsem byl z fyziky nejlepší ze třídy, asi 5 jedniček.....takže vízo z pětky na jedničku ;):D

Odkaz ke komentáři

no druhy pololeti z 9 tridy se ti jiz na prijimacky nepise ......

to Han3: no to je jak kde ... nekteri ucitele berou v potaz i prvni pol. v celkove znamce ...

a jeste bych chtel rict, ze kdyz sem v 9 vedel, ze 2 pol. uz se nepise na prijmacky, tak sem na to dost "sral" .. a nakonec lepsi znamky nez v prvnim pololeti :D .. fakt sem nechapal :D

Odkaz ke komentáři

píše se 2. pol. z 8. a první z 9. .. druhý bys asi nestih napsat když jsou přijímačky nekdy...v březnu/dubnu ? tuším :D...jinak když na to budeš hodně sr** tak dostaneš klidně za 5 x'D

Já myslím spíš,že se píše 1. a 2.pololetí z osmičky a 1.pololetí z Devítky.

To_plp: 2.pololetí devítky určitě ne. Teda nesmíš propadnou to je jasný..:D

Odkaz ke komentáři

Já myslím spíš,že se píše 1. a 2.pololetí z osmičky a 1.pololetí z Devítky.

To_plp: 2.pololetí devítky určitě ne. Teda nesmíš propadnou to je jasný..:D

jj, presne ... v 8 se pisou obe pololeti ... tekken to nepsal spatne :P :)

no bóže..to je strašný, že jsem to napsal blbě...kdo si to má pamatovat... :D

Odkaz ke komentáři

to Han3: no to je jak kde ... nekteri ucitele berou v potaz i prvni pol. v celkove znamce ...

jo, ale nesměj to brát tak vážně, jinak by to bylo proti pravidlům (i když nevím jakejm :D)

mě učitel řeknul, že mám známku mezi 2-3 tak že mi dá trojku a pak další pololetí mi tu známku zlepší...asi jsi to myslel tímhle způsobem

Odkaz ke komentáři

hej ale jestli delas talentovky (nevim na co chces jit) tak se pise i 2 pol ze sedmicky. Ja to znam u talentovi skousky to tak je vzdycky.

ee ja tajten rok delal talentovky a psalo se pouze 1. a 2.pol. 8cky

konec devitky se nikde nepise... tak nekecej kraviny....

Pise se to tam aby se vedele ze si nepropad !!! ale pisou to tam poze k INFU ne aby te vzaly nebo nevzaly :dozey:

Odkaz ke komentáři

No ted je to pekne na srac** protoze tenhle rok nejsou CERMATY takze se bude prihlizet na prumer popripada talentovky bo primacky

Takze kdyz napr. jako ja byste chteli jit nekam z gymplu tak ses v pekny nevyhode sice jenom se na gymplu znamkujue prisnejc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu