Need4s Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Např když si dam youtube, tak mi to napise ze mam starou verzi flash prohlizece. nevite co s tim????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 víme..potřebuješ flashnutý PSP a program psptube nebo supertube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 klikni si v mem podpise na programy a pluginy do psp a najdi si ULTIMATE PSP TUBE. Je to program, ktery umoznuje prohlizet VIDEA. UPOZORNENI: bude to fungovat pouze pokud mas CFW. Pokud mas originalni FW tak mas smuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Leden 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 klikni si v mem podpise na programy a pluginy do psp a najdi si ULTIMATE PSP TUBE. Je to program, ktery umoznuje prohlizet VIDEA.UPOZORNENI: bude to fungovat pouze pokud mas CFW. Pokud mas originalni FW tak mas smuju áha Tak jeste ze mam PSP Fat cfw 4.01 M33 nebo tak nejak Ale jeste mam PSP 2000 a tam mi to nejde a tak sem si myslel ze mi top pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 musis mit na obou psp CFW. pokud mas na slimu originalni FW tak ti ten programek nepojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Need4s
Např když si dam youtube, tak mi to napise ze mam starou verzi flash prohlizece.
nevite co s tim?????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts