LOPO_X Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Predem sorry ze to tu roztahuju protoze tadle hra ma diskuzi uz v x360 sekci ale todle je ps3 sekce tak chci pokecat s ostatnimi trojkaremi o tedle rozporuplne hre. Jaka se vam jevi? Ocekeval jsem od ni docela dost a demo jsem hral snad 20x a ihned jak byla kde k mani tak jsem pro ni jel. Po rozbaleni a instalovani na me vybafly nabidky k udelani new uctu do hry ( to me stve ja mel v jednicce tolik exp ) a pak tvorba postavy. Vse v pohode ale pozdeji uz po hodine hrani mi ta hra zacala pripadat dost divna. Krome new triku a Hall of meat v ni neni nejak nic moc noveho a co dosti stve ze advanced manual combo zde uz nejde tak dobre nahrotit a jeste vice me stve ze nejde nahodit linka ve spot battlu TO SI U ME EA posr... Dalsi vytka bude k freeskate online ktera ma jiz od zacatku hardcore ukoly ( grindoval uz nekdo ten dvojity rail nad propasti? ) a na trofej je treba splnit vsech 150!! ach jo jinak zbytek by mohla uz byt jen chvala ktera se tyka grafiky ktera trochu pribarvila, triku a hall of meat ktere jsem zminoval a samozrejme celkove spoluprace lidi na spotech apod. Je to docela fajn si stahnout neci spot a reburit na nem score a nasledne sledovat jak to moje nekdo pokoril. Timto topicem nechci lidem kteri maji hru objednanou moc vkladat plane nadeje ze hra stoji za prd. Nestoji jen ja sem s ni nespokojeny i kdyz jen tak napul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Plnou sem nehrál ani 1 ani 2, ale jednička se mě zdála jako dobrej krok dopředu ohledně ovládání oproti Tony Hawkovi. a 2 mě tak nějak nepřekvapila, jen mě přišla uplně naprosto stejná jako 1.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dannik Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Jsou ve skate 2 X-games? heh? jinak se na tu hru těšim moc. Sand zejtra už dorazí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 x games tam je ale trosku se to tam zmenilo ale mega ramp si uzijes ve hre dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpi8 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Zde muzete kecat o Skate 2 a vse co k tomu patri ja sam osobne skate 2 mam a musim rict ze je to opravdu velmi povedene:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 takze vseci co mate radi skate2 a hrate ho pridajte si ma na PSN :) moje PSNID : etnieSVK :) rad si zahram vsetko :) niektory si ma mozno pametate este z xboxu ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.