Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Brigády

plp

Recommended Posts

podobny topic uz tu je ;) tak asi lock myslim

EDIT : MiChAaLeeQ jestli beres rodicum penize tak to si pekny ubozak kdyz ti daji nereknu ale kdyz jim beres penize tak si opravdu ubozak :dozey:

Myslím,že to dělá skoro každej navíc mě máma sama řekla,že ať si beru,když budu něco potřebovat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pohoda táta vydělává dost je s nim rozumná diskuze budto si to vydřu na domu(domácí práce ,opravy apd.) nebo snim hraju šachy 500 Kč za každou vyhranou hru ale táta je profík je to snim těžký ale mám osvěčený že pokud je člověk zoufalej tak mu to myslí nejlíp

Odkaz ke komentáři

Myslím,že to dělá skoro každej navíc mě máma sama řekla,že ať si beru,když budu něco potřebovat..

skoro kazdej to nedela kdyz ti rekla at si vezmes tak to meni situaci ale brat penize rodicum kdyz o tom nevi a nedovoli ti to je ubohe tak sem to myslel tak to myslim a nikdo mi nazor nezmeni

Odkaz ke komentáři

Kapesný nedostávám, ale u nás to funguje zase trošku jinak. Oblečení, jídlo školní výlety atd. mi proplácej, ale na cokoli ostatní si musim prachy vyžebrat. Tu na řadu přichází prachy z letní brigády jenž se každým týdnem zmenšují a zmenšují. Čas od času něco přibyde z inventur nebo flashování PSPček. Takže asi tak.

Ale pravda je že krade rodičům vcelku dost třeba jak sem psal mám peněz vcelku dost ale někteří mí spolužáci co maj táty podobný jako já jimm prostě kradou tisíce z pěneženky oni si toho nevšimnou ..........

Znám jednoho týpka co kradl svým rodičům. Bohužel jeho rodiče byli tak prachatí, že si toho vůbec nevšimli nebo nad tím mávli rukou. Když tyto částky začali nabývat a jeho rodiče to konečně po půl roce zjistili, tak samozřejmě chtěli peníze nazpět. Jenže tyto "korunky" už byly dávno směněné na cigarety, hulení, chlast, hardware a v neposlední řadě automaty. A tak milého hocha zavřeli do pasťáku. Teď jsem ho asi po roce viděl a zas to začíná nanovo. Tohle mě fakt udivuje :)

Odkaz ke komentáři

Brigáda by se hodila...ale věčina je ichtylně placenejch...:dozey:..jako sry ale 60kč za hodinu neni špatný ale bjt někde 8 hodin zavřenej tak změníte názor..viz Mc´donald

dobre neco 60 na hodinu je slusne na brigadnika na brigade sem mel nejvic 75 na hodinu minimum co sem mel bylo 55 na hodinu ale tak same pohodove prace a penize skoro za nic nebo spise za uplne jednoduchou praci a tenhle mesic je to hodne bidne nemuzu sehnat brigadu protoze vsude propoustely zamestnance a podobne tak je to tezsi a neberou brigadniky ale pristi mesic by se to melo zlepsit :)

Odkaz ke komentáři

Ja leto mam brigadu na benzine myju okna autum a musim rict ze v pracovni dny okolo 350 a o vikendech 1000 zase tam sem celej den a mam to vzdycky na mesic tak si neco vydelam

jinak rodicum o prachy u znerikam reknou at si je vydelam a abych jim je bral z penezenky to fakt ne

Odkaz ke komentáři

ja dostavam njake to kapesné od rodičů ale jinak my platí všechno tim myslim věco do školy na sport atd. ale na co si musim vydělat tak to je elektronika treba na psp sem si vydělal sám a na ps3 sem si taky vydělal sám ale stěma hrama to bude horší:(

Odkaz ke komentáři

dělám instruktora na lyžích .. kolem 150,- Kč na hodinu , většinou kroutíme o víkendech a o svátcích 7 hodin v kuse denně, tak si to přepočítejte ;)

sjezdovky a hory tu mam kousíček, takže šleha . Od rodičů nijak zásadně peníze nedostávám, NIKDY bych jim nevzal peníze a o peníze si taky neříkám . Peníze ale jsou potřeba, ono každodenní kavárny, retka, víkendové celovečerní dýchánky u piva a jiných taky něco stojí že :)

Odkaz ke komentáři

Pohoda táta vydělává dost je s nim rozumná diskuze budto si to vydřu na domu(domácí práce ,opravy apd.) nebo snim hraju šachy 500 Kč za každou vyhranou hru ale táta je profík je to snim těžký ale mám osvěčený že pokud je člověk zoufalej tak mu to myslí nejlíp

:D Parádní způsob! Asi v pohodě tatík.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu