wiver Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Flatout 2 a Burnout: Dominator:) Citovat
Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 rozhode se tesim na TOCA 3 hlavne po tom cio sem si vcera zahral DEMO a hraju ho jeste i dneska i kdyzu z sem ze vsech tech 3 disciplin yhral nekolikrat zlatou :D a taky se tesim na TDU a taky na PES 7 a NHL 08 :) Citovat
xmarsx Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 mno ja se tesim na ratcheta, Toca 3, TDU, Gran Tursimo 4 a dalsi hry, ale jsem rad za kazdou hru co vyjde na psp :) Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 tesim se na Virtua Tennis 3 :) Citovat
valdoDK Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Jednoznačně Toca 3, GT4 (už začínám ale mít pocit, že to začíná být takový Duke Nuken Forever na PSP :D).SEMRY: vím, že nemáš NFS moc v oblibě, proto Ti přeju pevné nervy u online NFS Carbon, protože to je jedna z věcí, které mě na tom celkem vadí - zajezdíš si tak 3 závody z 10 (mají nějaký divný servery nebo co, dost často to vyhodí chybu :( ). Jinak celkově ohledně NFS - ať už mají reklamy jakýkoli, záleží vždycky na člověku, jestli hrát, či nehrát. Já uznávám, že poslední 4 díly jsou na jedno brdo a, ale někoho (třeba zrovna mě :D) to prostě baví (kromě MW na PSP), takže často překousnu i ten fakt, že EA si už jen sype do kapsy a nepřináší nic extra nového. Na druhou stranu ale jsou i lidi, který NFS ani nezkusí jen proto, že je štvou EA, anebo zkusí, ale pořád si říkají "je to od EA - těch nenažranců" a hledají jen chyby, aby to potom mohli odložit a říct "je to sračka". Taky dobrej názor.Je to pračka peněz(spolu s NHL,FIFA atd.).Není to sice úplně špatná závodní hra,ale bohužel jsou na herním trhu propracovanější závodní hry.A jako hardcore hráč se nemůžu zabývat šedým průměrem. V tomto mate pravdu tie NFS boli super ale EA tu uz nejak kazi vobec to neni to co byvalo v kuse vsetko na jedno kopyto napr. taka Fifa 07 moc ma neprekvapila bolo to o nicom mohli by uz neco ine vymysliet lebo zacinaju to dost flakat napr. ked bolo NFS Underground 2 alebo 1 to urobili pokrok ale teraz uz kaslu na to Carbon bol uplne lahky proste uz to neni to co byvalo proste uz to flakaju a nedaju si na tom zalezat no dufajme ze teraz sa im neco podari "DUFAM"! :) Citovat
t.eff Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 ja se tesim.....na co se vubec tesim .....jo na GTA4,test drive unlimited , dal ani newim co ma vyjit :-/ Citovat
folty.hans Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 rozhode se tesim na TOCA 3 hlavne po tom cio sem si vcera zahral DEMO a hraju ho jeste i dneska i kdyzu z sem ze vsech tech 3 disciplin yhral nekolikrat zlatou :D a taky se tesim na TDU a taky na PES 7 a NHL 08 :) ajoooooooo ja zapomel na NHL 08....07 me strasne bavi a doufam ze v 08 bude zase nejaka ta novinecka.... treba ze budu moct zlomit hokejku :wink: Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2007 jooo tak to ja se nejvic tesim na Oblivion :) ale ma vyjit az v dubnu :( Citovat
H4nys Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2007 jj nevím jak oblivition :D ale oblivion by měl vyjít jak říká S4PPH1R0N v dubnu... Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 on bude i na psp(oblivition)? njn, tesim se! sice to bude asi trosku orezanejsi nez PS3 nebo PC erze, ale vyjde to.. a jestli to bude aspon s casti tak hratelny jako na kompu, tak asi nebudu drzet v ruce nic jinyho nez PSPcko...:D Citovat
folty.hans Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 noo kdyby to bylo jako pc verze tak fajn...ale jenom psp v ruce drzet nebudu.... treba propisku budu jeste v ruce drzet ze.... :D Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 noo kdyby to bylo jako pc verze tak fajn...ale jenom psp v ruce drzet nebudu.... treba propisku budu jeste v ruce drzet ze.... :D no, ja si poznamky nepisu, takze ani tu propisku v ruce drzet nemusim...:D ale pak me cekaj ucebnice no, to uz je horsi :D Citovat
folty.hans Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 noo kdyby to bylo jako pc verze tak fajn...ale jenom psp v ruce drzet nebudu.... treba propisku budu jeste v ruce drzet ze.... :D no, ja si poznamky nepisu, takze ani tu propisku v ruce drzet nemusim...:D ale pak me cekaj ucebnice no, to uz je horsi :D jejda ucebnice....skoro bych zapomel na zejtrejsi test z ekonomiky :roll: dik za pripomenuti :D jinak sorry za OT Citovat
placek Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 jooo tak to ja se nejvic tesim na Oblivion :) ale ma vyjit az v dubnu :(No na Oblivion se moc netěším.Tenhle typ her PSPčku moc nesedí.Ale nechám se překvapit. Citovat
west-- Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2007 ja se nejvic tesim na Star Wars: Force Unleashed, FF: Crisis Core, R6: vegas, COD:road to victory a pak taky na GT4:mobile a burnout dominator ale aut uz je na psp spousty, takze se na tyhle dva tituly netesim tak jako treba na ty horni ...ty jsou vzacny i zanrem ;) Citovat
Brento Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2007 Chci zavodni hru se smysluplnou karierou, skvelou hudbou a samozdrejme pohlednou grafikou...Nevite jestli brzo neco takoveho neprijde? A v budoucnu? God of War PSP! Citovat
wiver Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2007 Burnout dominator... a jak je to s tema Pro street??? Maj vyjit snad az za hafo casu ne??? Citovat
Sonnyz Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2007 No já se těším určitě na nějakou závodní hru. Pak možná Oblivion, ale nevím jak to zpracují na PSP. A pak kdyžtak na nějaké nové GTA. :) Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2007 No já se těším určitě na nějakou závodní hru. Pak možná Oblivion, ale nevím jak to zpracují na PSP. A pak kdyžtak na nějaké nové GTA. :) no, me moc nesedi zavodni hry...:D ja radsi ty RPGcka a tak no Citovat
wotawik Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2007 burnou dominator urcite....oblivion a toca 3;) Citovat
folty.hans Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2007 dobrou karieru ma F1 2006... :wink: Citovat
Marley Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2007 Nejvíce se těším na burnout dominator Citovat
placek Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2007 Chci zavodni hru se smysluplnou karierou, skvelou hudbou a samozdrejme pohlednou grafikou...Nevite jestli brzo neco takoveho neprijde? A v budoucnu? God of War PSP! Já už jedině na God of War.Zbytek(tedy mimo GT4) mě vůbec nezajímá.A za měsíc budu mít stejně dost práce s testováním EU her na PS3.Takže PSPčko bude krapet stranou. Citovat
Brento Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2007 Chci zavodni hru se smysluplnou karierou, skvelou hudbou a samozdrejme pohlednou grafikou...Nevite jestli brzo neco takoveho neprijde? A v budoucnu? God of War PSP! Já už jedině na God of War.Zbytek(tedy mimo GT4) mě vůbec nezajímá.A za měsíc budu mít stejně dost práce s testováním EU her na PS3.Takže PSPčko bude krapet stranou.placku neboj se v roce 2007 prijde spusty ,,zajimavych" her.Jeff Corwin Experience Dino Dini's Soccer Jackass: The Game :P Ovsem - Silent Hill Orgins, Lost, Battlefield 2, Painkliller...neprilis proflakle hry, snad skvele (Na Lost jsem zvedav) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.