Moderators Zinglbee Odesláno Červen 11, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 :ziped:Ahoj.Mám dotaz mohu ten film potom přejmenovat a nenechávat M4V065432.Bude to na psp hrát?Děkuji :roll: Jasně, že můžeš;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°KarŁos°° Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Hele mám dotaz stáhl jsem si film Kozí příběh z této stránky (je to zhruba uprostřed stránky když pojedete kolečkem). http://www.pspzone.sk/downloads.php?cat_id=12&rowstart=180 Mnělo by to být pro PSP, ale kdež to hodím do PSP, tak ve videích mám jen čtvereček s otazníkem a vedle něj napsáno: Unspported Data. Prosím poraďte co s tím, protože v tomto oboru jsem opravdu laik, tedy né v oboru PSP ale konkrétně s těmito videi. Už to skouším různě půl roku a pořád nic. (Jináč se mi povedlo hodit W. Vistu do PSP:psp:) Takže kdyby jste mi poradily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°KarŁos°° Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Aha tak sem to překonvertoval a je to. Mam ale ještě dotaz, který sem asi moc nepatří, ale stejně ho sem napíšu. Mam PSP slim a chtěl bych se vás zeptat, co všechno na něj mohu dát, jako za programy, jako je např: PSP W Vista, který se spouští přez prohlížeč, tak kdyby jste mi poradily děkuji.:psp: edit: Ale nechci, abych musel dělat downgrade a takový věci, přeci jen se toho bojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Pôjde mi prekonvertovať StarGate Atlantis v .avi s titulkami ? Nejak aby to išlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 16, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Hele mám dotaz stáhl jsem si film Kozí příběh z této stránky (je to zhruba uprostřed stránky když pojedete kolečkem). http://www.pspzone.sk/downloads.php?cat_id=12&rowstart=180 Mnělo by to být pro PSP, ale kdež to hodím do PSP, tak ve videích mám jen čtvereček s otazníkem a vedle něj napsáno: Unspported Data. Prosím poraďte co s tím, protože v tomto oboru jsem opravdu laik, tedy né v oboru PSP ale konkrétně s těmito videi. Už to skouším různě půl roku a pořád nic. (Jináč se mi povedlo hodit W. Vistu do PSP:psp:) Takže kdyby jste mi poradily. - Máš Custom firmware ? Nemáš, tak se nediv. - Windows Vista do PSP ? Wow, tak si to opravdu machr, až na to, že je to nějaká homebrew aplikace - téměř k ničemu :P Aha tak sem to překonvertoval a je to. Mam ale ještě dotaz, který sem asi moc nepatří, ale stejně ho sem napíšu. Mam PSP slim a chtěl bych se vás zeptat, co všechno na něj mohu dát, jako za programy, jako je např: PSP W Vista, který se spouští přez prohlížeč, tak kdyby jste mi poradily děkuji.:psp:edit: Ale nechci, abych musel dělat downgrade a takový věci, přeci jen se toho bojím. - Musíš mít Custom firmware a poté můžeš hrát stažené hry, programy, foto, videa, schémata .... -> topic pro začátečníky Pôjde mi prekonvertovať StarGate Atlantis v .avi s titulkami ? Nejak aby to išlo ... Proč by to asi nešlo ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°KarŁos°° Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 NO sice je to celkem k ničemu, ale alespoň mám na PSP kalkulačku, což se mi hodí do školy, nebo tam mám poznávací blok a nějaké hry. ALe je to celkem populární se podívej na You Tube zadej Windows Vista PSP a uvidíš. A je hodně verzí mam zatim tu nejnovější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 16, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 NO sice je to celkem k ničemu, ale alespoň mám na PSP kalkulačku, což se mi hodí do školy, nebo tam mám poznávací blok a nějaké hry. ALe je to celkem populární se podívej na You Tube zadej Windows Vista PSP a uvidíš. A je hodně verzí mam zatim tu nejnovější. 1) Tohle neni topic pro homebrew pokec 2) Poznámkový blok, kalkulačku můžeš mít i bez toho. Stačí najít správnou homebrew 3) Populární ? Jak pro koho .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Sorry zinglbee,že se ti tu sere,ale z toho nemůžu :lol: Visty a na psp populární :lol: A kalkulačku atd tam můžeš mít stejnak a mnohokrát v lepším provedení :dozey: //edit Byl,si rychlejší,ale jinak super program,používal jsem ho:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patricken Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Program je to super, ale ulozi se to do slozky ja to vlozim do PSP a PSP mi to nenajde ve slozce VIDEO, :cry: v cem muze byt problem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 30, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Musíš ukládat videa, tak jak ti to vytvoří program ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patricken Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Musíš ukládat videa, tak jak ti to vytvoří program ... OK, už sem na to přišel díki moc:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patricken Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 A co kdyz to video chci jeste prejmenovat co mam udelat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 30, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 - Nepřejmenovával bych ho, nemusí chodit - Pokud chceš, tak to přejmenuj v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patricken Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 - Nepřejmenovával bych ho, nemusí chodit - Pokud chceš, tak to přejmenuj v pc pri prejmenováni sice nefunguje zato se menuje hrozivim kodem ktery vyhodil program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 30, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Právě, musíš ho nechat ... copak ti to v PSP tolik vadí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patricken Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Právě, musíš ho nechat ... copak ti to v PSP tolik vadí ? OK, v pohode necham to tak. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Ahoj, zkouším konvertovat film z DVD . všechno šlape, akorát že ten film se nikdy nedokonvertuje celý, ale jenom cca. do poloviny . Nevíte prosím jak to nějak nastavit aby to šlo až do konce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Velikost na disku ? Popřípadě ho konvertovat v jiné kvalitě ... nebo stáhnout znova Všechno mi šlape jak má ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Mně taky to jde v pořádku,ale stalo se mi,že když film byl z půjčovny originální tak že to nešlo. Nebo,když byl film originální,z pálenýma jsem problem nikdy neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 už je to OK, chyba byla v tom, že jsem to zkoušel na origo. DVD, když jsem vzal vypálené tak to šlapalo,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Muzu se zeptat jestli jdou i titulky i nejak nacasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Můžeš určit kdy začnou a zkončej (jinak samozřejmě automaticky to dělá program) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Píše mi to video cannot be played, poradil by mi někdo jaký přesně settings nastavení máte? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vindork Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Achjo konvertoval jsem tri videa z AVI a vzdycky kdyz jsme to pak dal na memorku, tka mi v psp nabehlo corrupted file nevíte co s tím je? nebo jak tomu předejít? Dík za odpověď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Achjo konvertoval jsem tri videa z AVI a vzdycky kdyz jsme to pak dal na memorku, tka mi v psp nabehlo corrupted file nevíte co s tím je? nebo jak tomu předejít? Dík za odpověď.. A kopíruješ to do správný složky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.