Tomas*Tomas* Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 chci se zeptat kde ho stahnu nikde neni ke staženi jestli někdo muže tam mi dejte odkaz dííky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 to uš ti podporuje graf karta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 nwm ale potřebuju poradit když semsi naistalova Drivera 3 tak mi to napsalo tohle EROR:Failed To Create DirectX.No Supported Display Adapter Present..tak sem myslelže potřebuju DirectX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Myslíš špatně, každá hra podporuje DirectX 9, takže Dx10 nestahuj - je k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 no a dx10 myslim ani nejede pod win xp - to je vista zalezitost, alespon teda myslim u novejch her mi i s dobrym hw nejde nastavit nejvyssi nastaveni - to jde jen na vistach bo dx10 to samo 3Dmark vantage napis co mas za kartu? spis si myslim ze ti karta nejede protoze mas starou kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaseDrum Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 jo DX 10 pod win xp jde ... ale chce to patch nic složitého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 a jdou pak veci jako vantage / mag detaily ktery normalne chcou ty visty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaseDrum Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 jo a i třeba crysis nebo podobné hry .. zkus přes google si to vyhledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 DX 10 pod windows xp je blbost, protože to nefunguje tak, jak by mělo. Nejvyšší nastavení v Crysis lze pomocí *.ini souboru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaseDrum Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ale, ale http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ale, ale http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ Já tam vidím jen download linky a text o tom, že to je jen alpha verze a spousta her pak nejde. :) Píšou tam jen to co jsem napsal předtím, DX10 je na xp blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 alfa verze? ne dik :-D si zustanu na xp a dx9 :oops: az se to nejak masove prosadi tak treba, ja nebudu zkusebny kralik, az tak moc to nepotrebuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassyGT Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Failed To Create DirectX.No Supported Display Adapter Present jasne pisou ze graficky adapter (kartu) to nepodporuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas*Tomas* Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Failed To Create DirectX.No Supported Display Adapter Presentjasne pisou ze graficky adapter (kartu) to nepodporuje díík moc:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomas*Tomas*
chci se zeptat kde ho stahnu nikde neni ke staženi jestli někdo muže tam mi dejte odkaz dííky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts