poloprase Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 mysli si tady nekdo ze je normalni kdyz mi odepise nejmenovany moderator(ice22222) toto? on se ptal na vydrz a ne na to jak hrajes... na jeho otazku neodpovedels, a zavri hubu nebo ti jeste pridam nevhodne vyjadrovani a dostanes ban protoze na to uz body mas... a to sem mu jenom napsal esi je to normalni mi davat upominky za vyjadreni k tematu a rekl at uz dou nekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Divíš se ??? A pošli ten topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Tohle si res s prislusnym modem a nebo s adminem : rixcz Verejne to resit nema smysl a ani uroven si myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 hlavne, ze ma uroven odpovedi ice22 kazdopadne urcite je to zbytecnej thread, kterej se zavre a bude to porad stejny, ja uz v tomhle mody ignoruju, asi to nemaj jednoduchy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=45534 to je on ,no mne prijde divny aby mi nekdo vyhrozoval atd. si asi mysli ze je NECO vic nez ja ale taky to bude neco takysiho jakysiho a s nikym to resit nebudu pac to necham bejt a stejne by to nemelo cenu se s nekym dohadovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Škoda že už je to smázlí, ale je fakt to si řeš třeba z Rixcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ja to s nikym resit nebudu nema to cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 tak proč to řešíš tady? rqči to lockněte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 tak to klidne locknete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Nejlepší je to fakt vyřešit s Rixem....protože tady vznikne mnoho zbytečného spamu... takže radši LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts