Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rychlost wifi? Nejde infrastructure MP

Otázka

Odesláno

Wifi klíč mi nastavoval dutch protože jsem v těchhle věcí naprostá lama. Ale ten internet v PSP je docela dost pomalej. To je normální? Mám tam někde připojení k síti 11Mb/s. U wifimaxu píšou že má až 5krát rychlejší připojení. Je to pravda? Může mi to někdo objasnit? :oops:

Problém 2:

Nepřipojim se do hry ani v nfs ani v MOH. Obě píší The EA Sevres are not available at this time.

Už vážně nevím čím to je....... Net mi normálně jede........

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
No není to sice rada nad zlato, ale zkus ještě třeba NFS MW, jestli Ti to bude hlásit. Potom už fakt nevím.

Kdyžtak ještě zkus jít s PSP na net, stopni si přibližně, za jak dlouho se stránka načte a hoď sem potom link a dobu načtení. Můžeme to zkusit a porovnat, třeba může být chyba přímo v modulu WiFi.

Dneska už to nebudu zkoušet ale až budu mít čas to to testnu. Budu to psát sem určitě to nějak vyřešíme. Myslím že to bude někde v nastvení, ale jak říkám v těchhle věcech se naprostá lama, takže uvidíme :)

• 0
Odesláno

Takže jsem bohužel nucen to vzdát. Dnes tu byl soused programátor a ni ten to nedokázal nastavit. Pravděpodobně se to s něčim mlátí a prostě to nejde. Taky mi to několikrát schodilo plochu. Byl jsem u kámoše a tam jsem hrál do 5 min medal, takže kde je chyba nevim. Budu muset sehnat router. Napdlo mě že ten kámoš má modem, dal jsem v položce bridge ten modem a šlapalo to krásně rychle. Doma jsem připojenej na místí sít, z mého pc vede kabel 30 metrů vrchem po půdě na okno, kde je router který je napojen na souseda. Jestli to není tím. :roll:

Kdyby někdo věděl jak to rozjet tak mu snad vypálím všechno ISO co mám doma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu