ice22222 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 JAK TO FUNGUJE: najdete si na youtube video a když se na něj dívate, tak do internetové adresy zadáte tento link: [b]javascript:if(document.location.href.match(/http:\/\/[a-zA-Z\.]*youtube\.com\/watch/)){document.location.href='http://www.youtube.com/get_video?fmt='+(isHDAvailable?'22':'18')+'&video_id='+swfArgs['video_id']+'&t='+swfArgs['t']}[/b] naskočí vám tabulka se stažením videa ve formátu MP4, který samozřejme psp podporuje;-) video se stahne a můžete ho okamžitě nakopírovat do PSP. Mělo by to všecko valit. Testoval sem to ale na videu s nízkou kvalitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Upřímě nejdřív jsem tomu nevěřil:) ale GW:) fakt to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Hej Tak to je jako mazec díky moc !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Wowo tak to je mazec. Ale pro lidi co maj CFW to je k ničemu, pač Ultimate PSP Tube je lepší než vypisovat tunu znaků do webový adresy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Nejde náhodou ňák stáhnout video když zapneš vysoký rozlišení ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 nevim o tom... toto je jen rychla vychytavka, ale pokud chces stahnout vysoke rozliseni, tak vdownloader je jasna volba;-) asi je to kravina podle toho co zkousim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Tak pokud to opravu funguje, pak by tam šlo vysoké rozlišení "připrogramovat"... Protě jen přidat za to video id (v tom "kouzelném" řádku) patřičný řetězec... imho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 to mas pravdu, ale to ty asi umet asi nebudes tak nespamuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Je to opravdu super vecicka diky a mel bych jeste jeden dosti lamackej dotaz a fakt se za nej stydim .. kam to nakopirovat ?? nwm proc ale posledni dobou vsechny MP4 (tim vsechny myslis stargate) nesly spustit max jen audio a nebo mi to psalo unsapported data (neslo mi to zpustit ani pres aplikace ... ano mam CFW) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 video na korenu karty. testoval sem to na videu z youtube a valilo to good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 V tom pripade to moc nechapu protoze MP4 co jsem tam mel uz drive mi jedou v poho ale ty co tam ted pridam ne tak nwm ..... sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 zalezi na rozliseni videa ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Hej mazec, nechce se tomu věřit, ale fakt to běží :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Hej mazec, nechce se tomu věřit, ale fakt to běží :) jj je to v celku mazec... taky sem hledel btw... nejak mi ty THX nepribyvaji na to jaky je to mazec :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 moc radbych rekl jaky je to mazec...ale mam psp 3004..zadal jsem prikaz stahnul video..dal jsem ho na kartu do slozky Video..zapnu psp a slozka video je prazdna...tak co s tim? prosim poradte..chci taky sledovat YouT videa v PSP, kdyz nemam flash, tak aspon neco:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 3 )Kam co nakopírovat -Video MP4 - ms0:/ MP_ROOT / 100MNV01 / ,custom fw ms0/:VIDEO -Video MP4 AVC - ms0:/ MP_ROOT / 100ANV01 / custom fw ms0/:VIDEO -Video MP4 a MP4 AVC (fw.3.30 a vyšší) - ms0:/ VIDEO / -Video PMP - ms0:/ PSP / VIDEO / (již není podmínkou) -Video video s názvem MAQXXXXX do ms0:/MP_ROOT/100ANV01 -Video video s názvem MP4XXXXX do ms0:/MP_ROOT/100MNV01 -Video video ve formátu ISO do sm0:/ISO/VIDEO tady je vice moznosti. Pojedou ti videa jen do rozliseni 320x240. ostatni se budou hlasit jako corupted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 diky za trosku osvetleni..ale priznam se a omlouvam se za to...jsem s PSPteprve laik..mam ho par dni...takze na tohle koukam trosku s otevrenou pusou :)...nemam moc pojem kam co kopirovat....:psp:promin za moji v tomhle pripade "neschopnost" ale=kazdy nekdy zacinal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 ms0 = oznceni jednotky ( napr.: F, H, G, na ktere mas pripojenou v pc kartu) ms0:/ VIDEO / - sem rikals ze to dals ty zkus to dat sem: ms0:/ MP_ROOT / 100MNV01 / nebo ms0:/ MP_ROOT / 100ANV01 / nebo ms0:/ PSP / VIDEO / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 ok tohle jsem pochopil :psp:snad to pujde..jinak thx za tuhle vec...jestli to rozjedu..je to super :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 ms0 = oznceni jednotky ( napr.: F, H, G, na ktere mas pripojenou v pc kartu)ms0:/ VIDEO / - sem rikals ze to dals ty zkus to dat sem: ms0:/ MP_ROOT / 100MNV01 / nebo ms0:/ MP_ROOT / 100ANV01 / nebo ms0:/ PSP / VIDEO / sorry spatne jsem se poprve vyjadril..ja stahnul video..otevrel si "slozku" s psp...dal jsem psp...v psp slozkuvideo a tam jsem to vlozil...a to nejde...:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kory1468622481 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 hej bomba fakt sem tomu nevěřil protože to vypadalo jako další kravina.Kde jsi to vzal?a nešlo by to takhle dělat i z jiných stránek??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 z jinych stranek to nejde... kazde stranky sou kodovane jinym zpusobem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 tohle je fakt supr moc mi to pomohlo dělal sem to přez youtube downloader ale potom sem to musel eště transkodovat a tet nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyborg22 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 javascript:if(document.location.href.match(/http:\/\/[a-zA-Z\.]*youtube\.com\/watch/)){document.location.href='http://www.youtube.com/get_video?fmt='+(isHDAvailable?'22':'18')+'&video_id='+swfArgs['video_id']+'&t='+swfArgs['t']} MAZEC FAKÃ TOOO!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 sorry spatne jsem se poprve vyjadril..ja stahnul video..otevrel si "slozku" s psp...dal jsem psp...v psp slozkuvideo a tam jsem to vlozil...a to nejde...:bash: taky mi to nejde když to stáhnu,ale pomocí tohohle programu: http://www.slunecnice.cz/sw/wm-converter/.když to jde.když si stáhneš ňáký to video přes ten kód a znovu ho zkonvertuješ do mp4 pomocí toho programu a dáš to do ms0/VIDEO tak by ti to mělo jít..alespoň mě to jde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts