hlimi Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 sorry za banalni otazku ale potrebuju poradit..nevim jak si mam vytvorit dvd soubor pro COD5...v poznamkovem bloku ale jak?skousel jsem to vzit z gta4 a prepsat to ale nejde mi to nejak..poradte pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=29340 4.) pokud vám tam chybí soubor dvd tak si ho musíte vytvořit tak že vytvoříte TXT soubora otevřete třeba v poznámkovém bloku... do něho vepište LayerBreak=1913760 hra.iso název hra je jen příklad místo něho vepiště název isa! pak třeba v total comander se musí přepsat koncovka z txt na dvd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hlimi Odesláno Leden 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 jo jo,uz jsem na to prisel...ale jinak dik PLS LOCK!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hlimi
sorry za banalni otazku ale potrebuju poradit..nevim jak si mam vytvorit dvd soubor pro COD5...v poznamkovem bloku ale jak?skousel jsem to vzit z gta4 a prepsat to ale nejde mi to nejak..poradte pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts