Mistr všech termixů! Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Takze je urcen pro FW 3.03 OE-C a 3.10 OE-A http://dl.qj.net/Wave-Flasher-v3-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12658/catid/151 Program nahrajte: ms0:psp/game/..... pluiginy nahrejte: ms0:system_pluigin_bg/..... 1, Spustíme program. 2,vybereme si urcitz "vzhled" vasi "vlnky". 3, zmackneme X, psp se flashne a máme vlastní vlnku ;). EDIT: upload nejakejch skinu - download here heslo: termix edit: muj novej skin ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Zupa, hned doma to trynu... Potřebuju k tomu něco jinýho, krom toho programu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 no nejaky ty skiny (pluiginy), ale mas tam 3... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jj je to strasne narocne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 termixi si best,dik za navod a ty vlnky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 chtelo by to vic skinu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 vam se ten navod nelibi? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Vsechno sem nakopiroval kam sem mel ale ukazuje mi to corrupted data tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 si si isty ze mas spravne kernely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Lidi, jak mam na 3.10 nafleshovat cerny pozadi. Vsechny softy co mam mi to nechtej preflashovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 si si isty ze mas spravne kernely?Ukazuje mi to na 1.50 i na 3.10 uz nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 dragonetti: chod do tutorialov a tam je thread XMB Modding Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 vam se ten navod nelibi? :cry:ale libi!ani nevis jak,ja sam bych nikdy nic takovyho nenapsal!jenom bys mohl sem dat neaky zdroj tech animaci (kde se daj stahnout) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Prosim pomozte mi nekdo :-( . Dal jsem do PSP ten wave flasher a spustil...Zvolim si pomoci X ''vlnku''...Na displeji se kratce zobrazi napis FLASHING...Dam tlacitko /\ a na chvilku se me ty vlnky zobrazi v menu ale hned se to zmeni na tapetu co jsem mel predtim :-( Nevite co delam za chybu prosim? Diky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Prosim pomozte mi nekdo :-( .Dal jsem do PSP ten wave flasher a spustil...Zvolim si pomoci X ''vlnku''...Na displeji se kratce zobrazi napis FLASHING...Dam tlacitko /\ a na chvilku se me ty vlnky zobrazi v menu ale hned se to zmeni na tapetu co jsem mel predtim :-( Nevite co delam za chybu prosim? Diky moc!! skus si vypnut tapetu (v Menu) :lol: (netvrdim, ze je to naisto v tom, ale myslim, ze ano) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 jj tak je to tim :lol: .Dky ale ja si to myslel ale byl jsem linej zapnout PSP a vypnout taetu tak jsem se radsi zeptal :-D .Diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 Hele, asi jsem objevil Ameriku, ale ono tam těch pluginu nejde dat moc, že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.