Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Mam jednoduchy nasledujici dotaz - jak stahovat soubory pres Safari? Nasel jsem safari download plug-in, nefungoval ani po restartu.. Installous umi stahovat jen ze stranek appulo.us .. nebo se mylim? Jde mi o to, kdybych si udelal nejaky web, kde bych mel primo linky ke stazeni .ipa her - jak je stahnu? (Nainstaluji je treba uz pres Installouse, pres polozku download, nebo pres X-IPA, to neni problem.. ale to stazeni). Diky moc vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Ted mÄ› napadlo zkusil si do cydiie/installouse dat jiny zdroj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Ja nepotrebuju vytvaret novy zdroj, ja chci proste neco stahnou normalne pres Safari.. Proste kdyz kliknu na nejaky soubor, aby mi to nereklo - tento soubor nelze stahnout, ale aby me ho to stahlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 pĹ™es ten safari download plugin by to jĂt mÄ›lo ... aspoĹ? ještÄ› na 1.1.4 mi to šlapalo, teÄŹ na 2.1 sem to myslim nemÄ›l moĹľnost vyzkoušet ...nejsem si jistej, ale tĹ™eba je nutnĂ˝ ten plugin nÄ›jak aktivovat (tĹ™eba pĹ™es sbsettings, prefs) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 nejde to ten plug in stahuje do predem urcene slozky nekde hluboko v adresari... jedine ze by byl jinej browser safari tohle neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Mno, me by vubec nevadilo, kdyby ten plugin stahoval nekam hluboko, jenze on nestahuje vubec.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 on stahuje jen z urcitych serveru.. napr czshare nejde vubec.. musime pockat na njakej update no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Mno kdyby z urcitych serveru, ja kdyz spustim safari, tak nic nestahnu ani z rapidshare, ani z file.it, ani z cehokoliv jineho.. Jo, pres Installouse mi z rapidshare stahovat jde, pres klasicke Safari bohuzel ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Mám dotaz,:D uĹľ se to nÄ›jak vyĹ™ešilo?...já totiĹľ nevim jestli mi ten Safari DL plug-in opravdu stahuje.:blink: V instalousu to nikde nemám, a nijak mi to nepĂše napĹ™. download complete a z installouse mi jinak stahovat jde-jen to safari nÄ›jak nereaguje...:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Vyrešilo brzy bude návod na ipa.smajl.eu ;) sleduj ty stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 THX :D snad to tam brzo bude. Jinak hodne sleduju:D a taky hodne stahuju uĹľ mĹŻĹľu stahovat primo do iPhonu...yahoo:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.