:.Dragunov.: Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Presne tak auta nebyli zapotrebi...Ale musim uznat ze to je jedna z nejlepsich her co jsem na PSp zatim dohral...Nenudil jsem se ani sekundu...Uzasny pribeh, grafika, ZVUKY a hudba, hratelnost, VSE...Proste vykradani obchodu, vydirani lidi na ulici, kradeze autoradia, velmi interaktivni prostredi, nakupovani spreju a drog, sprejovani, sub-mise, flashbacky, automatova hra, super vymakany a DLOUHE (ale nektere opravdu slouhe) mise................A dalsich tisic veci...Moc povedena hra ktera me bavila i vice jak GTA VCS...Stahnete kdo nehral!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Presne tak auta nebyli zapotrebi...Ale musim uznat ze to je jedna z nejlepsich her co jsem na PSp zatim dohral...Nenudil jsem se ani sekundu...Uzasny pribeh, grafika, ZVUKY a hudba, hratelnost, VSE...Proste vykradani obchodu, vydirani lidi na ulici, kradeze autoradia, velmi interaktivni prostredi, nakupovani spreju a drog, sprejovani, sub-mise, flashbacky, automatova hra, super vymakany a DLOUHE (ale nektere opravdu slouhe) mise................A dalsich tisic veci...Moc povedena hra ktera me bavila i vice jak GTA VCS...Stahnete kdo nehral!!! Presne moje slova!!! Moje nej hra na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 A jakej je ten MP ??? Já už bych to přes víkend mohl mít ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafo Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Hral uz niekto tuto skvelu hru co treba urobit v prvom levely tutorialy kde je ohrada mlatim tam jedneho chlapka cely den mam uz ces sto tisic ale neviem jak sa dostat dalej pouzil som vsetky hmaty,kopy ako ukazuje hra zo strechy plechoveho baraku ma sleduju vlastny tipci ale z oplotenej ohrady sa neda dostat neviem co mam este urobit. To som robil jak vypisovalo isiel som na tie dve znacky a potom podla tlacidiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 tam se naucis zakladni komba atd musi vzdycky udelat presne to co ti ot napise .] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Stáhnul jsem si tuhle hru ale nemuzu udelat první misi new blood jak jsem tam stim chlápkme a mam rozbít tu vytrínu ukráts autorádio a pak třepat stim chlápkme ale to mi vubec nejde nabíhají mi dvě čáry a ta jedna nabehne hned a ta červena skonci v pulce vubec nwm jak dál ps poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azazen Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 hele ja to nemuzu nikde najit porad mi pls :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Mohly by udělat nějakej port nebo novej díl na next geny v GTA 4 enginu to by bylo super , jinak tohle je jedna z nej akcí na psp se musí nechat teda do dob než se objeví PSP verze Yakuzy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.