xDante1986 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 stáhl jsem si písničku, jdu do hry, get music alle pořád mi to píše na hdd a všude 0 songů, v knihovně mám pořád 40 songů co je na DVD... měl někdo obdobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 ja mam uplne stejny problem.. stahl sem zatim tu free co je na xlive ale vubec se mi ve hre nezobrazi.. :( a take je divne ze na xlive je prave ta free pisnicka s nazvem "Take On Me" ktera ale je uz v zakladu.. tak to moc nechapu.. kdyby nekdo vedel tak napiste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Já tu free AHA - Take on me stáhnul ... a normálně jí vidim v zákadnim seznamu ... myslim že sem jí tam na začátku neměl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Já tu free AHA - Take on me stáhnul ... a normálně jí vidim v zákadnim seznamu ... myslim že sem jí tam na začátku neměl :D alejj je tam uz v zakladu.. podivej se na obal je tam napsana je tam v tech ctiriceti pisnickach (v zakladu) takze nechapu proc ji tam davaji jako free :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
stáhl jsem si písničku, jdu do hry, get music alle pořád mi to píše na hdd a všude 0 songů, v knihovně mám pořád 40 songů co je na DVD... měl někdo obdobný problém?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.