Dawiidek Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Xlink kai - Dostali jste ban ve službe Live? nebo se ho bojíte? Je tu možnost hrát přez program Xlink kai.. Xlink kai je celosvětová herní sít na které můžete zdarma hrát na PSP, GAMECUBE, PS2, XBOX, XBOX360. Přez xlink hraje na psp online hráčů cca 4500 a na xboxu zatím jenom cca 300 ale moc dobře vímě že všici co dostaly ban na tuto službu brzo přistoupí.. Co můžeme hrát? Gears of War Call of duty 3 CrackDown Quake 4 Halo 3 Rainbow six vegas Project gotham racing 3 (už je toho tam více stačí si stáhnout novou verzi) a další pařby co se ve službě Live nejvíce hrají, ikdyž boužel můžeme hrát jen ty hry co jsou ve výběru... Jak Xlink nastavit a) Zaregistrujeme se (Registrovat) b) Stáhneme a nainstalujeme program Xlink kai (download) c) Spustíme Xlink kai config d) Nastavíme podle obrázku (1) 1) Vyberte svůj Internotový adapter 2) Váš nick a heslo který jste si zadali do registrace 3) Vyberte Never 3) Vyberte Any IP Addres Jak xbox pripojit k počítači K tomuto ukonu budete potřebovat podle potřeby dlouhou kroucenou dvojlinku (koupit) a dva výstupy v počítači ta tento konektor (2 síťovky) Jeden kabel z xboxe do počítače a druhý kabel z počítače na router nebo wifi... Pokud máme připojeno spustíme program Xlink kai Klikneme na zemekouli a vybereme svoji konzoli, v našim případě Xbox360 a připojíme se k něaké hře.. V xboxu naloudujem hru kterou jsme si vybrali a můžeme hrát... Snad to někomu pomůže od nudy dokud si nenašetrí na nový Xko :bash: EDIT: Dal sem to sem protože už nejste malý a myslel sem ty co maj ban že by se třeba domluvily a zahráli si společně .... Zdroj:xboxhacked Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 zajimave doufam ze to funguje.a ten kbat taky moc nestoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 odzkosim uz jdu instalovat novou sitovku ;) doufam ze nekdo si neco zahraje chtelo by to presnejsi info nejak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 tuhle alternativu jsem zkousel uz na podzim..problem ale je, ze musis mit ping pod 30ms(nebo tak nejak), resp to simuluje hrani po system linku, tzn i pingy musi byt adekvatni...btw jsou i jiny podobny systemy jako kai..mozna i rozsirenejsi.. viz www.leafnetworks.net tak pokud nekdo pres kai - leafnetworks...parite, dejte vedet, rad se pridam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 je tam jen pár her...o ničem nehledě na to, že měsiční účet je dneska už otázka pár korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 je tam jen pár her...o ničem nehledě na to, že měsiční účet je dneska už otázka pár korun... njn ale ti co maj ban asi těžko xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 pomohl by mi s tim nekdo vubec nechapu postup normalne sem propojil xko a pc normalne aby na nem sel live a kdyz dam treba gow 2 kde byly lidi tak zadnou hru mi to nenajde proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 kdyby si cetl co se tu resilo o par radku vys, doslo by ti.. A: skoro nikdo to nepouziva B: ping musi byt do cca 30, jinak to taky nepojede, tzn nikoho neuvidis... je to pouzitelny na hrani her z puvodniho xboxu, vic asi nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 a ten leafnetworks je to samy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 nekdy pred rokem a pul jsem to skouseli a makalo to oK i s mou tehdy pomalou wifinou. takze nevidim duvod proc by to melo byt na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 co se pingu tyce, je to pod 33ms, viz http://wapedia.mobi/en/XLink_Kai jinak to spadne...takze tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Lidi hele myslel sem že to sem dám kvůli tomu že se zahrajete společně ať ti co mají :bann: nebo ne:dots: Myslym si že problém s pingem může být v tom že ste si stáhly tu nejnovjejší betu já osobně hraju na tý starší sou tam dobré hry:dots: Jestli vůbec nějaký nový v tý betě sou. můžete si např. udělat nějaký združení třeba nazvu blbě "združení banovaných hračů" dělat zápasi a kalit co je na tom hlavně že si zaharajete ne ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 To muze byt zajimave...rozhodne zkusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 taky bych zkusil ale nemam 2 sitovky, ani misto v ni kvuli grafice :( btw guitar hero tam asi neni co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 melo by to jit i pres router ale nevim jestli pres jkazdej, skousel sem to kdysi to je uz davno a makalo to pres Ovislink 1120AP pripojenej jako klient na Wifi AP 300m vzduchem, do jedne lan v ovisu PC a do druhe XBOX. Imho stim pingem bych se hadal kdyz sem to tenkrat skousel a skamosem hral GOW tak to makalo v pohode a urcite sem v te dobe nemel ping stale na 30ms, a rychlost byla 1Mbit. tot vse odemne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 je to uplne na nic,sam jsem to zkousel a nikdo tam nehraje,nejvic se tam opravdu hraji hry na PSP,na Xbox 360 tam nehraje opravdu skoro nikdo a v dnesni dobe pochybuju ze budete mit mene jak 33ms pri hre s japoncem,americanem a australcem :D takze forgot it :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf01 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Hoj tak ten Leaf už by sem měl nainstalovanej :-D A chtěl bych ho prubnout má tu někdo NHL 2009 ??? popřípadě kde seženu nějaký sítě ??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Hoj tak ten Leaf už by sem měl nainstalovanej :-D A chtěl bych ho prubnout má tu někdo NHL 2009 ??? popřípadě kde seženu nějaký sítě ??? :) az prijedu domu tak ti napisu a domluvime se nhl 09 mam, i jine hry a leaf uz chci dlouho nainstalovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf01 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 BTW lidi chci to nějak otestovat .. Jak to vlastně funguje ? Pořád to nějak nechápu. Mám založenou síť MyXboxcz připojte se někdo a prubnem to ne ? Co mam všechno udělat aby to šlapalo jak má ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 LIDI PORADI NAM NEKDO? NEJDE NAM TO S ADOLFEM ROZCHODIT :cry: PROSIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ehm,ja vim ze tohle je o XBoxu,ale nemohl byste mi někdo napsat jak se k tomu připojit cez PSP? treba PMkou....pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 PSP taky pres kaixlink ale musis mit usb wifi tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 muzete mi nekdo poradit jak a co mam nastavit na routeru ??? pise mi to ze port je nedosazitelny :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 snažim se taky zprovoznit ten xlink ale.... mám problémy a na netu jsem se dočetl ,že je problém v PORT FORWARD tak se chci zeptat jak to nastavit neco v AJ sem vyguglil ale eh...moc to nechapu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 zapomente na leaf je to sracka xlink je 100x krat lepsi a funguje bez problemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.