ME3 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Mam vypalovacku LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B A hledal jsem na internetu ale nikde jsem nenasel jestli umi na 100% vypalovat dvd+r DL....tak jsem se chtel zeptat jestli ji nekdo nemate a nevypaloval jste uz hry na xbox 360..? Nebo nenajdete na internetu nejaky starsi odkaz kdeby nekdo psal nebo bylo psano ze to umi?(me se to nepodarilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 umí vypalovat! měl sem jí ale nějak blbla,kámoš měl stejnej problém,ted jí mám v druhym pc,a tak vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 umí vypalovat!měl sem jí ale nějak blbla,kámoš měl stejnej problém,ted jí mám v druhym pc,a tak vše ok ok tak to jsem rad...a jake to jsou nebo byli problemy?Doufam ze ne s dvouvrstvejma dvd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 nevypalovala vůbec a když uš tak dyž ses podíval z druhý strany na dvd tak tam byli čáry,ne jedna velká ale několik,prostě nevypalovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 nevypalovala vůbec a když uš tak dyž ses podíval z druhý strany na dvd tak tam byli čáry,ne jedna velká ale několik,prostě nevypalovala tak ta moje vypaluje v pohode dyvka..ale jeste jsem prave neskousel dvd+r DL tak se raci ptam nez je pojedu koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 no moje zezačátku vypalovala ok, a najedou bum :D a blba blba a blbla! no jestli ti to pokurví DVDčko tak se nic neděje ne? je to 45,- to nestojí svět .jestli to to zničí DVD tak se zase nioc 2 nestane ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 no moje zezačátku vypalovala ok, a najedou bum :D a blba blba a blbla! no jestli ti to pokurví DVDčko tak se nic neděje ne? je to 45,- to nestojí svět .jestli to to zničí DVD tak se zase nioc 2 nestane ne? jj to je jasny :) ale jestli nemam koupit rovnou novou kdyz uz budu mit cestu do alzasoftu...ale skusim to jeste s touhle a uvidim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 no jestli to nepude tak se tam vrátíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.