Alon88 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 nevite kterej je nejrychlejsi server na uploadovani ?(rapidshare,czshare,..) na edisku se mi ma nahravat 20mb 7,5h dik predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 myslim ze to neni serverem , ale tvim internetem , zmer si nekde na netu rychlost http://rychlost.cz/ a rekni vysledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 myslim ze to neni serverem , ale tvim internetem , zmer si nekde na netu rychlost http://rychlost.cz/ a rekni vysledky sileny upload mam kolem 1kbit/s jinak download mam 140kb/s nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 jakeho mas poskytovatele netu? s tak pomalym uploadem jsem se jeste nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 jakeho mas poskytovatele netu? s tak pomalym uploadem jsem se jeste nesetkal upc ale sem napichlej na kamosovi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 upc ale sem napichlej na kamosovi xD UPC je nahodou nejlepší poskytovatel netu, já mám upload kolem 150 kB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 UPC je nahodou nejlepší poskytovatel netu, já mám upload kolem 150 kB/s a taháš kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 taky by mě zajimalo jakej server je nejrychlejši na upload,,, na czshare mam upload 128KB/s pres ten program(na rychlost se podivejte v podpisu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 nezalezi na serveru kam uploadujes (jako taky, ale minimalne), ale jakej upload ti poskytovatel poskytuje....pokud nejakejch 20 kb tak rychleji proste nenauploadujes..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Hele, mám upload kolem 350kB/s, a na edisk mi to taky uploaduje pomalu... Stejně jako na rapidshare... Nejrychleji mi to (teda co jsem zkoušel) uploaduje na ulozto a czshare, a to mou plnou rychlostí... Jinač můžeš zkusit megaupload, leteckou poštu, filefactory a další... Je toho plná škála :) Jinač jak někdo psal, že je UPC nejlepší poskytovatel netu, tak jsem se vážně zasmál :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.