wizzy Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Ted jsem projel net a nasel jsem na strance xboxhacked.hu.cz cituji tohle Homebrew - v této sekci si ukážeme jak spouštět po domácku vytvořené aplikace a operační systém Linux.. opravdu je na x360 linux??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 ano je ale jednoduché to není ho tam zprovoznit ... ... kdyžtak youtube a google ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toms19 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 není (teda aspoň myslim) byl na starym XBOXU Edit:sry tak sem se plet Zavorko byl si rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 wizzy > můžeš sem hodit návod co popisujou na ty stránce ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 na xbox 360 je linux viz zde http://www.free60.org ale je to tezky musis stahnout hru king ong a pak jeden program kterym zapises do toho king konga exploit kterej ti pri nacitani ty hry vysune mechaniku das tam linux a zavres mechaniku a zacne se ti loadovat no a mas vyhrano jestli sem to tak pochopil ale je to jeste na verzi dashboardu takze nwm as mne pride xko tak se tim budu zabivat vic protoze bych chtel na nem stahovat torenty a bejt na netu pc zere moc proudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Tezkeho na tom nic neni ale musite mit urcitou verzi Kernelu v Xku a jelikoz udajne je uz pry na spadnuti dokonale hacknuti X360 na sopousteni Homebrew atd.. tak se nedoporucuje updatovat z Live. Protoze jak se vi tak i moznost exploitu s KingKongem byla zablokovana nejakym updatem systemu zt live. Takze pokud chcete homebrew a mate starsi konzoli tak neupdatujte nic z LIve. !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wizzy
Ted jsem projel net a nasel jsem na strance xboxhacked.hu.cz cituji tohle
Homebrew - v této sekci si ukážeme jak spouštět po domácku vytvořené aplikace a operační systém Linux.. opravdu je na x360 linux???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.