tekken90 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PC, NDS Datum vydání: 13.. 2009 Odkazy: Gamespot, IGN, Gametrailers Recenzi najdete na http://www.konzolista.cz/recenze/lord-of-the-rings-conquest_125.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Mno, mě to nepřišlo nic moc, singl nezáživný, mulťák je na tom o něco lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Se zas těšim jak něco.Hry o Pánu prstenu se mi vždycky líbily a bavili mě.:)Takže mě to celkem nadchlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 hral jsem demo a po 5minutach jsem litoval, ze jsem to tahal,hodne nezazivny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acer.praha Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 ja si to koupil :cry: a za 30 minut jsem daval inzerat ze to prodam ... vubec ne to nechytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Pridavam se k nazoru, ze tato hra je strasna stahl jsem si demo a opravdu nezazivny. OT: snad prvni hra ktera me bavila vic na PC nez na PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.