manousp Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Cau vsichni, zalozil jsem tento topic, pac me zajima, jestli jsou zde na foru nejaci audio nadsenci :bash: ... pripadne at se pochlubi, z ceho doma ci v aute poslouchaji hudbu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ty repraky mas vazne prikladne rozmisteny... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ty repraky mas vazne prikladne rozmisteny... :roll: to bylo kvuli tomu foceni:roll: ... jinak mam ty satelity samozrejme vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 :lol: čoveče nelítaj ti vlasy kdyz u toho sedis ? .... vazne to rozmisteni je strasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 můj malý brouček :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Logitech Z-5500 :D ... jo, ten sub je kvalitka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 rybak máš nádherny PSP :-) sry za OT :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 a navic ma stejnej koberec, jako moje segra v pokoji :D taky sry za OT :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 manousp: Aha, potom ok. :D No, abych jeste prihodil svoji aparaturu... K PS3 pouzivam Altec Lansing FX6021, v notasu mam harman/kardon (na notas necekane hlasita a docela kvalitni reprodukce :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 a hrajete nekdo na gramce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 vy ste blazni ja mam klasiku stereo a staci mi to pac jak dam volume vic jak na pulku tak litaji sousedi ale basy to ma taky dobre : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Tak co... Nikdo vic se neprida? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Ja se pridam pozdeji hodim sem repro z auta a u ps3 jen to musim nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 To ja mam tyhle obycejne a vedle nich k dalsimu PC takove 2.0 hodne obycejne bile - jedna je tu videt na kraji stolu a druhe je vedle notesu.. Jinak poradne zajimave bedny mam na pude, asi si je zase hodim dolu a pripojim :lol: Az se v nejblizsi dobe dostanu na pudu, tak je vyfotim.. Maji minimalne metr a jsou vlastni vyroby, basak je peknej :D Musim rict, ze pokud nic jineho, tak minimalne vypadaji cool :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ja mam tyhle thomsony a jestě tenhle subwoofer (bylo to foceny asi pred rokem ted mam LCD monitor) a ještě mam domaci kino LG ma 600W(nechce se mi to všechno fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Anonymous: Sorry za OT, ale kolik ti celý pokoj žere W? :D To jsem nastesti nikdy nepocital, ale bude to pomerne dost, uz jenom tech zarizeni ve stand-by.. Kazdopadne az nekdy bude cas a zajem, tak to asi promerim a pro zajimavost asi nekam hodim vysledky, jednotlive, dohromady apd.. (mam doma ten merak) Hlavne se o vysledcich nesmi dozvedet pak rodina, jinak me odstrihnou pokoj xD btw, je to v ostatnich diskusich, pro rejpaly do OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.