manousp Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 Cau vsichni, zalozil jsem tento topic, pac me zajima, jestli jsou zde na foru nejaci audio nadsenci :bash: ... pripadne at se pochlubi, z ceho doma ci v aute poslouchaji hudbu :) Citovat
marek_2080 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 Ty repraky mas vazne prikladne rozmisteny... :roll: Citovat
manousp Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 Ty repraky mas vazne prikladne rozmisteny... :roll: to bylo kvuli tomu foceni:roll: ... jinak mam ty satelity samozrejme vzadu Citovat
^ToMmY^ Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 :lol: čoveče nelítaj ti vlasy kdyz u toho sedis ? .... vazne to rozmisteni je strasny Citovat
manousp Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 Logitech Z-5500 :D ... jo, ten sub je kvalitka :D Citovat
narliza Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 rybak máš nádherny PSP :-) sry za OT :oops: Citovat
manousp Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 a navic ma stejnej koberec, jako moje segra v pokoji :D taky sry za OT :D ... Citovat
marek_2080 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 manousp: Aha, potom ok. :D No, abych jeste prihodil svoji aparaturu... K PS3 pouzivam Altec Lansing FX6021, v notasu mam harman/kardon (na notas necekane hlasita a docela kvalitni reprodukce :D) Citovat
san andreas Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 a hrajete nekdo na gramce??? Citovat
mazik Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 vy ste blazni ja mam klasiku stereo a staci mi to pac jak dam volume vic jak na pulku tak litaji sousedi ale basy to ma taky dobre : Citovat
manousp Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 Tak co... Nikdo vic se neprida? :-D Citovat
LOPO_X Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 Ja se pridam pozdeji hodim sem repro z auta a u ps3 jen to musim nafotit Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 To ja mam tyhle obycejne a vedle nich k dalsimu PC takove 2.0 hodne obycejne bile - jedna je tu videt na kraji stolu a druhe je vedle notesu.. Jinak poradne zajimave bedny mam na pude, asi si je zase hodim dolu a pripojim :lol: Az se v nejblizsi dobe dostanu na pudu, tak je vyfotim.. Maji minimalne metr a jsou vlastni vyroby, basak je peknej :D Musim rict, ze pokud nic jineho, tak minimalne vypadaji cool :D Citovat
david7090 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 ja mam tyhle thomsony a jestě tenhle subwoofer (bylo to foceny asi pred rokem ted mam LCD monitor) a ještě mam domaci kino LG ma 600W(nechce se mi to všechno fotit Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 Anonymous: Sorry za OT, ale kolik ti celý pokoj žere W? :D To jsem nastesti nikdy nepocital, ale bude to pomerne dost, uz jenom tech zarizeni ve stand-by.. Kazdopadne az nekdy bude cas a zajem, tak to asi promerim a pro zajimavost asi nekam hodim vysledky, jednotlive, dohromady apd.. (mam doma ten merak) Hlavne se o vysledcich nesmi dozvedet pak rodina, jinak me odstrihnou pokoj xD btw, je to v ostatnich diskusich, pro rejpaly do OT Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.