Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto IV Achievements Guide


Recommended Posts

Snad je to komplet, pokud má někdo připomínky, sem s nima :)

Žádné mapy ani videa nejsou ode mě.

GTA IV Achievements guide

GTA IV je další díl oblíbené série, který narozdíl od předchozích dílů přichází s mnohem výraznějším a "dospělejším" příběhem za cenu odstranění spousty vedlejších aktivit známých ze San Andreas. I tak hra ale umožňuje spoustu sociálního vyžití, návštěvy barů, kabaretů i bowlingu v mezičasech mezi zabíjením a destrukcí. Jako v první hře ze série je navíc přítomný velice zábavný multiplayer (bohužel pouze samostatný, nelze hrát příběh v kooperaci)

Moje hodnocení hry: 9/10

Počet achievementů: 50

Offline achievementy: 40

Online achievementy: 10

Hodnota GS: 1000

Obtížnost získání: většina 7/10, ale pár (např. 100% hry) těžké a na dlouho 9/10

Offline achievementy:

1)

Název: Off The Boat

Zisk: 5 GS

Úkol: Splňte první misi. Mise končí dopravením Romana do jeho bytu.

2)

Název: One Hundred And Eighty

Zisk: 10 GS

Úkol: V šipkách získejte 180 bodů 3 šipkami. Jděte do jekékoliv hospody se šipkami - můžete jít bez přátel, ale ti vás k nim mohou dovést, pokud netušíte, kde taková hospoda je. Stačí zavolat a pozvat na šipky. Pak už je třeba jen zmířit na pole 3x 20, což je malé červené pole ve vnitřním kruhu přímo na středem. Třikrát hoďte a je hotovo. Jde dokončit i po skončení hlavní příběhové linie.

http://cz.youtube.com/watch?v=zYzxnnnSPCc

3)

Název: Pool Shark

Zisk: 10 GS

Úkol: Porazte přítele v kulečníku. Pozvěte nějakého přítele na kulečník. Je potřeba znát pravidla a trochu mířit. Jeden hráč střílí do děr koule celobarevné, druhý s pruhem. Po uklizení všech daných koulí je třeba odklidit ještě černou osmičku. Kdo ji pošle do díry dřív než má pryč ostatní koule, prohrál. Při hře se trefujte do svých koulí, snažt se zavazet soupeři a doufejte, že omylem "vsítí" černou brzo. Jednotný návod není, ale není tak těžké vyhrát. Jde dokončit i po příběhové linii.

4)

Název: King of QUB3D

Zisk: 15 GS

Úkol: Získejte High Score v QUB3D. Automaty s QUB3D lze najít různě po ostrově, v hospodách nebo strip barech. Původní High Score je 10950. Achievement se otevře při překonání ukončení hry QUB3D. Hra je velice podobná tetrisu, stačí dávat dohromady bloky stejné barvy.

Video ukazující, jak se to hraje:

http://cz.youtube.com/watch?v=1mspYcX4FOw

5)

Název: Finish Him

Zisk: 15 GS

Úkol: V pěstím souboji proveďte 10 protiúderů během 4 minut. Protiútok se skládá z uhnutí (A) při útoku nepřítele, po úspěšném uhnutí zmáčknout útok (B) k provedení manévru. Stačí 10x zopakovat, každý člověk vydrží asi 2 protiútoky. Při boji je důležité si od nepřítele držet menší odstup, aby mlátil pomalými ranami s dlouhým rozmachem - těm se dá uhnout, u rychlých to nemá cenu zkoušet. Pokud s držením odsupu máte problém, jde si pomoci výběrem bojiště. Dobré je místo, odkud létají helikoptéry na vyhlídkové cesty. Tam chodí dost lidí, policie neotravuje. Navíc, pokud mlátíte přes zábradlí u pokladen, jde snadno udržet správný odstup (panák se o něj zasekne). Poznámka - nemlaťte chlapy v bezpečnostních vestách, vrhli by se na vás všichni. Pokud při plnění zemřete, počítadlo se nevynulujete, takže se to dá ještě dohnat a splnit včas.

http://cz.youtube.com/watch?v=kWY0KvVtKx4

6)

Název: Genetically Superior

Zisk: 25 GS

Úkol: Vyhrajte 20 pouličních závodů. Po splnění mise Number 1 pro Brucieho máte možnost mu zavolat a účastnit se závodů. Pro dohrání hry na 100% je potřeba 9 závodů, pro achievement víc. Nejdříve na každém ze tří ostrovů 3x zavolejte Bruciemu a 3x vyhrajte závod. Tím máte hotovo 9, dalších 11 už záleží na tom, jestli má Brucie zrovna čas, náladu a tak. Prostě ho otravujte a vyhrávejte, dokud nebude hotovo.

7)

Název:Wheelie Rider

Zisk: 30 GS

Úkol: Jeďte na motorce aspoň 500 stop po zadním kole. Sežeňte si motorku a jeďte na letiště. Z jednoho konce na druhý zkuste jet po zadním kole. Je to jednodušší z pomalejšími motorkami, snadněji se uřídí. Stačí zvednout levým analogem na zadní kolo a udržet - snažte se nedrhnou zadkem ani nepadat. Po dost dlouhém ujetém kuse motorku v klidu položte, zastavte a je hotovo.

8 )

Název: Gobble Gobble

Zisk: 10 GS

Úkol: V bowlingu dejte 3 striky (sražení všech kuželek jedním hodem) za sebou. Jděte na bowling, je jedno jestli vyberete celou nebo poloviční hru (pro více pokusů radši celou). Návod, který opravdu funguje, pokud ho člověk "vychytá" a trefí tak jak má:

- jděte do první dráhy vlevo

- když má Niko kouli v ruce, levý analog doleva, až Niko udělá tím směrem 2 kroky

- zmáčkněte A

- pravý analog dolů na cca 1 sekundu, pak s ním pohněte co nejrovněji nahoru

- opakujte dokud se nepodaří třikrát v řadě :)

- není důležité házet kouli rychle, spíš naopak, pokud letí moc rychle, projede bez škod

http://cz.youtube.com/watch?v=VXpeUzpn-pc

9)

Název: Driving Mr. Bellic

Zisk: 10 GS

Úkol: Odemkněte si u Romana možnost vozit se zadarmo taxíkem. Až budete mít možnost v průběhu příběhu přátelit se s Romanem, podnikněte s ním pár věcí (má rád skoro všechno), dokud nebudete mít oblíbenost na 60%. Potom vám zavolá a nabídne tuhle službu.

10)

Název: Rolled Over

Zisk: 30 GS

Úkol: Vybourejte se tak, aby auto ve vzdychu udělalo 5 otáček. Sežeňte si rychlé auto (čím rychlejší tím lepší, takže sporťák) a jeďte na letiště. Tam jsou takové malé žluté bloky. Když na ně ve vysoké rychlosti najedete jen částí auta (třeba zešikma a půlkou podvozku) mělo by vás to hodit do vývrtek. Zkoušejte dokud se nepodaří.

11)

Název: Walk Free

Zisk: 50 GS

Úkol: Utečte policii z čtyřhvězdičkového pronásledování. Splnit normálním zůsobem - připravte si rychlé auto nebo helikoptéru a rozpoutejte peklo. Pak jen nasedněte a zmizte. Další způsob, trochu míň "košer" - nasedněte do Romanova taxíku (obyčejný taxikář by utekl). Menší wanted level si můžete pořídit předem. Zadejte jako cíl cesty dalekou destinaci a nechte taxi jet. Levým trigerem začněte střílet po okolí, dokud nebudete mít 4 hvězdy. Pak v autě zmáčkněte A. Objevíte se na konci cesty, žádná policie v okolí. Stačí se jen na chvilku schovat...

12)

Název: Courier Service

Zisk: 10 GS

Úkol: Doručte pro Jacoba všechny balíčky drog. Je jich deset, zadávají se v náhodném pořadí. Místo předání může být někdy trochu schované (podchod) nebo na něm můžou být nepřátelé. Na místo se dá dojet kraksnou, kterou dodá Jacob, nebo do ní stačí nasednou, tím vyzvednout produkt a dojet na místo taxíkem nebo jiným autem, čímž by měly odpadnout problémy s časem.

13)

Název: Retail Therapy

Zisk: 10 GS

Úkol: Odemkněte si kupování zbraní od Jacoba. V průběhu příběhu se umožní spřátelení s Jacobem. Podnikněte s ním pár akcí, dokud u něj nebudete oblíbení na 75% (dá se najít ve statistikách), pak vám nabídne levné zbraně. Až mu budete volat, je vzhůru od 1 odpoledne do 4 ráno a rád pije, hraje šipky, jí a tak...

14)

Název: Chain Reaction

Zisk: 20 GS

Úkol: Vyhoďte do povětří 10 aut za 10 vteřin. Pořiďte si nejlíp raketomet, postavte přes rušnou silnici autobus nebo něco velkýho, k němu naskládejte další auta a pak už jen palte...

15)

Název: One Man Army

Zisk: 40 GS

Úkol: Přežijte 5 minut šestihvězdičkové (maximální) pronásledování. Pokud máte ještě nějaký ostrov uzavřený, jednoduše sežeňte nějakou helikoptéru (třeba na letišti) a leťte do uzavřené zony. Pak se jen 5 minut poflakujte. Pro získání achievementu nemusíte přežít a utéct. Pokud už máte všechno otevřené, může to být mírně těžší - možností jak získat pronásledování je spousta, horší je přežít 5 minut. Možnosti jsou například uletět ve vrtulníku, skrýt se na střechu s jedním vchodem (kde se dají navíc získat hvězdy sestřelováním vrtulníků) nebo třeba ujet na motorce do metra.

16)

Název: Lowest Point

Zisk: 5 GS

Úkol: Splňte misi Roman's Sorrow. Příběhová mise, časem na ni narazíte. Achievement dostanete až dojedete ke svému novému domovu v Bohanu,

17)

Název: Order Fulfilled

Zisk: 10 GS

Úkol: Ukradňete pro Brucieho 10 aut na zakázku zadaných přes email. Zadávají se náhodně, občas budete auto muset vybojovat, ukrást před zraky policie nebo podobně. Pro achievement není stav auta důležitý, pokud dojede, ale za lepší stav je víc peněz. Navíc musíte před odevzdním setřást policii, takže může pomoct Pay and Spray.

18 )

Název: Manhunt

Zisk: 15 GS

Úkol: Splňte všechny Most Wanted mise z policejního počítače. Po určitém bodě v příběhu budete mít přístup do počítačů v policejních autech. Tam najděte Most Wanted, vyberte a po navedení na jejich pozici jakkoliv zlikvidujte je a jejich případné pomocníky. Každý ostrov má 10 svých nejhledanějších.

19)

Název: Cleaned The Mean Streets

Zisk: 20 GS

Úkol: Zlikvidujte 20 zločinců nalezených přes policejní počítač. Kromě nejhledanějších zločinců jsou v počítači i aktuální zločiny. Vyberte si jakýkoliv (třeba podle typu - zloděj aut bude ujíždět, hromadné násilí bude mít kolem sebe víc lidí, criminal on foot půjde přejet nebo lehce zastřelit) a zabijte ho/je. Opakujte 20x. Nemusíte v řadě, stačí kdykoliv, jak budete mít chuť a vybavení.

20)

Název: Fed The Fish

Zisk: 5 GS

Úkol: Splňte misi Uncle Vlad. Příběhová mise, narazíte na ni.

21)

Název: It'll Cost Ya

Zisk: 5 GS

Úkol: Dojeďte taxíkem z jednoho ostrova na druhý BEZ přeskakování jízdy. Buď můžete zadat taxíku libovolný cíl na jiném ostrově a prostě na pár minut odejít, nebo pokud spěcháte, chytněte taxi na jednom konci mostu, nechte se odvést na druhý a kochejte se výhledem.

22)

Název: Sightseer

Zisk: 5 GS

Úkol: Proleťte se v helikoptéře na všech vyhlídkových trasách. Jděte na stanoviště helikoptér na jihu druhého ostrova. Tam je 5 stanovišť, na kterých stojí helikoptéry (záleží na čase, jestli zrovna nejsou na vylídkovém letu). Postupně u všech podržte Y a absolvujte let (stačí ho přeskočit). Radši si zapamatujte, u kterého stanoviště už jste byli, ať zbytečně neopakujete.

23)

Název: Warm Coffee

Zisk: 5 GS

Úkol: Doveďte s některou ženou vztah až k pozvání na kávu. Stačí kterákoliv, nejdříve se dostanete k Michelle, které navíc ke štěstí stačí levná auta, levné oblečení a obyčejná zábava (šipky, kulečník...). Opakujte úspěšné randění, dokud vás nepozve na kafe a pak jen přijměte.

24)

Název: That's How We Roll!

Zisk: 10 GS

Úkol: Odemkněte si u Brucieho možnost zavolat helikoptéru. V průběhu hry zísáte možnost přátelit se s Bruciem. Podnikejte s ním akce (od 7 ráno do 1 v noci, lodě, pití, helikoptéry...) dokud nebude vaše oblíbenost na 75%. Pak vám zavolá a nabídne helitaxi.

25)

Název: Half Million

Zisk: 55 GS

Úkol: Získejte 500000 dolarů. S největší pravděpodobností to přijde samo v průběhu příběhu, pokud nebudete moc utrácet. V misi vyloupení banky a pak v závěrečné dostanete pokaždé 250000. Pokud nebudete přehnaně utrácet a přidáte peníze z dalších, menších misí, mělo by to stačit. Jinak budete muset plnit vedlejší mise, třeba kradení aut.

26)

Název: Impossible Trinity

Zisk: 10 GS

Úkol: Dokončete příběhovou misi Museum Piece. Časem na ni narazíte.

27)

Název: Full Exploration

Zisk: 20 GS

Úkol: Odemkněte si všechny ostrovy. V průběhu příběhu to přijde samo, po misi Three Leaf Clover.

28 )

Název: You Got The Message

Zisk: 20 GS

Úkol: Ukradněte 30 aut zadaných přes sms. Po misích No. 1 a Smackdown dostanete sms od Stevieho, který bude chtít, abyste pro něj kradli auta. Pořadí aut je náhodné, ale je to pořád stejných 30. Místo a typ auta dostanete zadaný jen na obrázku a části města.

mapa: http://i88.photobucket.com/albums/k194/juggalo509/Car-Map.png

Auta jsou nehlídaná, zaparovaná, s alarmem, jen pozor ať je nerozbijete, museli byste zbytečně dlouho čekat na další sms, až by se auto obnovilo. Každé auto dovezte do garáže v Bohanu (je na mapě) a čekejte na další zprávu (zhruba 6 herních hodin)

29)

Název: Dare Devil

Zisk: 30 GS

Úkol: Splňte všechny unique stunt jumps.

Interaktivní mapa

http://i80.photobucket.com/albums/j186/Jonnnzbucket/GTA_RampLocations1-50.swf

Pokud by vám nejela, obrázek té mapy

http://i80.photobucket.com/albums/j186/Jonnnzbucket/GTA4MapStuntJumps.png

Pozor, u skoků je většinou potřeba něco přeletět, někam dopadnout, takže jezděte s co nejrychlejším autem.

30)

Název: Assassin's Greed

Zisk: 20 GS

Úkol: Proveďte 9 nájemných vražd. Po misi Truck Hustle se zpřístupní na jednom místě na mapě možnost brát nájemné vraždy. Vyzbrojte se, dojeďte na místo a zabijte všechny označené cíle. Pozor, budou se bránit.

31)

Název: Endangered Species

Zisk: 50 GS

Úkol: Zabijte všechny nakažené holuby, kteří zaplavili město. Holubů je 200 a protože jsou to ptáci, jsou i na nepřístupných a vysokých místech. V jejich okolí je slyšet typické vrkání, plus jsou obklopeni oranžovým světlem jako zbraně. Stačí do nich střelit jakoukoliv zbraní.

mapa

http://dl.gamesradar.com/photos/GTAMaps/Pigeon_map_locations_complete.jpg

na některých místech může být víc holubů blíž u sebe

videa, na kterých by měli být všichni holubi, čísla by měla pasovat k mapě

http://cz.youtube.com/watch?v=P5VwmhvL6tY

http://cz.youtube.com/watch?v=WS1P5hzBlvQ

http://cz.youtube.com/watch?v=d_J6ghvgW5c

http://cz.youtube.com/watch?v=dtI0ibFbIm4

32)

Název: Under The Radar

Zisk: 40 GS

Úkol: Podleťte helikoptérou všechny větší mosty přes vodu. Sežeňte si helikoptéru, radši menší. Mostů je 14. Podlétávejte opatrně, letět pomalu je rychlejší než znovu shánět rozbitý vrtulník. Po každém úspěšném podletu se objeví zpráva.

mapa

http://i25.tinypic.com/ajtk44.jpg

33)

Název: Dial B For Bomb

Zisk: 10 GS

Úkol: Odemkněte si možnost získat bomby odpalované telefonem. Je to speciální bonus u Packieho, který získáte, když se skamaradíte na 75%. Volejte mu od 3 odpoledne do 6 ráno, má rád třeba bowling, šipky, pití...

34)

Název: Gracefully Taken

Zisk: 10 GS

Úkol: Splňte příběhovou misi I'll Take Her. Časem na ni narazíte.

35)

Název: Liberty City (5)

Zisk: 20 GS

Úkol: Seznamte se se všemi možnými přáteli a s těmi přeživšími vylepšete svůj vztah na 90%. Přátelé jsou: Roman (volejte kdykoliv), Jacob (1 odpoledne až 4 ráno), Brucie (7 ráno až 1 v noci), Dwayne (11 ráno až 3 v noci) a Packie (3 odpoledne až 6 ráno). U nikoho nic nezkazíte alkoholem, bowling má ráda většina, stejně jako kulečník. Brucie má hodně rád akce ktré se nabízí jen u něj - lodě a helikoptéry. Pro achievement je potřeba mít ukazatel oblíbenosti u všech nad 90% najednou, pokud na někoho zapemenete a jdete jinam, může obliba spadnout.

Pokud v příběhu některého odstřelíte (Dwayne), nemusíte se jím už zabývat.

36)

Název: No More Strangers

Zisk: 5 GS

Úkol: Zažijte všechna náhodná setkání. V průběhu hry občas potkáte na ulici lidi, kteří se pojí s nějakým menším questem. I když některé potkáte několikrát, pro achievement stačí je potkat poprvé. Mají svá místa, kde se objevují, ale ta můžou být v okruhu několika ulic, navíc v určité náhodné časy, až po některých misích a tak podobně, takže pokud je nenajdete tam, kde by měli být, prostě zkuste okolí, případně jiný čas.

Na minimapě jsou vyznačeni puntíkem, plus vás k nim navede kamera když jdete kolem.

mapa: http://i26.tinypic.com/10z4v2a.jpg

(jsou na ní i místa, kde někoho potkáte podruhé, potřetí... když projdete postupně všechna místa, mělo by se podařit, ale zrovna tenhle achievement se může protáhnout kvůli tomu, jak je náhodný)

37)

Název: That Special Someone

Zisk: 10 GS

Úkol: Splňte příběhovou misi That Special Someone. Nejde jí minout.

38 )

Název: You Won!

Zisk: 60 GS

Úkol: Splňte závěrečnou misi. Jsou dvě možnosti, je jedno kterou zvolíte, obě dají tenhle achievement.

39)

Název: Liberty City Minute

Zisk: 30 GS

Úkol: Dokončete příběh za čas pod 30 hodin. Do času se zpočítavají i animace, doba vašeho flákání po městě, prostě všechno (včetně dlouhých závěrečných titulků, takže se k nim musíte dostat s určitou malou rezervou). Aktuální dobu hraní najdete ve statistikách. Dá se urychlit cestováním taxíkem (při přeskakování cest), přeskakováním animací. Pokud nebudete nějak zvlášť opakovat mise nebo se zdržovat mimo příběh, dá se stihnout relativně v klidu, když už se ale na tenhle achievement vrhnete, dejte si záležet. Nikomu by se nechtělo znovu opakovat 30 hodin kvůli 30 bodům.

40)

Název: Key To The City

Zisk: 100 GS

Úkol: Ve statistice získat Game Progress 100%. Jednoduše je třeba splnit ve hře prakticky všechno (pozor, narozdíl od San Andreas se tady do 100 započítávají i unikátní skoky). Na internetu je spousta checklistů kde si to můžete přímo zaškrtávat nebo vytisknout, např:

http://www.gta.cz/gta4/clanek/o-hre-100-checklist

http://www.thegtaplace.com/gta4/checklist.php

Online achievementy:

- všechny je třeba dělat v hodnocených (ranked) zápasech

41)

Název: Teamplayer

Zisk: 10 GS

Úkol: V jakémkoliv týmovém zápase zabijte alespoň 5 nepřátel. Pokud umíte aspoň trochu mířit, mělo by přijít samo.

42)

Název: Cut Your Teeth

Zisk: 5 GS

Úkol: Získejte v multiplayeru první povýšení hodnosti. S hraním online získáváte peníze (obdoba zkušeností). Když máte dostatek, povýšíte. Na první povýšení stačí 1000 dolarů. Peníze získáváte za dokončení zápasu na co nejlepším místě. Co získáte už nejde ztratit.

43)

Název: Join The Midnight Club

Zisk: 10 GS

Úkol: Vyhrajte v obyčejném závodě bez většího poškození auta (se zapnutým poškozováním). Buď si najděte závod se zapnutým poškozením a zkuste ukecat ostatní, ať vás nechají vyhrát, nebo si založte závod na trati, kterou ovládáte, nastavte délku na 1 kolo a opatrně vyhrajte.

44)

Název: Fly The Co-op

Zisk: 15 GS

Úkol: Poražte naše časy (respektive časy vývojářů) v mp módech Deal Breaker, Hangman's NOOSE a Bomb da Base II. Časy k překonání jsou postupně 7:03, 2:32, 5:34.

videonávody:

http://cz.youtube.com/watch?v=TCAKTs8oyCk

http://cz.youtube.com/watch?v=Q_mpG7it-Mc

http://cz.youtube.com/watch?v=7nQww0cwX6w

45)

Název: Taking It For The Team

Zisk: 10 GS

Úkol: Ve všech týmových typech multiplayeru buďte alespoň jednou na vítězné straně. Potřebujete vyhrát v modech Team Mafiya Work, Team Deathmatch, Team Car Jack City, Cops' N Crooks (jednou za zločince a jednou za policii) a Turf War.

46)

Název: Auf Wiedersehen Petrovic

Zisk: 30 GS

Úkol: Vyhrajte všechny typy multiplayeru, všechny druhy závodů. Podobné jako předchozí, prostě je ve všech mp modech třeba aspoň jednou být na vítězné straně a na všech tratích vyhrát závod i GTA závod.

tabulka pro odškrtávání: (už poněkolikáté si vypujčuji od někoho jménem 007craft - naprosto netuším kdo to je, našel jsem to na netu, ale i tak mu děkuju :))

http://imgboot.com/images/007craft/gta4awpchecklistv2.png

47)

Název: Top Of The Food Chain

Zisk: 10 GS

Úkol: V deathmatchovém zápase zabijte 20 nepřátel pistolí. Nejjednodušší je nastavit si pro zápas podmínky nebo/a domluvit se se soupeřem. Nastavte zbraně jen pistole, co nejrychlejší respawn, co nejdelší dobu zápasu a střílejte.

48 )

Název: Top The Midnight Club

Zisk: 20 GS

Úkol: Vyhrajte 20 různých mp závodů. Pro achievement Auf Wiedersehen Petrovic je jich potřeba víc, takže v průběhu plnění jednoho získáte druhý.

49)

Název: Wanted

Zisk: 20 GS

Úkol: V multiplayeru postupte až na nejvyšší hodnost. Nejvyšší hodnost 10 získáte za nashromáždění 5000000 dolarů. Dlouho a co nejlíp hrajte, dokud nezískáte dost peněz, moc víc se poradit nedá.

50)

Název: Let Sleeping Rockstars Lie

Zisk: 10 GS

Úkol: V multiplayerovém zápase zabijte vývojáře Rockstaru. Zní to těžce, ve skutečnosti se tento achievement šíří - každý, kdo ho získal, ho šíří dál (= počítá se jako vývojář). Takže dnes, takovou dobu od vydání ho má kdekdo a seženete ho rychle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dodám postupně, právě na tom dělám.

GTA IV Achievements guide

Počet achievementů: 50

Hodnota GS: 1000

1)

Název: Off The Boat

Zisk: 5 GS

Úkol: Splňte první misi. Mise končí dopravením Romana do jeho bytu.

2)

Název: One Hundred And Eighty

Zisk: 10 GS

Úkol: V šipkách získejte 180 bodů 3 šipkami. Jděte do jekékoliv hospody se šipkami - můžete jít bez přátel, ale ti vás k nim mohou dovést, pokud netušíte, kde taková hospoda je. Stačí zavolat a pozvat na šipky. Pak už je třeba jen zmířit na pole 3x 20, což je malé červené pole ve vnitřním kruhu přímo na středem. Třikrát hoďte a je hotovo. Jde dokončit i po skončení hlavní příběhové linie.

http://cz.youtube.com/watch?v=zYzxnnnSPCc&eurl=http://www.xbox360achievements.org/game/grand-theft-auto-iv/guide/

3)

Název: Pool Shark

Zisk: 10 GS

Úkol: Porazte přítele v kulečníku. Pozvěte nějakého přítele na kulečník. Je potřeba znát pravidla a trochu mířit. Jeden hráč střílí do děr koule celobarevné, druhý s pruhem. Po uklizení všech daných koulí je třeba odklidit ještě černou osmičku. Kdo ji pošle do díry dřív než má pryč ostatní koule, prohrál. Při hře se trefujte do svých koulí, snažt se zavazet soupeři a doufejte, že omylem "vsítí" černou brzo. JEdnotný návod není, ale není tak těžké vyhrát. Jde dokončit i po příběhové linii.

4)

dobrá dobrý přiznávám jsi lepší ,ale to snad člověk nedokáže pochopit (poraž přitele v kulečníku)?? vždyt to by pochopilo i malý dítě tak nač to rozepisovat??Jinač se omlouvám že jsme si udělal tu snahu a nepsal jsme nepřelhedný tudiž k ničemu návod !!:ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...

nejlepší když chcete nabrat 4 hvězdy je mít RPG m4 vestu plno HP a jít na heli tam zastřelte jednoho pilota aby vám neuletěl strachy a pak začněte všechny kropit m4 a když budou lítat policejní helikoptéry tak je sejměte rpg vemte vrtulník a zdrhněte,ale pokud jedete na achievement pro 6 hvězd za 5 min tak udělejte to samé ale až budete mít 6 hvězd vemte vrtulník a jeďte na NY most(BROKER BRIDGE-TEN KAMENNÝ) přistaňte vrtulníkem na hoře na pilíři,poldové se k vám nedostanou nevede tam žebřík a teď už jenom čekáte než uběhne 5 min,pokud vám zbyly nějaké rpg tak je sejměte nebo jenom m4 sejměte odstřelovače to jsou ty na těch vrtulnících a je to po dosažení achievemntu skočte dolů,zabijte se a je to!!!!!POZOR POKUD POUŽÍVÁTE CHEATY NEJDE DÁT TEN ACHIEVEMENT NA 6 HVĚZD (one man army)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

čislo 10. kde maji udělat 5 otaček bych doporučil jit k easter eggu jak jsou ty houpačky najet autem a niko odleti z autem nekolik desitek metru a mezitim se převrati 20x :dozey:

nejlepší když chcete nabrat 4 hvězdy je mít RPG m4 vestu plno HP a jít na heli tam zastřelte jednoho pilota aby vám neuletěl strachy a pak začněte všechny kropit m4 a když budou lítat policejní helikoptéry tak je sejměte rpg vemte vrtulník a zdrhněte,ale pokud jedete na achievement pro 6 hvězd za 5 min tak udělejte to samé ale až budete mít 6 hvězd vemte vrtulník a jeďte na NY most(BROKER BRIDGE-TEN KAMENNÝ) přistaňte vrtulníkem na hoře na pilíři,poldové se k vám nedostanou nevede tam žebřík a teď už jenom čekáte než uběhne 5 min,pokud vám zbyly nějaké rpg tak je sejměte nebo jenom m4 sejměte odstřelovače to jsou ty na těch vrtulnících a je to po dosažení achievemntu skočte dolů,zabijte se a je to!!!!!POZOR POKUD POUŽÍVÁTE CHEATY NEJDE DÁT TEN ACHIEVEMENT NA 6 HVĚZD (one man army)

stači si nacheatovat helinu nebo popřipadně nějakou najit letět na nějakou dost velkou budovu a nacheatovat si hvězdičky :dozey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11) nejde dal sem 4 hvězdy a letěl helikoptérou a pořád jsem byl uprostřed kola hledanosti...autem sem ještě nezkoužel...

z helikokterou neuletis to nejde i kdy by jsi letel porad prez ocean musis autem ja z gta mam 965G a jeste budou dalsi to vim jiste si me pridej te kdo budete chtit Radek Rostak diky hosi a nevite o nejaky cesky strance o G oblivion diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

u ty 11tky "Walk Free" za 50G jim ani nemusite uplně zdrhnout stači když jim na 5-10 sekund zmizite z radaru a uplně nejlip se to da udělat na letišti, jakmile tam vjedete 4 hvězdy mate hned a pak jenom musite ject po ranveji dokud neuvidite konec kruhu radaru (vždycky tam bude) na chvili zajedte za kruh hledanosti a achievement vam hned naskoči...ja to tak udělal a měl sem ho do 30 vteřin... tady je video jak ho přibližně udělat http://www.youtube.com/watch?v=xbaI6-ckhVg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
11)

Název: Walk Free

Zisk: 50 GS

Úkol: Utečte policii z čtyřhvězdičkového pronásledování. Splnit normálním zůsobem - připravte si rychlé auto nebo helikoptéru a rozpoutejte peklo. Pak jen nasedněte a zmizte. Další způsob, trochu míň "košer" - nasedněte do Romanova taxíku (obyčejný taxikář by utekl). Menší wanted level si můžete pořídit předem. Zadejte jako cíl cesty dalekou destinaci a nechte taxi jet. Levým trigerem začněte střílet po okolí, dokud nebudete mít 4 hvězdy. Pak v autě zmáčkněte A. Objevíte se na konci cesty, žádná policie v okolí. Stačí se jen na chvilku schovat...

Mám problém. Roman mi nenabídl ještě tu jeho službu.. Už mám těch 60% oblíbenosti nebo respektu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu