Marcono Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Hezký večer, přestalo fungovat usb. Po zastrčení nerozpozná žádné věci, tisk,flešku,webku. Zkoušel jsem nahrát ovladače a taky nic, i posl.známou konfiguraci, i komplet smazat usb a načíst znova. Dokážete poradit co dalšího? Díky moc Martin:cry::) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 zapojujes to do UBS ktere cou na zakladni desce nebo USB na bedne zepredu? pokud zepredu, mohl ti shoret kabel co je propojeny do zakl desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcono Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 zapojujes to do UBS ktere cou na zakladni desce nebo USB na bedne zepredu?pokud zepredu, mohl ti shoret kabel co je propojeny do zakl desky Zepředu i zezadu a nikde mi to nenajde a nenainstaluje pokažde oznámí neznáme zařízení.....:?což je divné..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 tak to hrabe asi winum a nebo zakladovce... zkus si najit CD od zakladovky a nainstalovat ovladace z neho... jinak nevim => prenechavam to tu dalsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcono Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 tak to hrabe asi winum a nebo zakladovce... zkus si najit CD od zakladovky a nainstalovat ovladace z neho... jinak nevim => prenechavam to tu dalsim to jsem také zkoušel a ono nic:ziped: i jsem to zkoušel stáhnout z netu asusu.:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Možná to budeš mít vyplé USB v nastavení v BIOS. Jednou jse mi to stalo vůbec jsem nic nenastavoval v biosu a ono se to úplně samo od sebe vyplo. A pak mi v operační systému nefungoval ani jeden z USB portů! Možná to bylo tím, že jsem měnil hardware skutečně nevím. Na tvým místě bych se pro jistotu do BIOSU podíval. A zjistil, zda-li není něco vyplé u položky USB např.USB controler by měl být enable (zaplé). No uvidíš jestli je to všechno správně nastavené jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan1s Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 jj taky sem mel stejnej problem.. a bylo taky v tom biosu to zkus a uvidis za to nic nedas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marcono
Hezký večer, přestalo fungovat usb. Po zastrčení nerozpozná žádné věci, tisk,flešku,webku. Zkoušel jsem nahrát ovladače a taky nic, i posl.známou konfiguraci, i komplet smazat usb a načíst znova. Dokážete poradit co dalšího? Díky moc Martin:cry::)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts