rosicky07 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 vsechny posledni dily nfs at na psp nebo na pc nestaly za nic..ale na psp je to jeste mnohem horsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Možny je vše jestli se ti to seka tak si to stahni v ISO/CSO a ne v ripu:bash: Njn,ale jestli ten rip je v cso,tak proto se to může sekat,protože se věčinou seká kvůli toho,že je to v cso a ne kvůli toho,že je to rip........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ´/FoXRic(Z)k/* Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Njn,ale jestli ten rip je v cso,tak proto se to může sekat,protože se věčinou seká kvůli toho,že je to v cso a ne kvůli toho,že je to rip........ To jsem taky měl na mysli Negto ale jinak diky za upřesneni ale me se tohle stalo z GTAvcs kdy sem to stahl v ripu ktery byl v CSO a pote sem si to stahl jenom v CSO a bylo vse v pohode takze takle nejak to jest... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 podle me je taky lepsi NFS Carbon...bavilo me to dlouho...a i kdyz semnou moc lidi souhlasit nebude:Dnejvic me bavilo NFS Pro Street:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Já si myslím že nej je NFS Carbon protože se mi to zdá že je dost dlouhá hratelnost ale zase grafika nic moc ale jinak dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.