misa999 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Já sem si toucha uďál iPhone 4g má to supr foťák 5mg. ale zase na druhou stranu ja si z nano uďál clssic 160gb ale ten iPhone je moje mistrovský dílo Má to nehorázně rychlou wifi ale zase s tim de volat psát sms atd.. ale nejvím mi dal praci Foťák ten mam z nokie n96 160gb hardisc já sem ho sehnal z classic a funguje iPhone 4G s 5mg. a 160gb OD MiSa 999:bash: ale asi půl roku sem to ďál a na 10 000Kč a 30 euro. Hardisc z USA a přímač wifi z nokie 5800 expres music EDIT: Napište co si myslíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Vůbec nechápu, o čem to tu vlastně píšeš;-) To má být nějaký popis moddingu? Pokud ano, tak mi od člověka, který před týdnem ještě nevěděl odkud stahovat do iPhone hry zní docela zábavně;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Napište co si myslíte Já si myslím, že seš dislektik, protože vůbec nevím cos tam napsal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Tak vyfot ten tvuj masterpiece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 já si zase myslim, že když jsi to všechno "uďál", tak ses probudil s jednou rukou v nočníku... :) ale jinak samozřejmě pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 A teď tu o Karkulce prosím. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 co si o tom myslím? ... no ... demence nezná hranic xD EDIT: odkdy maj v léčebnách počítače? :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 sem se už tak dlouho nenasmál!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Tak to seš teda borec. Pošli ty fotky a možnáá ti uvěříme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 No ja teda nechci nejak srazet tvoji osobnost, ale na to, ze neumis napsat kloudne a smysluplne vetu, zacinam pochybovat ze mas nejake znalosti ohledne elektroniky a nedejboze moddingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Hmm paráda seš fakt machr :) :) a fotky by nebyli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 No nepovídej to seš velkej zabiják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Stale nemuzu uverit, co za individua se tu muze objevit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Tak se snad už vyjádřili všichni, takže LOCK;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts