mam zaregistrovany ucet na LIVE v UK, ale stejne mi to nedovoli stahnout vsechna dema... napr. Dark Sector, Doom, Duke 3d a dalsi...
Vcera jsem si chtel zaregistrovat novej ucet do USA, ale aniz bych neco volil, hodil se automaticky do UK a nejde predelat jinam.
Chtel bych se zeptat na 4 zakladni veci....
1) Pomuzu si nejak s vytvorenim uctu v USA? (vse na marketplace pristupne?)
2) Je mozne vubec PAL konzoli zaregistrovat v USA (NTSC)?
3) Je nejaky zaruceny zpusob jak to udelat?
4) Nekde jsem tu videl link (ale uz ho nemuzu najit) jak obejit kontrolu IP... (jsem pripojenej pres UPC) bud nejakym softem a nastavenim routeru nebo primo pronajmutim IP v USA. Jestlli to prosim najdete, dejte mi vedet.
diky za odpovedi
Ondra
PS: Mam flashlou mechaniku na na marketplace lezu jen kdyz nemam v mechanice medium.... (snad to nejak pomuze) a pres LIVE nehraju vubec. Je dobre / doporucene si updatovat hry z LIVE i kdyz je budu hrat jen offline? Nebo radeji neriskovat...
Otázka
miz012
Zdravim vsechny,
mam zaregistrovany ucet na LIVE v UK, ale stejne mi to nedovoli stahnout vsechna dema... napr. Dark Sector, Doom, Duke 3d a dalsi...
Vcera jsem si chtel zaregistrovat novej ucet do USA, ale aniz bych neco volil, hodil se automaticky do UK a nejde predelat jinam.
Chtel bych se zeptat na 4 zakladni veci....
1) Pomuzu si nejak s vytvorenim uctu v USA? (vse na marketplace pristupne?)
2) Je mozne vubec PAL konzoli zaregistrovat v USA (NTSC)?
3) Je nejaky zaruceny zpusob jak to udelat?
4) Nekde jsem tu videl link (ale uz ho nemuzu najit) jak obejit kontrolu IP... (jsem pripojenej pres UPC) bud nejakym softem a nastavenim routeru nebo primo pronajmutim IP v USA. Jestlli to prosim najdete, dejte mi vedet.
diky za odpovedi
Ondra
PS: Mam flashlou mechaniku na na marketplace lezu jen kdyz nemam v mechanice medium.... (snad to nejak pomuze) a pres LIVE nehraju vubec. Je dobre / doporucene si updatovat hry z LIVE i kdyz je budu hrat jen offline? Nebo radeji neriskovat...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.