tekken90 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Platformy: Playstation 3, Xbox 360 Datum vydání: podzim 2009 Odkazy: Oficiální stránka hry Red Dead Redemption Rockstar Games a Take 2 dnes oznámily hru Red Dead Redemption, která vyjde na podzim tohoto roku pro Xbox 360 a Playstation 3. Hra je ve vývoji v Rockstar San Diego a navazuje na úspěch předešlé hry Red Dead Revolver. Red Dead Redemption hráče vtáhne do epického westernu, kde se chopí psance Johna Marstona a provede ho chaosem zmítaným americkým kontinentem. Hra je založená na otevřeném světě, kde budete prozkoumávat horské prérie, vesničky a střetnete se s nejedním banditou a i divokou zvěří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Hmmm. Grand Theft Horses z divokého západu? Rockstar by mohl být zárukou kvality a rozhodně jsem zvědavej jak to dopadne. Výsledku zatím věřím a těším se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 red dead revolver byl super doufám že 2 bude aspoň stejně dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubek23 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 jestli se jim to poveda tak to bude lxs jelikoz uz prvni dil byl vyborny ...moc jsem zvedav 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Vývoj a nové informace i média z Red Dead Redemption bedlivě sledujeme. Protože od této hry si slibujeme opravdu hodně. Rockstar nyní vypustil do světa opět nové screenshoty z této střílečky v otevřeném světě divokého západu. Ale rozhodně tady nepůjde jen o to, abychom kvůli svému přežití jen stříleli. Ostatně právě na nových screenshotech můžete vidět třeba laso, které má být hodně důležitým předmětem. Půjde o pokračování westernové akční hry Red Dead Revolver z roku 2004, které bude zasazeno do 20. století a opět se dočkáme zpracování divokého Západu. V Red Dead Redemption se máme těšit hlavně na otevřený svět běžící na vylepšeném interním herním enginu Rockstaru, který byl taktéž použit v Grand Theft Auto 4. „Tým v San Diegu hodně předčil naše očekávání a všechno je v Red Dead Redemption propracováno opravdu do posledního detailu," komentoval zakladatel Rockstar Games Sam Houser. „Jde hlavně o relativně obyčejnou kombinaci dechberoucí krásy na pohled s intenzivní akcí , což dává dohromady silný příběh. Myslíme si, že hra pomůže prolomit opět další limity toho, co je možné dosáhnout v otevřeném herním světě," dodává. Red Dead Redemption vychází pro PS3 a Xbox360 už koncem dubna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Trailer za ženu:http://www.gametrailers.com/video/the-women-red-dead/62298 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 tahle hra bude naprostá bomba, gta z westernu, doufám, že v tom otevřeném světě bude stále co dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Cool soundtrack a pekne "surovo-spinava" atmosfera! Pokud bude hratelnost ok, tak by to mohla byt supr gameska :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Multiplayer trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Vypadá to naprosto úžasně! Ta grafika, to krytí, zvuky, střelba.. Doufám, že nastřádám nějaké peníze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 tyhle hry moc nemusím ale tohle vypadá naprosto úžasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Parádička..hru už mám dávno předobjednanou a chytl jsem perfektní cenu 940 kč!!! Ať už je 21 Květen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 kde si to muzu predobjednat za super penize ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Např. tady : http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/red-dead-redemption/10078965.html -34.73 liber = 1 016.304 CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Trailer:http://www.gametrailers.com/video/exclusive-revolution-red-dead/65299 První hodnocení ze zahraničí:9.75/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Hou, takže hra mě rozhodně nezklame!! Věřil sem v ní, takže se předobjednávka vyplatila =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Tak tohle mě trochu nahlodalo, nějak mi to k tomu co jsem viděl nesedí : http://konzole.hrej.cz/novinky/2010/01/13/red-dead-redemption-v-problemech-21183/ No stejně předobjednám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Ja myslim (pevne doufam :) ) ze neni se ceho bat, prece jen je to z ledna a mezitim uz o tom zadny info nebylo tak se to snad vyresilo. Taky se na tuhle hru ukrutne tesim, tohle proste nemuze zklamat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 mám otázku, když si pořídím limited edition RDR ... budu moci War Horse použít i v online hře ? Někde na fórech psal borec, že když někoho takového v online hře uvidí, sejme ho a koně mu sebere :)) No jde mi prostě o to, že kvůli singlu přece nedám 500 navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 nevíte někdo jak je to s evropskými verzemi her od Rockstarů? jako jestli bude mít "český" Red Dead Redemption jiné takové to číslo na boku (BCES-XXXXX) než třeba ten objednaný z UK jde o to, že je jasné, že do budoucna budou do RDR vycházat DLC a už u EfLC do GTA IV to bylo dáno pouze na určitá tato čísla (tam ale právě mají myslím všechny EU verze stejný kod BLES-00229) u Midnightu se tato omezení na region vůbec nebrala, takže vůbec nevím, jak to bude u RDR neví někdo? předem THX za odpověď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 No před vydáním hry asi nikdo neví jaký kód hra bude mít a jestli budou pasovat DLC z jiných PSN, dokud ty DLC nebudou venku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 ale dá se to právě odpozorovat od jiných rockstarovských her, když EfLC byly pouze pro určitá čísla, u RDR to bude taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Tak proč se ptáš? :DDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 uz tenhle patek! jak se na to tesite?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 XBOXáři už hrajou, mohl bych tež, ale mám předobjednáno...těším se nahorázně po dojmech hráčů co napsali...vypadá to na GOTY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.