Mike55 Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 Však nikdo tě neobviňoval. To rozmazaní je blbý. Stále nechápu proč jsou hry na PS3 v nižším rozlišení než na XBOX 360. Dříve se vymlouvali, že neznají tak dobře ještě systém PS3 a nemužou naplno využít jeho potenciál, ale od té doby už uplynulo pár let a jak jde vidět(Heavy Rain, GOW 3), hry jdou na PS3 udělat uplně v perfektní grafice, tak nevím proč s tím borci jako Rockstar mají takový problém. Citovat
amon_r3_ Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 V případě zájmu bude v přípravě návod na RDR včetně trofejí, colelctibles apod... na herninavody.cz ;)Jinak tohle je dobrý :D ten je jak ja pred tejdnem :D Citovat
R4don Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 vetsina devteamu je spratelena s microsoftem a taky vetsina z nich i v usa hry vyviji.. takze preferuji xbox360 a delaji hry lepsi pro tuto platformu odladenejsi http://misterslimm.wordpress.com/360-vs-ps3/xbox-360-vs-ps3-head-to-head-face-off-results/ A damning victory for the Xbox 360. While the best-looking PS3 exclusives inarguably look better than the best-looking 360 exclusives, this really is a terrible indictment on the state of high-end cross-platform development. crytek pri vyvoji crysis 2 priznal, ze z ps3 vytahli o malo vic performace nez z xboxu.. takze ps3 slabsi neni, jen devtymy jsou podplacene Micro$oftem. je to skoda ale kapitalismus nikdy nebyl jednoduchy pro vsechny Citovat
Pennywise Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Nevíte někdo přibližnou délku hry? Citovat
Zeus Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Hrajete už někdo? Nebo ještě nikomu hra nepřišla? Jaká jsou dojmy? Citovat
H0W3N Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 je to bomba, hlavně singl, mám za sebou asi 10 hodin a to si myslím, že jsem teprve na začátku, nechybí mise, jako nahánění stáda na pastvu, chytání banditů, výlet do dolu na důlním vozíku apod, hra má skoro stejné ovládání jako má GTA IV, takže to není zas až tak špatné, akorát nechápu proč rockstaři u obou her dávají střelbu pod L2 R2, když všechny ostatní hry mají L1 R1, je to silný nezvyk... samozřejmě hodně povedený je také dabing, zvuky a všelijaké vtipné filmečky, hlášky apod. doporučuji v armadillo zajít do biografu na němý filmeček s šarlatánem ! grafika není tak strašná jako na těch screenech, ale podle mě je to největší slabina hry, na dnešní dobu po hrách jako U2, GowIII (sice PS3 only) je to takový průměr, i takové JUST CAUSE 2 má lepší grafiku... také je tam spousta miniher, zatím jsem napočítal něco kolem 15ti... opravdu se tu člověk nenudí a takové dohrání na 100 % bude požadovat hooooodně času Citovat
skresa Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 vcera sem si tady tu hru chtel koupit v JRC olomouc prijdu tam a jedina hra velkou cedulku docasne vyprodano :D prej az v utery Citovat
Luckass Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 v nějaké recenzi jsem si všiml, že délka singlu je kolem 20 hodin co se týče té grafiky, k čemu ji lze přirovnat... myslím nějakou hru... jak tady psal How3n, tak to není lepší než U2 což je pro mě osobně zklamání. Citovat
Zeus Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Jj díky za postřehy, nepředplatil jsem si ji ptz jsem maturoval a nějak to šlo mimo mě, ale teď mě to hrozně láká, takže až bude za dobrou cenu jako měl tekken předobjednávky tak jdu do toho. Citovat
H0W3N Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 v nějaké recenzi jsem si všiml, že délka singlu je kolem 20 hodinco se týče té grafiky, k čemu ji lze přirovnat... myslím nějakou hru... jak tady psal How3n, tak to není lepší než U2 což je pro mě osobně zklamání. to bylo předem jasné, že se to graficky nebude dát srovnat... Citovat
tekken90 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 v nějaké recenzi jsem si všiml, že délka singlu je kolem 20 hodinco se týče té grafiky, k čemu ji lze přirovnat... myslím nějakou hru... jak tady psal How3n, tak to není lepší než U2 což je pro mě osobně zklamání. Porovnávat tuneloid jako je U2 s open world hrou jako je RDR je na dnešních strojích stále jen utopie. RDR bych nejvíc přirovnal k GTA IV s pár vylepšeními, ale žádnej zázrak to není. Hra je to ale bezvadná a je daleko lepší, než přehodnocevaný GTA. Jj díky za postřehy, nepředplatil jsem si ji ptz jsem maturoval a nějak to šlo mimo mě, ale teď mě to hrozně láká, takže až bude za dobrou cenu jako měl tekken předobjednávky tak jdu do toho. Jo, kdo zaváhá, tak nehraje :D Citovat
Luckass Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 jako CESKA PICTA jeste nic nedorucila Tekkeňáči !!! :) Citovat
Mike55 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Luckass: Mě také ne..poslali to v utery, tudíž ti to v utery přijde. U všech E-shopu z UK to trvá 7 pracovních dní, jediné shopto.net má doručení za 3-4 dny(posílají doporučeně, mužeš si to i sledovat). Citovat
Luckass Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Luckass: Mě také ne..poslali to v utery, tudíž ti to v utery přijde. U všech E-shopu z UK to trvá 7 pracovních dní, jediné shopto.net má doručení za 3-4 dny(posílají doporučeně, mužeš si to i sledovat). to čekání je horší než rozmázlá textura kaktusu v prérii Citovat
Mike55 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Ani mi nemluv. Koušu si nehty celý týden, jak vidím jak tu někdo od středy už hraje :-D Citovat
H0W3N Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 musel jsi s tím počítat, narozdíl od něj jsi zase určitě ušetřil... kdyžtak až ti ta hra přijde, řekni mi, prosím, jaký máš ten kod na hraně (BLES-XXXXX) místo X jsou čísla... Citovat
Mike55 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Tak 100%. Narozdíl od jednoho nejmenovaného se snažím lidem ušetřit na nákupech, jenže hold tady na foru hraje hlavní roli jméno a ne nabídka/poptávka...Jo Bles ti pak nahodím do SZ až to přijde.. Citovat
Marwa Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Zatím jsem hrál hru jen chvíli, ale co zatím můžu soudit, tak nejde jinak než doporučit - je to parádní kousek... Co se týče té pořád omýlané grafiky, tak nevím moc co k tomu říct - není to takový zážitek jako při Uncharted 2 nebo God of War, ale stejně se mi grafika líbí a přijde mi, že se tak nějak ke hře hodí, rozhodně to není slabina hry... Citovat
Redfighter1979 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Je to mega pecka na opravdu hoooodně hooodně dlouho super!!Doporučuji a grafika je skvělá nevím co proti tomu máte vždyt ten svět je otevřenej a vše tam žije!! Citovat
amon_r3_ Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 docela pekny videjko ne? a nostalgickej song od joviho docela sedi nemyslite?.. pro ty kterym hra jeste neprisla.. jako me :D musi stacit ztm music videa.. enjoy... btw nevi nekdo kdy xzone zacne rozesilat ty LE? Citovat
H0W3N Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Zatím jsem hrál hru jen chvíli, ale co zatím můžu soudit, tak nejde jinak než doporučit - je to parádní kousek... Co se týče té pořád omýlané grafiky, tak nevím moc co k tomu říct - není to takový zážitek jako při Uncharted 2 nebo God of War, ale stejně se mi grafika líbí a přijde mi, že se tak nějak ke hře hodí, rozhodně to není slabina hry... já to myslel tak, že jediné, za co té hře můžeš strhávat body, je grafika btw už jste někdo zkoušel multák, jak Vás to baví? také Vám to tak strašně připomíná MP v GTA 4? Citovat
bykk Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 vcera sem si tady tu hru chtel koupit v JRC olomouc prijdu tam a jedina hra velkou cedulku docasne vyprodano :D prej az v utery úplně stejně na tom byla včera Plzeň :D možná hloupý dotaz ale může se ve hře skalpovat?:D Citovat
kmoch333 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 úplně stejně na tom byla včera Plzeň :D možná hloupý dotaz ale může se ve hře skalpovat?:D Bohuzel, skalpovat se neda :P Citovat
Marwa Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Já hrál multiplayer dneska ráno a dost se mi to líbí... Zase je pravda, že u GTA IV jsem ho moc nehrál - spíš teda vůbec Citovat
DangerousDave Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 je to fakt pecka, grafika vzhledem k tomu že je to multiplatform dost ujde, vylepšený GTA4 rage engine. Mega vtipné hlášky, zasazené do roku 1910, hlavně na to jak se začínal formovat "dnešní" svět. Super hratelnost, i zajímavej a trochu nečekanej konec. Nikdy jsem neměl moc v lásce westerny dokud jsem nepařil RDR. Tahle hra je opravdu must-buy Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.