DanDanDan Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 zajimalo by me jaky CFW je nejlepsi ve vsech ohledech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Ve vsech ohledech je urcite zatim nejlepsi 3.03 OE-C... Ja ho sice nemam (3,10 OE-A je lepsi na PSX),ale jestli si chces ruzne menit ikony atd. tak urcite tento...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Zcela souhlasim 3,03 OE-C je lepsi nez 3.10OE-A zkousel sem oba FW ale ten prvni me zaujal mnohem vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Ve vsech ohledech je urcite zatim nejlepsi 3.03 OE-C...Ja ho sice nemam (3,10 OE-A je lepsi na PSX),ale jestli si chces ruzne menit ikony atd. tak urcite tento...:lol: hm tak dik a ja blbec sem si vcera udelal 3,10 OE-A´.Ale stejne driv sem mel 27.1 SE-C a prehral mi vsechny hry co sem mel a tet s tim novim mi jich spoustu nejde(alspon ze prehraje vic mp4) :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Ve vsech ohledech je urcite zatim nejlepsi 3.03 OE-C...Ja ho sice nemam (3,10 OE-A je lepsi na PSX),ale jestli si chces ruzne menit ikony atd. tak urcite tento...:lol: hm tak dik a ja **** sem si vcera udelal 3,10 OE-A´.Ale stejne driv sem mel 27.1 SE-C a prehral mi vsechny hry co sem mel a tet s tim novim mi jich spoustu nejde(alspon ze prehraje vic mp4) :shock: Vsak muzes pres recovery zpet na fw 1.50 a potom rovnou na 3.03 OE-C...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 a jak(sem zacatecnik-----------------------lama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 a jak(sem zacatecnik-----------------------lama) No tak se podivej do topicu pro zacatecniky tam by to melo byt a je to docela jednoduchy... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 nahraj instalaciu 3.03oe-c do psp/games/ a spusti to ziadny DG netreba CFW nemaju ochranu na zmenu smerom k nizsiemu CFW!!! davat to naspet na 1.50 je zbytocne a robie tolen lamky:D to treba iba ked mas semibrick a myslim ze aj v tedy ide priamo preflashovat CFW priamo z recovery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 nahraj instalaciu 3.03oe-c do psp/games/ a spusti to ziadny DG netreba CFW nemaju ochranu na zmenu smerom k nizsiemu CFW!!! davat to naspet na 1.50 je zbytocne a robie tolen lamky:D to treba iba ked mas semibrick a myslim ze aj v tedy ide priamo preflashovat CFW priamo z recovery. Jeee tak promin ja sem si to vubec neuvedomil....:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 skusim to dˇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 nahraj instalaciu 3.03oe-c do psp/games/ a spusti to ziadny DG netreba CFW nemaju ochranu na zmenu smerom k nizsiemu CFW!!! davat to naspet na 1.50 je zbytocne a robie tolen lamky:D to treba iba ked mas semibrick a myslim ze aj v tedy ide priamo preflashovat CFW priamo z recovery. Jeee tak promin ja sem si to vubec neuvedomil....:lol: nic sa nedeje :D len by tochalan zbytocne 2x preflashoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 dobry mam zase 2.71 SE-C .Rikam ani ten 3.01 OE-C ani3.10 OE-A´ mi neprehraje to co tenhle ale jinak dik moc(chalan-co to vubec je ale to je jedno:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Ve vsech ohledech je urcite zatim nejlepsi 3.03 OE-C...Ja ho sice nemam (3,10 OE-A je lepsi na PSX),ale jestli si chces ruzne menit ikony atd. tak urcite tento...:lol: tak to mi prosimte rekni, co kde mas jak nastaveny na 3.10OE-A' pac ja ty PSX nemuzu za boha rozjet, na 3.03 mi to slo vsecko paradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Ve vsech ohledech je urcite zatim nejlepsi 3.03 OE-C...Ja ho sice nemam (3,10 OE-A je lepsi na PSX),ale jestli si chces ruzne menit ikony atd. tak urcite tento...:lol: tak to mi prosimte rekni, co kde mas jak nastaveny na 3.10OE-A' pac ja ty PSX nemuzu za boha rozjet, na 3.03 mi to slo vsecko paradne Davas to do X:/PSP/GAME/(Nejaka slozka)/EBOOT & KEY...?:lol: No fakt nevim ale me jedou vsechny uplne v pohode jako predtim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 jj taky sem upnul na 3.10 OE-A a pak my kamos rek ze 3.03 OE-C je lepsi tak sem to prekopal neni to tezky mas to zachvilicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 upnout na 3.10 je blbost, je to dost zabugovany, za ty funkce to nestoji, ja mam 3.03 a cekam na nejakou stabilnejsi verzi vyssiho cfw ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Už by konečne mohly vydat nějakou good verzi a furt to nepředělavat.Stači jeden updat za 3 měsice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 ja bych chtel zustat na 3.03OE protoze 3.10 uz je cele zasifrovane a neda se temer nic zmenit, proto bych byl radsi aby vyslo nejaky 3.03OE-D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 3.03 OE-C je fakt nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 no neviem... na 3.10OE-A mam moznost v klude surfovat po NETe a nestalo sa mi este, aby mi napisalo, ze mam malo pamate... inac pouzivam PSP len na hry a hudbu, takze mi nic nechyba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Únor 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 jj taky sem upnul na 3.10 OE-A a pak my kamos rek ze 3.03 OE-C je lepsi tak sem to prekopal neni to tezky mas to zachvilickuhele kdys si na tomto CFW zapnu treba GTA Vice city tak mi zcerna obrazovka a nic se nedeje (stava se mi to jeste u nejakych her)nevis co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 jj taky sem upnul na 3.10 OE-A a pak my kamos rek ze 3.03 OE-C je lepsi tak sem to prekopal neni to tezky mas to zachvilickuhele kdys si na tomto CFW zapnu treba GTA Vice city tak mi zcerna obrazovka a nic se nedeje (stava se mi to jeste u nejakych her)nevis co s tim V recovery si nastav Use No-UMD na disabled a pri spousteni hry si vloz do mechaniky UMD...:wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Únor 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 jj taky sem upnul na 3.10 OE-A a pak my kamos rek ze 3.03 OE-C je lepsi tak sem to prekopal neni to tezky mas to zachvilickuhele kdys si na tomto CFW zapnu treba GTA Vice city tak mi zcerna obrazovka a nic se nedeje (stava se mi to jeste u nejakych her)nevis co s tim V recovery si nastav Use No-UMD na disabled a pri spousteni hry si vloz do mechaniky UMD...:wink: :shock: :shock: hmm a kdys nemam zadny UMD :oops: :oops: :oops: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 3.03OE-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 jj taky sem upnul na 3.10 OE-A a pak my kamos rek ze 3.03 OE-C je lepsi tak sem to prekopal neni to tezky mas to zachvilickuhele kdys si na tomto CFW zapnu treba GTA Vice city tak mi zcerna obrazovka a nic se nedeje (stava se mi to jeste u nejakych her)nevis co s tim V recovery si nastav Use No-UMD na disabled a pri spousteni hry si vloz do mechaniky UMD...:wink: :shock: :shock: hmm a kdys nemam zadny UMD :oops: :oops: :oops: :oops: Tak to mas bouzel blby.....:) Nejaky si porid na spousteni ISO her nejlepe DemoDisk.......:wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.