ice22222 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 plugin CFW Folder Blocker v1.1 INFO: Některé nové hry (final fantasy disidia) detekují složky seplugins a ISO na vaší kartě, a obsahy techto složek vymazávájí. Tento plugin složky pro ctění při zpouštění her skryje, aby nedocházelo k jejich poškozování. Proto si jej všichni dejte do psp. DOWNLOAD: edisk INSTALACE: obsah raru nakopírovat přímo na kořen karty a aktivovat v recovery menu NOVINKY: opravena podpora u některých HOMEBREW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 a kdyz ty hry trebu du disidiu budu mit jako iso tak to bude taky mazat atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 jj, to by som aj ja rad vedel. poviete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 zalezi nejspis z jakeho zdroje bude hra... ale je mozne, ze pokud hra nebude opatchovana tak i *.iso bude mazat hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 NOVINKY: opravena podpora u některých HOMEBREW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 chtelo by to do tohoto pluginu dat neco, co bude delat screeny ve hre, kdyz to blokuje vsechny pluginy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 chtelo by to do tohoto pluginu dat neco, co bude delat screeny ve hre, kdyz to blokuje vsechny pluginy... v ISO a Homebrew hrach to vali... PSX sem netestoval... napiste svoje ohlasy na PSX. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 já to mám v psp taky ale teda podpora Homebrew je fakt mizerná...hned sem to musel zas vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 muzes byt konkretnejsi u ceho mas problem a s cim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jo nic chyba byla asi na mí straně ted už mi to jde i stim pluginem...chtěl sem se zeptat do poznámkovýho bloku game.txt mám přidat řádek ms0:/seplugins/cfwblock.txt 1 ... nesedí mi tam to txt, nemá tam bejt náhodou prx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jo ma... sry muj preklep... nevsiml sem si. opravim EDIT: opraveno. diky za ohlaseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 ja ziadne HB nemam takze u mne dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jo ma... sry muj preklep... nevsiml sem si. opravimEDIT: opraveno. diky za ohlaseni jj sem si řikal že to je nějaký divný:Djak řikám už mi všechno jde, nevim v čem to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 a do tej instalacie napis aj ze to treba v recovery menu zapnut, bude to uzitocne pre niektorich novacikov EDIT: a este mmi pls poradte ze zapnute je kej je enabled alebo disabled? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 a do tej instalacie napis aj ze to treba v recovery menu zapnut, bude to uzitocne pre niektorich novacikovEDIT: a este mmi pls poradte ze zapnute je kej je enabled alebo disabled? enabled...nebo stačí v poznámkovim bloku za to připsat 1 ale mám takovej dojem že to je až od cfw 5.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 do prdele, a vedel by to niekto potvrdit? ak hej tak mate to dakto aj pre 4.01mm3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 updatni si OMG... je to tak slozite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 updatnut? ved na to potrebujem dg nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 pokud mas 4.01M33 tak si updatni pomoci tohoto: http://console-forum.net/showthread.php?t=36716 na 5.00M33-6 a mas po starostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Sry že rejpám Ice, ale je to 5.00M33-6 a ne 5.00M22-6. Ale je to fakt nutný? Já mám dissidii na paměťovce přes měsíc a nesmazalo se mi nic. Jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 pokud myslis ze to mutne neni a ze ti to zere moc mista tak si to tam nedavej... v minule odpovedi sem se uklepl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 To mi došlo že si se asi uklepl. Ale fakt jako zatim sem nenarazil na někoho kdo by s tim měl problémy, tak se mi zdá zbytečný to tam dávat. BTW kolik to zabírá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 a nemoze sa mi bricknut pspcko? je tam cosik napisane ze na vlastne riziko tak nwm nwm. a este je tam napisane ze len psp 1000, 2000 a ja mam 2004 to newa? a staci mi len to prve ci mi treba aj to ze UPDATES? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 To mi došlo že si se asi uklepl.Ale fakt jako zatim sem nenarazil na někoho kdo by s tim měl problémy, tak se mi zdá zbytečný to tam dávat. BTW kolik to zabírá? omg je to plugin, ktery nema ani jedno MB... a pokud si myslis ze ted mas funkcni hru tak zes vyhral, tak se dockas... na PSPGENU o tom nebyli diskuse zbytecne, a plugin taky nevznikl jen tak... a nemoze sa mi bricknut pspcko? je tam cosik napisane ze na vlastne riziko tak nwm nwm. a este je tam napisane ze len psp 1000, 2000 a ja mam 2004 to newa? a staci mi len to prve ci mi treba aj to ze UPDATES? brick hrozi jen pokud u updatovani vytahnes baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 a treba mi aj ten UPDATES? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.