Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

plugin CFW Folder Blocker v1.1

INFO:

Některé nové hry (final fantasy disidia) detekují složky seplugins a ISO na vaší kartě, a obsahy techto složek vymazávájí.

Tento plugin složky pro ctění při zpouštění her skryje, aby nedocházelo k jejich poškozování. Proto si jej všichni dejte do psp.

DOWNLOAD:

INSTALACE:

• obsah raru nakopírovat přímo na kořen karty a aktivovat v recovery menu

NOVINKY:

• opravena podpora u některých HOMEBREW

Odesláno
To mi došlo že si se asi uklepl.

Ale fakt jako zatim sem nenarazil na někoho kdo by s tim měl problémy, tak se mi zdá zbytečný to tam dávat. BTW kolik to zabírá?

omg je to plugin, ktery nema ani jedno MB... a pokud si myslis ze ted mas funkcni hru tak zes vyhral, tak se dockas... na PSPGENU o tom nebyli diskuse zbytecne, a plugin taky nevznikl jen tak...

a nemoze sa mi bricknut pspcko? je tam cosik napisane ze na vlastne riziko tak nwm nwm. a este je tam napisane ze len psp 1000, 2000 a ja mam 2004 to newa? a staci mi len to prve ci mi treba aj to ze UPDATES?

brick hrozi jen pokud u updatovani vytahnes baterku

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu