bezejmena Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 zato XBL ma zaplateny laaaaag jak svina :) njn, hold je o xboxovou verzi větší zájem než se čekalo, a proto musí být počet serverů zdvojnásoben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slawei Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 takze sem ted dohral trial a ihned switchuju na full, tak si me klidne pridejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchfucker313 Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 me taky ode dneska nehraju kazdej den non stop COD 4 ale BF 1943 tak si me taky pridejte hraju porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slawei Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 nevite jak vypnout hlasovej chat? porad mi tam kecaj jakysi buzici:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Tak, Trial jsem sohrál, a je to fakt mega super skvělý :D. No, už se těším na full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 tak já jsem dohrál trial a hra jako celek vypadá pěkně, ale co nesnesu je děsné ovládání... nedá se na to zvyknout, např. nechápu, proč je plyn L1, když odjakživa ve všech hrách na ps3 je výchozí R2... proto se chci zeptat těch co už mají plnou verzi, dá se nastavit ovládání ? nejlépe na vlastní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 tak já jsem dohrál trial a hra jako celek vypadá pěkně, ale co nesnesu je děsné ovládání... nedá se na to zvyknout, např. nechápu, proč je plyn L1, když odjakživa ve všech hrách na ps3 je výchozí R2... proto se chci zeptat těch co už mají plnou verzi, dá se nastavit ovládání ? nejlépe na vlastní... mě ovládání celkem sedlo, podle mě je dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhoolender_CR Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 zdar hosi..kamos mi tto dal stahnou ,ale kdyz jsem to chtel stahnou tak mi to napsalo todle:This ps3 system canont be activatet .this connent be used 5 ps3 systtems are activate for your account tto activate this system you must deactivated another ps3 system.Co to prosim znamena??budu vdecnej kdyz mi nekdo poradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 zdar hosi..kamos mi tto dal stahnou ,ale kdyz jsem to chtel stahnou tak mi to napsalo todle:This ps3 system canont be activatet .this connent be used 5 ps3 systtems are activate for your account tto activate this system you must deactivated another ps3 system.Co to prosim znamena??budu vdecnej kdyz mi nekdo poradi to znamená, že už to bylo z toho účtu staženo 5x, takže máš smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 zdar hosi..kamos mi tto dal stahnou ,ale kdyz jsem to chtel stahnou tak mi to napsalo todle:This ps3 system canont be activatet .this connent be used 5 ps3 systtems are activate for your account tto activate this system you must deactivated another ps3 system.Co to prosim znamena??budu vdecnej kdyz mi nekdo poradi že si to stáhlo už 5 lidí, pokud si totiž něco zaplatíš, tak se to může aktivovat max na 5 konzolích. A to se v tvém případě už stalo, ty si to už nestáhneš chtěl jsem se zeptat... tahle hra se prodává i na blueray? příjde mi divný, že z PStore to vyjde na 350kč a na BR za 1400kč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 tak já jsem dohrál trial a hra jako celek vypadá pěkně, ale co nesnesu je děsné ovládání... nedá se na to zvyknout, např. nechápu, proč je plyn L1, když odjakživa ve všech hrách na ps3 je výchozí R2... proto se chci zeptat těch co už mají plnou verzi, dá se nastavit ovládání ? nejlépe na vlastní... v BF:BC je taky plyn L1,a problém stim nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 tahle hra se prodává i na blueray? příjde mi divný, že z PStore to vyjde na 350kč a na BR za 1400kč :D o tom pochybuju, ale taky jsem se divil, že je u některých obchodů v nabídce btw. PS3 mákněte, jste pozadu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 ^ Baski: joo, vydrz, uz to kupujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Kua, musím čekat než mi přijdou prachy, které jsem si poslal na kreditku :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Kua, musím čekat než mi přijdou prachy, které jsem si poslal na kreditku :(:( Dexi doufám že se mnou počítáš,klidně ti pošlu půlku tak mě napiš číslo konta na PM a napiš teda kolik a kdy chceš poslat korunky8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 tak ja BF: BC nemám a samozřejmě tomu, kdo ho hrál, tak mu ovládání sedí, ale vůči ostatním desítkám her je to jinak... takže jiné ovládání tam nejde nastavit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 pro ty, co chteji poridit battlefield 1943 na psn.... http://console-forum.net/showthread.php?t=61050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolfsteinar Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Daxter pocitej se mnou, taky bych do toho sel, diky.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 johooo, už to mááám, jeden chalan na sony-playstation nám to tam dával sosnout zadarmo, takže si mě taky přidejte, ode dneška budu hrát pořád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 mám taky, dáme teď? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 mám taky, dáme teď? :D sakra, nějak mi to nejede, dal mi stáhnout ten 6kb soubor, co ti zaktivuje trial na full, ukázalo mi to instal completed ale na svém účtě mám furt trial :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 taky se vam to seka? me se 2x hra sekla kdyz jsem letel letadlem :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 to je free nebo kolik za to chtěj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhoolender_CR Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 jupii ,uz ve stredu budu mit plnou verzi za svoje prachy:) kdo bude chtit ode me stahnout tak ma smulu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oops! Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 zdar chlapci , mam takovy problem ve hre ,kdyz koleckem vyskocim z horiciho letadla tak cim se dava padak? fakt dikes za odpoved ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.