Wartryton Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 zdar chlapci , mam takovy problem ve hre ,kdyz koleckem vyskocim z horiciho letadla tak cim se dava padak?fakt dikes za odpoved ! [/Quote] dej krizek ( X ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oops! Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 dej krizek ( X ) díky moc wartrytone :):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 můžu si to od někoho stáhnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 pojdte ted dat nekdo se mnou :)...napiste mi zpravu na PSN a ja vlezu do menu a pozvu vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Battlefield 1943 Trophy List By PS3Trophies.com Attacker Not Hidden Capture five flags Best Squad Not Hidden Be in the best squad on all three maps Tour of Duty II Not Hidden Play one hundred matches Defender Not Hidden Defend 5 flags Master of your domain Not Hidden Get one kill playing as each class Milkrun Not Hidden Fly a plane for 10 minutes Motorman Not Hidden Get one kill with car, tank and plane Parachutist Not Hidden Use the parachute once (2 seconds) The Pacific Campaign Not Hidden Win once on every map as any team Tour of Duty I Not Hidden Play 30 matches Veteran Not Hidden Cap 25 enemy flags Melee Man Not Hidden Melee kill one enemy player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 ^ uz potrebuju jenom tour of duty a best squad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Já už jen Tour of Duty II a jsem na 100% ale to bude hned jsme na to dva a hrajem od doby co vstanem (8h) než přijdou rodiče případně nebo když jdeme na fotbal (16h) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 a hrajes ted? ja bych sel s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Ted ne snažim se udělat trofej ve Fifě. Na burnouty se asi už nedohodnem na nákej online match a docela bych to potřeboval platinovka už je za dveřma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 tak dneska už asi bude "dobojováno", hráči na X360 už mají 40 miliónů zářezů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 tak, konečně tedy taky hraju, tak kdo chce zabušit, taky si mě přidejte PSN: DaxterCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 tak xko uz ma 43.. PS 25,5 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 tak xko uz ma 43.. PS 25,5 ... čeho? nák to nechápu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 čeho? nák to nechápu :roll: milionu celkových zabití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 mohl bych si to od někoho sosnout nemám prachy :) pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 jde teď, nebo večer někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 jde teď, nebo večer někdo? šel bych tak kolem osmi, můžeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 jj :) jeste nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Dnes přidali novou věc a to že můžete resp musíte bojovat jen v letadlech :) Ksyž zapnete hru sjedte úplně na konec menu potvrdte a můžete tento nový mod hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Včera se mi v téhle hře vyskytl problém, zakoupil jsem plnou verzi hry, do včera jsem pařil v pohodě, ale najednou mi to píše, že mám pouze trial verzi. Stalo se to taky někomu? Psal jsem na podporu PS, ale pán tam asi nepochopil, že jsem už hrál v normálně a z ničeho nic trial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 zkus zajet do store a tam si stahnout full verzi. Nevim jestli to bude fungovat ale co vim tak nekere hry jsou primo tak delane ze nejprve musis dohrat trialku a pak na store si jakoby stahnout full ... mozna to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.