JerRry Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Potřebuju poradit ,postahoval sem již mnoho aktualizací ,ale pořád sem nenarazil na tu potřebnou pro přehrání DivX v konzoli. Na strankach Xka sem našel toto -> http://support.microsoft.com/kb/945416?sd=xbox Ale jak to stahnout tam neni ,.. tak jestli někdo víte ,pls helpněte ,určitě nejsem sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Tady se to dneska resilo ... http://console-forum.net/showthread.php?p=512280#post512280 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 jáj, prostě do xka narvi avi a zkus to přehrát a on si to už stáhne sám, proč hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jáj, prostě do xka narvi avi a zkus to přehrát a on si to už stáhne sám, proč hledat Heh ,to sem už skoušel ,nic se mi nenabídlo tak drž laskavě tvou ukecanou "hu*u" ..thx Tady se to dneska resilo ...http://console-forum.net/showthread.php?p=512280#post512280 Nemám možnost připojit X-ko k PC ..bohužel.. Pořád mně to nejede ,.. už sem vyskoušel co se dalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 A je tam snad nekde napsany ze mas xko propojit s PC ? Z tohodle fakt nemuzu , je tam jasne napsany ze mas ten update zkopirovat na flash disk nebo vypalit na cd nebo DVD a vlozit do xka . Je na tom neco k nepochopeni ? Jestli tohle nechapes tak vem ten svuj xbox a hod ho do kopy hnoje co mas za barakem , bo neco ti mozek vypatlavat musi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 A je tam snad nekde napsany ze mas xko propojit s PC ?Z tohodle fakt nemuzu , je tam jasne napsany ze mas ten update zkopirovat na flash disk nebo vypalit na cd nebo DVD a vlozit do xka . Je na tom neco k nepochopeni ? Jestli tohle nechapes tak vem ten svuj xbox a hod ho do kopy hnoje co mas za barakem , bo neco ti mozek vypatlavat musi.... Tak tohle miluju ,.. Tvuj odkaz na tvem odkazu ktery si mně poslal je http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 Klikl sem a vyskočilo toto : Jak dostat DIVX CODEC do X360 s novym dashboardem: 1.) sezente si zarizeni pro pripojeni vaseho X360 disku k pocitaci 2.) stahnete tento soubor : http://tinyurl.com/35vh2r 3.) otevrete v pocitaci X360 disk 4.) najedte do Partition 3\Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002 5.) umistete zde stazeny rozbaleny soubor ^^Tvé urážky vůči ostatním sou ubohé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Tak sorry ja nevedel ze ctes odspoda .... 1.) stahni a rozbal tento soubor: http://tinyurl.com/2plbwq , http://tinyurl.com/26mxwn 2.) sezen si USB disk, CD-R nebo DVDR 3.) zkopiruj $SystemUpdate a umisti jej do ROOTu USB disku/CD/DVD, do teto slozky umisti su20076000_00000000 4.) USB - zapoj USB disk do predniho USB konektoru Xboxu 360 a zapni konzoli. Jakmile nabehne, vyskoci moznost updatu. CD/DVD - vloz do konzole CD/DVD s updatem a vypni konzoli. Po opetovnem zapnuti vyskoci moznost updatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 stejně to je blbost, xko avi soubory se správným kódováním vidí i bez dotatečného kodeku, takže když tam rveš nějak divný AVI, tak se nediv, ne všechyn avička ti to vezme, až narazíš na nějaké normální tak po pokusu přehrání ho ti to na 100% nabídne update, kdybych to tak neudělal já, tak to tu nepíšu asi kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cert Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Zdravíčko, když čtu, sežeňte si zařízení na propojení vašeho Xbox disku s PC, nevíte kde něco takového sehnat?, už jsem se potom poohlížel na googl,..nic:-(....nešlo by HDD rozmontovat-odpojit redukci, vyndat ten sata disk, a pichnout normálně na základovku přes sata?Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andys007 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Zdravíčko, když čtu, sežeňte si zařízení na propojení vašeho Xbox disku s PC, nevíte kde něco takového sehnat?, už jsem se potom poohlížel na googl,..nic:-(....nešlo by HDD rozmontovat-odpojit redukci, vyndat ten sata disk, a pichnout normálně na základovku přes sata?Díkec To by som tiez rad vedel, ale skusal som to cez usb redukciu ktora je na XBOX 360 ked menis alebo dokupujes disk a ked to dam do PC tak sa mi sice pripoji disk ale nezobrazi ho ako klasicky disk ale bez particie...uz by to len chcelo program ktory by to precital a vedel tam doplnit data o divx...nie? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Disk propojíš pomocí SATA v PC (vyndej disk z tý krabičky co máš na xku) běžný 2,5" disk speciálně upravenej pro Xko. Stáhni program Xplorer360 (20Gb a 120GB disk 60GB údajně nepodporuje). Voila a disk ti načte ten program Xplorer360 a už jedeš podle návodu (viz. nahoře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 čau lidi chci se zeptat kodeky jsem si stáhl to není problé, akorát vždy když si chci pustit film tak mi to napíše ať si je stáhnu znova. Nevíte co s tím už mě to štve pořád vyndávat kabel z PC a strkat ho do xka a pak zase do pc, navíc PC mám v 2. místnosti takže musím pořát lítat s xkem sem tam. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 čau lidi chci se zeptat kodeky jsem si stáhl to není problé, akorát vždy když si chci pustit film tak mi to napíše ať si je stáhnu znova. Nevíte co s tím už mě to štve pořád vyndávat kabel z PC a strkat ho do xka a pak zase do pc, navíc PC mám v 2. místnosti takže musím pořát lítat s xkem sem tam. Díky Ja to zkousel i s tim DVD ,.. ale beznadejne ,.. nwm proc to nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 no mě avi funguje normálně akorát vždy když to zapnu tak musím znova ty kodeky stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 no mě avi funguje normálně akorát vždy když to zapnu tak musím znova ty kodeky stahovat Tak to je divny ,.. ja to vypalim na CD zapnu a ukaze se mi to jako mixed media disc a prehraju velky H :) ..zadny update nenaskoci :ú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Musis mit zaply autorun ... A nebo to mas spatne vypaleny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Tak to je divny ,.. ja to vypalim na CD zapnu a ukaze se mi to jako mixed media disc a prehraju velky H :) ..zadny update nenaskoci :ú Najed si do VIDEO LIBRARY - najed na DVD - spust nejaky film a update by ti to melo nahodit, pokud si pripojen na LIVE, ale to asi dava smysl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cert Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Disk propojíš pomocí SATA v PC (vyndej disk z tý krabičky co máš na xku) běžný 2,5" disk speciálně upravenej pro Xko. Stáhni program Xplorer360 (20Gb a 120GB disk 60GB údajně nepodporuje). Voila a disk ti načte ten program Xplorer360 a už jedeš podle návodu (viz. nahoře) čau tak od doby kdy jsem pokládal otázku ulpynula už nějaká doba, hdd jsem měl venku, když už byl venku tak jsem si na aukru koupil 160GB WD SC. BEVS a rovnou jsem to předělal na 120ku, přes HDDhack upravil , naformátoval a všechno cajk(**DOPORUČUJU**), jenže!!, když jsem to zkoušel pomocí Xplorer360 najít, tak to hdd ne a ne najít:-(,wokna ho ale zaregistovaly...(samo neukázaly, už vůbec ne se v něm hrabat), proto je tu právě ten Xplorer360, kterej ovšem ajk sem již zmiňoval, vždy když jsem dal drive-open, tak nic házelo to nějakou chybu, že není nic připojeno nebo co,.. nicméně jsem vygooglil podobnej program..,název si už moc nepamatuju(myslim DATEL XPORT360), ale bylo to určený přímo pro dokovací stanice na hdd360, to to sice našlo ale nešly přečíst názvy složek(žádný, krom patrion123) byly to nějaký šifry neco jako (16ková soustava?) ani jeden se neshodoval..tak nebylo výše zmiňovaný kodeky kam nacpat,...až bude po zkouškách, tak se s tím zase budu trápit:-),kdyby ste na něco přišli..budu moc rád:: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 použil jsi Xplorer360 Beta 6? nižší verze nemaj podporu 120 GB disků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cert Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 no - dokonce myslim, že beta3 ..to by bylo o.k. kdyby to bylo jen tím:-), vyzkušám - o víkendu, Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cert Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 tak bohužel, ani beta6 nefunguje na předělávaný hadry WD BEVS, já měl konkrétně 160GB, něco jsem ovšem našel na googlu, přes program winHex, více na:(poslední příspěvek) http://forums.xbox-scene.com/lofiversion/index.php/t601318-50.html ale ani tady podle toho nefunguje:-(, možná je to tím že dotyčný to zkoušel na 120ce , nevim..kdyby jste tedy někdo věděli, přes co a jak prohlížet WD BEVS 160GB, tak prosim pisněte, thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andys007 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 tak bohužel, ani beta6 nefunguje na předělávaný hadry WD BEVS, já měl konkrétně 160GB, něco jsem ovšem našel na googlu, přes program winHex, více na:(poslední příspěvek) http://forums.xbox-scene.com/lofiversion/index.php/t601318-50.htmlale ani tady podle toho nefunguje:-(, možná je to tím že dotyčný to zkoušel na 120ce , nevim..kdyby jste tedy někdo věděli, přes co a jak prohlížet WD BEVS 160GB, tak prosim pisněte, thanks Nooo mne sa to tam podarilo napchat ale akosi mi tie Dvix filmy nejduu...Neviete ci a kde sa daju stiahnut nove codeky do toho noveho dashboardu, lebo mam taky pocit, ze ten format je este v starom dashe. Alebo by som bol vdacny keby niekto mohol zkopirovat ten adresar s najdovsieho updatu ...samozrejme musi mu to ist...dik cafte. :idea::idea::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JerRry
Potřebuju poradit ,postahoval sem již mnoho aktualizací ,ale pořád sem nenarazil na tu potřebnou pro přehrání DivX v konzoli.
Na strankach Xka sem našel toto -> http://support.microsoft.com/kb/945416?sd=xbox
Ale jak to stahnout tam neni ,.. tak jestli někdo víte ,pls helpněte ,určitě nejsem sám.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.