tekken90 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PC Datum vydání: květen 2009 Odkazy: Gamespot, IGN, Virtua Tennis 2009 Virtua Tennis patří jistě k dobrým hrám z prostředí tohoto pěkného sportu. Společnost SEGA tak nemá důvod k tomu, aby už nevydávala další díly. Dnes tak v tiskové zprávě oznámila hru Virtua Tennis 2009, která vyjde pro Playstation 3 a Xbox 360. Ve hře se tak znovu budete moci chopit Rogera Federera nebo světové jedničky Rafaela Nadala a ovládnout s nimi kurty jednotlivých šampionátů. K tenisové atmosféře mají dopomoci vylepšený gameplay a především plně licencovaný Davis Cup. Vylepšen pochopitelně bude i hlavní World Tour, který konečně má dostat pořádnou šťávu. Na datum vydání si musíme ještě počkat, ale tenisoví fanoušci jistě skáčou radostí už teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siminos Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Je to super hra.Hlavně on-line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Scully Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Není to stejná kravina jako PC verze? Hraju to na PC asi tři měsíce, za tu dobu se mi jen dvakrát podařilo dát aut a jednou dal soupeř do sítě. Neskutečná arkáda, jedna výměna trvá klidně pět minut a hráč doběhne úplně kamkoliv. Grafika dobrá, ale hratelnost strašná. Jsem zastánce jednoduchého ovládání a sklonu k arkádě, ale tohle je fakt moc i na mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.