xUltimate Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Hoj lidi, cca kolem 19:00 razim do JRC pro další hru na xko. Přemejšlim, zda koupit COD4 nebo COD5. Co je podle vás lepší? Slyšel jsem, že COD5 má problémy s grafikou, nebo co. Tak napište, pro jakou hru by jste se rozhodli a proč, děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Já jsem pro CoD 4 - graficky se mi víc líbí, ale zase CoD 5 má dobrej Fun Mod NAZI ZOMBIES, kterej nemá chybu :) Pokud si pro hry z 2.sv. tak CoD 5, ale pokud pro hry z modernějšího prostředí tak CoD 4 Koukni na videa a třeba i hodnocení a vyber si ... OSOBNĚ HRAJU OBĚ HRY NA VETERANA A NENI TO SRANDA ANI U JEDNÝ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 COD4 jsem hrál u kamaráda, líbilo se mi, ale i tak bych asi zkusil to COD5, líbí se mi ty zombíci :D, asi jo, jdu do 5tky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 No tak já mam třeba teď oboje.. Oboje má slušnej multiplayer, ale pro mě je třeba 4ka taková dynamičtější a svižnější. V 5tce mě třeba ani tolik nebaví tak moc vychvalovanej mód Nazi zombies, kvuli kterýmu budeš muset dohrát kampaň, která ale neni nikterak dlouhá. Záleží to ale hodně na tvym osobnim vkusu, protože obě hry jsou z absolutně odlišnýho prostředí. Já jsem třeba rozenej technoid a moderní zbraně jsou pro mě solidním lákadlem. A taky se třeba v mapách ve čtyřce vyznám o něco líp, jsou podle mě přehlednější a líp si je dokážeš zapamatovat... Pro mě tedy CoD4 > CoD5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 No tak já mam třeba teď oboje.. Oboje má slušnej multiplayer, ale pro mě je třeba 4ka taková dynamičtější a svižnější. V 5tce mě třeba ani tolik nebaví tak moc vychvalovanej mód Nazi zombies, kvuli kterýmu budeš muset dohrát kampaň, která ale neni nikterak dlouhá. Záleží to ale hodně na tvym osobnim vkusu, protože obě hry jsou z absolutně odlišnýho prostředí. Já jsem třeba rozenej technoid a moderní zbraně jsou pro mě solidním lákadlem. A taky se třeba v mapách ve čtyřce vyznám o něco líp, jsou podle mě přehlednější a líp si je dokážeš zapamatovat... Pro mě tedy CoD4 > CoD5 jj taky i rpijde ze ve 4 jak tam sou ty lepsi zbrane tak je to takovy rychlejsi a lesopi hlavne ten multak fakt super ale jestli chces hrat dobrej multak tak si kup batlefiled bad company mrteee nejlepsii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ja mam dohrany oboje a neco nahrano i pres MP a pro me je rozhodne lepsi COD 4, takze za sebe rikam COD 4 je lepsi,ale COD 5 taky neni spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Jako určitě říkam kup si COD4, je tam celkově lepší atmosféra (víc se člověk zapálí do hry) , ta 5tka mě moc nechytla, není to taková akce a hlavně co mě nejvíc zklamalo u takové známé hry jsou zvuky zbraní, střílení z pistole zní jak střela z kuličkovky, střela z brokovnice zní jak prd, a když u tebe bouchne granát tak je to jako kdyby někdo na tebe hodil bouchací kuličku, a tohle výrazně kazí atmosféru hry, prostě když válčím tak bych měl v reprákách pěkne nahlas slyšet jak tam všechno bouchá a střílí, a když vedle mě bouchne granát, tak by měli repráky pořádně zařvat!!, jako je to i ve skutečnosti. Prostě taková válka je!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 CoD 4 all the way... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Tak já teda newim :D v COD5 jsou pry dobry ty vozidla, ktery v 4ce nejsou...jako v multaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Tak já teda newim :D v COD5 jsou pry dobry ty vozidla, ktery v 4ce nejsou...jako v multaku voni jsou v 5 nejaky vozidla ty asi mylsis tank to je jediny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 áááha, tos taky moch říct hned :D tak du do 4rky a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Jsi blázen:lol:...pokud máš dva ovladače tak jedině CoD5, protože Nazi Zombies je ve dvou fakt totální řežba:lol:...můžu doporučit s kámošem jsme se stali závislými:lol:! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 No mě to nazi zombies fakt třeba moc nebaví =) pořádnýmu mulťáku ve čtyřce se to fakt nevyrovná.. nehledě na to, že jestli tě na celý hře baví jedinej mód, tak je jasný, že ti to tak dlouho nevydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ja bych bral cod 4 protoze se mi celkove libila nak vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 No mě to nazi zombies fakt třeba moc nebaví =) pořádnýmu mulťáku ve čtyřce se to fakt nevyrovná.. nehledě na to, že jestli tě na celý hře baví jedinej mód, tak je jasný, že ti to tak dlouho nevydrží... Myslím si, že Multiplayer a Splint Screen (nebo jak se to píše) je o něčem jiném...navíc ta atmosféra u hry je parádní:D.Jinak hrajeme to už více než měsíc a musím říct že nás to spíš baví víc a víc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Po Singlu je lepsi asik COD 4 ale u Multiplayeru stejne vyhrava (pro me) COD 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 COD4 jednoznacne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 mam takovy pocit, ze v prvnim postu psal, ze v cca 19:00 de kupovat hru :D ... takze uz je to celkem pass si myslim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Dva ovladače fakt nemam, mulťák se mi hodně líbil u čtyčky, u pětky jsem ho nehrál, ale už jsem rozhodnutej. Beru COD4 zítra si pro něj jedu, dneska z toho nějak sešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 mam takovy pocit, ze v prvnim postu psal, ze v cca 19:00 de kupovat hru :D ... takze uz je to celkem pass si myslim :D Jasný, :D sešlo z toho, až zejtra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 dobře ses rozhodl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 dobře ses rozhodl ;) doufám, v JRC ji nemaj :( tata uz objel cca 6 krámků a nikde nic :( všude vyprodaná :( asi budu muset objednat z netu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 tyjo tak tj pech :/ koukám tatík je teda pěkně obětavej ;) ale z netu je to taly rychlovka :) koukni tady na fórum, jsou tu dobrý doporučení a když to pofrčí PPLkem, do dvou dnů to nejdýl máš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 už pařim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.