Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

COD4 vs. COD5

xUltimate

Recommended Posts

Já jsem pro CoD 4 - graficky se mi víc líbí, ale zase CoD 5 má dobrej Fun Mod NAZI ZOMBIES, kterej nemá chybu :)

Pokud si pro hry z 2.sv. tak CoD 5, ale pokud pro hry z modernějšího prostředí tak CoD 4

Koukni na videa a třeba i hodnocení a vyber si ...

OSOBNĚ HRAJU OBĚ HRY NA VETERANA A NENI TO SRANDA ANI U JEDNÝ :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak já mam třeba teď oboje.. Oboje má slušnej multiplayer, ale pro mě je třeba 4ka taková dynamičtější a svižnější. V 5tce mě třeba ani tolik nebaví tak moc vychvalovanej mód Nazi zombies, kvuli kterýmu budeš muset dohrát kampaň, která ale neni nikterak dlouhá.

Záleží to ale hodně na tvym osobnim vkusu, protože obě hry jsou z absolutně odlišnýho prostředí. Já jsem třeba rozenej technoid a moderní zbraně jsou pro mě solidním lákadlem. A taky se třeba v mapách ve čtyřce vyznám o něco líp, jsou podle mě přehlednější a líp si je dokážeš zapamatovat...

Pro mě tedy CoD4 > CoD5

Odkaz ke komentáři

No tak já mam třeba teď oboje.. Oboje má slušnej multiplayer, ale pro mě je třeba 4ka taková dynamičtější a svižnější. V 5tce mě třeba ani tolik nebaví tak moc vychvalovanej mód Nazi zombies, kvuli kterýmu budeš muset dohrát kampaň, která ale neni nikterak dlouhá.

Záleží to ale hodně na tvym osobnim vkusu, protože obě hry jsou z absolutně odlišnýho prostředí. Já jsem třeba rozenej technoid a moderní zbraně jsou pro mě solidním lákadlem. A taky se třeba v mapách ve čtyřce vyznám o něco líp, jsou podle mě přehlednější a líp si je dokážeš zapamatovat...

Pro mě tedy CoD4 > CoD5

jj taky i rpijde ze ve 4 jak tam sou ty lepsi zbrane tak je to takovy rychlejsi a lesopi hlavne ten multak fakt super ale jestli chces hrat dobrej multak tak si kup batlefiled bad company mrteee nejlepsii

Odkaz ke komentáři

Jako určitě říkam kup si COD4, je tam celkově lepší atmosféra (víc se člověk zapálí do hry) , ta 5tka mě moc nechytla, není to taková akce a hlavně co mě nejvíc zklamalo u takové známé hry jsou zvuky zbraní, střílení z pistole zní jak střela z kuličkovky, střela z brokovnice zní jak prd, a když u tebe bouchne granát tak je to jako kdyby někdo na tebe hodil bouchací kuličku, a tohle výrazně kazí atmosféru hry, prostě když válčím tak bych měl v reprákách pěkne nahlas slyšet jak tam všechno bouchá a střílí, a když vedle mě bouchne granát, tak by měli repráky pořádně zařvat!!, jako je to i ve skutečnosti. Prostě taková válka je!!!

Odkaz ke komentáři

No mě to nazi zombies fakt třeba moc nebaví =) pořádnýmu mulťáku ve čtyřce se to fakt nevyrovná.. nehledě na to, že jestli tě na celý hře baví jedinej mód, tak je jasný, že ti to tak dlouho nevydrží...

Myslím si, že Multiplayer a Splint Screen (nebo jak se to píše) je o něčem jiném...navíc ta atmosféra u hry je parádní:D.Jinak hrajeme to už více než měsíc a musím říct že nás to spíš baví víc a víc:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu