rea.lista Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 :wohow: už pařim :D S křížkem po funuse, ale nedá mi to: podle mne je nejlepší BF:Bad company, rozhodně doporučuji, užiješ si tanky, vrtulníky, jeepy, dělostřelectvo, děla, miny, minomety, zničitelné prostředí. Jsem na tom závislý! Přešel jsem na xbox z PC, kde jsem hrál hlavně BF2, Bad Company na Xku je graficky o třídu výš, jediné, co mně chybí, je to množství hráčů, které mohlo v BF2 na PC hrát. Až 64, to si člověk fakt připadal jako ve válce. Jinak COD 4 určitě lepčí než COD 5. Přeju hodně úspěšných fragů...:D Citovat
xUltimate Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 11, 2009 :wohow: S křížkem po funuse, ale nedá mi to: podle mne je nejlepší BF:Bad company, rozhodně doporučuji, užiješ si tanky, vrtulníky, jeepy, dělostřelectvo, děla, miny, minomety, zničitelné prostředí. Jsem na tom závislý! Přešel jsem na xbox z PC, kde jsem hrál hlavně BF2, Bad Company na Xku je graficky o třídu výš, jediné, co mně chybí, je to množství hráčů, které mohlo v BF2 na PC hrát. Až 64, to si člověk fakt připadal jako ve válce. Jinak COD 4 určitě lepčí než COD 5. Přeju hodně úspěšných fragů...:D Uvažuju o něm...mam prachy a přemejšlim, jakou hru si koupit, nic mě nenapadá. Citovat
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 jednoznačně Call Of DUtty 5 už hratelnosti a grafikou tuto hru nic nepřekona a nawic zombie mod ve dvou no co ti budu povídat KALBA JAK CYP!!!!!! :bash: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.