caesar Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 :oops: Chci se zeptat, jak mám udělat, aby moje PSX hra měla koncovku xx.iso! Mám to jednoduše přejmenovat nebo je na to nějaký spešl prográmek?? PLZ O NĚJAKÝ NÁVOD!! :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 na foru je na to program skus hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Nějak nechápu, k čemu ti to bude. PS1 hra v ISO formátu ti na PSP nepujde, musíš to překonvertovat! V jakym formátu máš tu hru teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Únor 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Tak mám ho v tom formátu, v jakíém jede na PS1! ale newim co s ním, aby mi to jelo v PSP!!Ten návod v Tutorial mám přečtený a funguje, ale newim jak mám z toho udělat ISO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Jakou má ta hra příponu? Protože ve formátu z PS1 je to právě ISO, jenže to na PSP nejde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 ..precti si k tomu vytvoreny tutorilal... ..psx hry se nehrajou ve formatu iso..musis to predelat, pridat k tomu specialni menu z oficialni psx hry pro psp atd...neni to nic slozityho :arrow: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6759&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Únor 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Když dám do PC hru z PS1 (v tomto případě Kula World) objeví se mi obsah CD, na kterém je moc souborů a složek a nic tam není v ISO! jsou tam je soubory s příponou xxx.TAG a xxx.PAK. A v tom návodu je psané že do té vytvořené složky máme vložit zkopírovanou hru z PSX ve formátu ISO!!!Celou složku mám ale newim jak tam mám dostat tu moji hru v ISO!! Tady je obrázek jak ta složka vypadá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Ahá tak konečně chápu tvůj problém! Ty si musíš z toho CD udělat image (v tomto případě ISO), to zvládne snad každý vypalovací program, třeba Nero nebo Alcohol 120% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Únor 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 [schild=11 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]AHÁÁÁ TAK DÍÍKY MOOOC[/schild] Zkusím to podle tvé rady!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Únor 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 a ještě bych se chtěl zeptat, když něco podbnýho jako v té složce udělám se hrou, která je normálně na PC, pojede mi v PSP?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Jako že bys hrál PC hry na PSP? To fakt ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
caesar
:oops: Chci se zeptat, jak mám udělat, aby moje PSX hra měla koncovku xx.iso! Mám to jednoduše přejmenovat nebo je na to nějaký spešl prográmek?? PLZ O NĚJAKÝ NÁVOD!! :oops:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts