caesar Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 :oops: Chci se zeptat, jak mám udělat, aby moje PSX hra měla koncovku xx.iso! Mám to jednoduše přejmenovat nebo je na to nějaký spešl prográmek?? PLZ O NĚJAKÝ NÁVOD!! :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Slipknotyk Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 na foru je na to program skus hledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nandu Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Nějak nechápu, k čemu ti to bude. PS1 hra v ISO formátu ti na PSP nepujde, musíš to překonvertovat! V jakym formátu máš tu hru teď? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 caesar Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 Tak mám ho v tom formátu, v jakíém jede na PS1! ale newim co s ním, aby mi to jelo v PSP!!Ten návod v Tutorial mám přečtený a funguje, ale newim jak mám z toho udělat ISO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nandu Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Jakou má ta hra příponu? Protože ve formátu z PS1 je to právě ISO, jenže to na PSP nejde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atry Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 ..precti si k tomu vytvoreny tutorilal... ..psx hry se nehrajou ve formatu iso..musis to predelat, pridat k tomu specialni menu z oficialni psx hry pro psp atd...neni to nic slozityho :arrow: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6759&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 caesar Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 Když dám do PC hru z PS1 (v tomto případě Kula World) objeví se mi obsah CD, na kterém je moc souborů a složek a nic tam není v ISO! jsou tam je soubory s příponou xxx.TAG a xxx.PAK. A v tom návodu je psané že do té vytvořené složky máme vložit zkopírovanou hru z PSX ve formátu ISO!!!Celou složku mám ale newim jak tam mám dostat tu moji hru v ISO!! Tady je obrázek jak ta složka vypadá: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nandu Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Ahá tak konečně chápu tvůj problém! Ty si musíš z toho CD udělat image (v tomto případě ISO), to zvládne snad každý vypalovací program, třeba Nero nebo Alcohol 120% Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 caesar Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 [schild=11 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]AHÁÁÁ TAK DÍÍKY MOOOC[/schild] Zkusím to podle tvé rady!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 caesar Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 a ještě bych se chtěl zeptat, když něco podbnýho jako v té složce udělám se hrou, která je normálně na PC, pojede mi v PSP?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nandu Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Jako že bys hrál PC hry na PSP? To fakt ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
caesar
:oops: Chci se zeptat, jak mám udělat, aby moje PSX hra měla koncovku xx.iso! Mám to jednoduše přejmenovat nebo je na to nějaký spešl prográmek?? PLZ O NĚJAKÝ NÁVOD!! :oops:
10 answers to this question
Recommended Posts