Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

NFS Carbon namne pusobi grafikou doslova kreslenou už jen to že postavy ve hře jsou nakreslený a i auta vypadaj fakt blbě ,fakt Midnight club je nejlepsi zavodni serie - Grafika jako u GTA ,můžeš si jezdit i volně po městě ,závodíš ve městě , fakt podle mně nejlepší závodní hra kam se burnoti a další EA výplody hrabou i když Burnout je taky hodně dobrej ...

Odesláno
nwm na co tahnks je tak tady mas..
tak

na treba dobrej pocit ze si nekomu pomohl :D ale jestli jeste vahas o koupi tak ti muzu jeste poradit ze tedka sem celkem zavisli na midnight club la remix travim u toho hodne hodin :) ,ja ti proste radim bud midnight la remix,nebo legends :) ,nfs bych zatim nebral(nechces si u psp udelat spatny obrazek ne?proto nfs moc nedoporucuji) :D:psp:

//Anonymous_: To z toho mas dobrej pocit, kdyz si o thx reknes, ne-li donutis? Btw.. podpis mas trochu neaktualni, Dante uz z postu moda odesel a tekk se vratil :dozey:

NFS Carbon namne pusobi grafikou doslova kreslenou už jen to že postavy ve hře jsou nakreslený a i auta vypadaj fakt blbě ,fakt Midnight club je nejlepsi zavodni serie - Grafika jako u GTA ,můžeš si jezdit i volně po městě ,závodíš ve městě , fakt podle mně nejlepší závodní hra kam se burnoti a další EA výplody hrabou i když Burnout je taky hodně dobrej ...

naprosto s tebou souhlasim :psp::idea::psp:

Guest rey5757
Odesláno

Jednoznačně Need For Speed: Undercover nebo carbon oboji sou pařba

a Burnout legends je taky celkem dobrej ovšem na nfs to nema

:wohow:

• 2 weeks later...
Odesláno

Top 3 Best zavodnich her:

1. Midnigt Club Los Angeles Remix - špičková grafika i hratelnost, závody mají spád, nepadá framerate, jezdí se v celém městě, lze jet kudy tě napadne.

2. Burnout Legends & Burnout Dominator - neuděláš chybu ani s jedním, skvělé arkádové závody, já mám o chlup radši Dominator

3. Midnight Club Dub Edition - stejný princip jako u Los Angeles, jen framerate není ideální

Top 3 Shit zavodnich her:

1. NFS Underground Rivals - grafika jako omalovánky, nudné tratě, špatný koncept výběru tratí a závodů

2. Test Drive Unlimited - tuto hru totálně zkazili tím, že se auto musí ovládat analogem, je to nehratelné, nemá to spád, žádný adrenalin

3. LA Rush - přehnaně arkádové a zcela nereálné, auto se chová ve vzduchu spíše jako letadlo, nudná hratelnost

Odesláno
Top 3 Shit zavodnich her:

1. NFS Underground Rivals - grafika jako omalovánky, nudné tratě, špatný koncept výběru tratí a závodů

2. Test Drive Unlimited - tuto hru totálně zkazili tím, že se auto musí ovládat analogem, je to nehratelné, nemá to spád, žádný adrenalin

3. LA Rush - přehnaně arkádové a zcela nereálné, auto se chová ve vzduchu spíše jako letadlo, nudná hratelnost

To ja na nicem jinem nez na analogu nejezdim :D Na sipkach se mi to zda takovy divny jak musi prehazivat prs zleva doprava. btw muj nazor :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu