hombre_71 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 No taky jde o to , jestli chceš jezdit s opravdovými (licencovanými) auty, nebo smyšlenými. Pokud to první - ber NFS, Midnight club 3 nebo L.A. Remix, pokud ti jde jen o to zazávodit si - ber Burnout Legends, bohužel jen s vymyšlenými auty :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 NFS Carbon namne pusobi grafikou doslova kreslenou už jen to že postavy ve hře jsou nakreslený a i auta vypadaj fakt blbě ,fakt Midnight club je nejlepsi zavodni serie - Grafika jako u GTA ,můžeš si jezdit i volně po městě ,závodíš ve městě , fakt podle mně nejlepší závodní hra kam se burnoti a další EA výplody hrabou i když Burnout je taky hodně dobrej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 nwm na co tahnks je tak tady mas..tak na treba dobrej pocit ze si nekomu pomohl :D ale jestli jeste vahas o koupi tak ti muzu jeste poradit ze tedka sem celkem zavisli na midnight club la remix travim u toho hodne hodin :) ,ja ti proste radim bud midnight la remix,nebo legends :) ,nfs bych zatim nebral(nechces si u psp udelat spatny obrazek ne?proto nfs moc nedoporucuji) :D:psp: //Anonymous_: To z toho mas dobrej pocit, kdyz si o thx reknes, ne-li donutis? Btw.. podpis mas trochu neaktualni, Dante uz z postu moda odesel a tekk se vratil :dozey: NFS Carbon namne pusobi grafikou doslova kreslenou už jen to že postavy ve hře jsou nakreslený a i auta vypadaj fakt blbě ,fakt Midnight club je nejlepsi zavodni serie - Grafika jako u GTA ,můžeš si jezdit i volně po městě ,závodíš ve městě , fakt podle mně nejlepší závodní hra kam se burnoti a další EA výplody hrabou i když Burnout je taky hodně dobrej ... naprosto s tebou souhlasim :psp::idea::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jestli ti můžu poradit tak vem flatouty sou hodně dobrý ze začátku ti přijde naprd ovládání (takový tuhý) ale po půl hodce hraní nádhera...jinak určitě burnouts L nebo nfs mw ... a nebo eště dobrý závody sou ridge race II je to zas trochu něco jinýho ale mě to hodně bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 jj flatouty sou dobry ale trhaji se a behaj pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CLOWN Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Ty vole :-O to su tady asi jedinej komu se líbí Undercovery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Jednoznačně Need For Speed: Undercover nebo carbon oboji sou pařba a Burnout legends je taky celkem dobrej ovšem na nfs to nema :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 určo nfs jsou nejj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaozz Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Urcite vem Burnout, ale kdyby se ti dostalo pod ruku NFS Undercover tak to taky neni k zahozeni je taky dobrý. Jinak ostatni dily NFS nestojej za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nechápu jak se mužou Flatouti trhat ... já je mám a jede to uplně krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Mě každopádně od začátku sedly NFS;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Přesně tak, NFS (zejména Carbon, uplně nejlepší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 jestli bys chtěl ty pro streety tak tady máš super akci http://www.alza.cz/hra-pro-psp-double-up-fifa-08-medal-of-honor:-heroes-2-d107836.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 burnouty legendy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 nfs carbon a test drive unlimited to je neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 1.Test Drive Unlimited, 2.Midnight Club LA remix, 3.Flatout head on, 4.Juiced 2 a 5.NFS carbon (nejlepsi z nejhorsich) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirdus Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Midnight Club LA remix je podle me lepsi nez vsechny prechozi jmenovane8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 zaručeně NFS burnauty nejsou špatný ale NFS je prostě NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Ber Burnouty ,,,NFS krome Carbonu nic moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djax Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Top 3 Best zavodnich her: 1. Midnigt Club Los Angeles Remix - špičková grafika i hratelnost, závody mají spád, nepadá framerate, jezdí se v celém městě, lze jet kudy tě napadne. 2. Burnout Legends & Burnout Dominator - neuděláš chybu ani s jedním, skvělé arkádové závody, já mám o chlup radši Dominator 3. Midnight Club Dub Edition - stejný princip jako u Los Angeles, jen framerate není ideální Top 3 Shit zavodnich her: 1. NFS Underground Rivals - grafika jako omalovánky, nudné tratě, špatný koncept výběru tratí a závodů 2. Test Drive Unlimited - tuto hru totálně zkazili tím, že se auto musí ovládat analogem, je to nehratelné, nemá to spád, žádný adrenalin 3. LA Rush - přehnaně arkádové a zcela nereálné, auto se chová ve vzduchu spíše jako letadlo, nudná hratelnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Top 3 Shit zavodnich her:1. NFS Underground Rivals - grafika jako omalovánky, nudné tratě, špatný koncept výběru tratí a závodů 2. Test Drive Unlimited - tuto hru totálně zkazili tím, že se auto musí ovládat analogem, je to nehratelné, nemá to spád, žádný adrenalin 3. LA Rush - přehnaně arkádové a zcela nereálné, auto se chová ve vzduchu spíše jako letadlo, nudná hratelnost To ja na nicem jinem nez na analogu nejezdim :D Na sipkach se mi to zda takovy divny jak musi prehazivat prs zleva doprava. btw muj nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 souhlasim s djaxem...akorát mě přijdou lepší ty Legends než Dominator 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Podle mně jsou taktéž lepší,legends........... Líbí se mi nanich fyzika a grafika............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.